İstemeye gelecekler ve bende hiç heyecan yok

Benim eşim de 93lü :) yaklaşık 3sene önce evlendik. İstemeye gelecekleri için hiç heyecanlı değildim. Ama geldiklerinde elimi eteğimi nereye koyacağımı şaşırmıştım :) :) çok çok heyecanlıydım kıpkırmızı olmuşum söylediklerine göre :)) ama düğünümde heyecanlı değildim mesela bembeyaz gelinlikle oturup gelin odasında kokoreç yemiştim aşağıda halay çekiyorlar ben Bi de ne cesaret kokoreç yiyorum bi parça düşse içinden gelinliğim mahvolacaktı:KK70:ama iyi ki evlenmişimm💟
Allah mutlu mesut etsin darısı başıma :)

Sadece sevmek yetmiyor, size uygun mu yapı olarak.
Eğer dominant bir kadın değilseniz yakınlarınızın dediği gibi o da mıymıntı hiçbir şeyi söylemeden yapmayan biriyse zorluk çekersiniz..
İki duygusal tip sıkıntı ilerde.
Ama çevrenizin her söylediğinin etkisinde kalabilmeniz kesinlikle düşündürücü acele etmeyin..

Çevreni salla ya
Sana değer veriyorsa adam bitmiştir
İnsanlar güzel olan şeyleri mahvediyor
İyi giden evlilikleri ilişkileri bozar
O evliliği sen yaşayacaksın
Boşver milleti

Öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum , belliki çevrenin çok etkisinde kalıyorsunuz , bunun dışında acaba gerçekten seviyormusunuz ? yoksa bir alışkanlıkmı ? lütfen çok iyi düşünün sonra istemeye gelip gelmeyeceklerine karar verin ,
Peki bunu ayırt etmenin yolu var mı sizce

Farklı şehirlerdesiniz, sizin çevrenizde ki insanlar çocuğu ne kadar tanıyorlar ki, neye dayanarak mıymıntı, ev geçindiremez diyorlar?

Çalışıyormuş işte, daha ne olsun. Beğenmeyenler çok yüksek kariyer mi yapmışlar?

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

Öyle herkese sorar, herkesin yorum yapmasına izin verir ve o fikirleri önemsersen işin zor. Valla Allah kolaylık versin. İçine sinmiyorsa isteme olayını biraz ertele madem. Bir bahane uydur. Bu aralar aile içi biraz sıkıntımız var işte 3 ay sonraya erteleyelim vb. diyebilirsin.

Peki bunu ayırt etmenin yolu var mı sizce
yani mesela ben eşimden ayrılıyorum , ki ayrılmayı isteyen benim ,ne sevgi nede saygı kaldı aramızda ve sesini dahi duymak istemiyorum , fakat buna rağmen inanılmaz derecede üzgün ve kötüyüm , ağlama krizleri geliyor evimi özlüyorum vs... bazen hatta seviyormuyum diye sorguluyorum kendimi ama 7 yılın vermiş olduğu bir alışkanlık benimkisi sevgiyle ilgisi yok , nebilim hani sevince insanda bir heyecan olur , kimsenin olumsuz söylemlerini duymaz vs.. gibi geliyor bana , sakın beni yanlış anlamayın ama lütfen iyi düşünün istemem hiç bir kadın mutsuz olsun allah herkese mutlu bir ömür nasip etsin

Sadece sevmek yetmiyor, size uygun mu yapı olarak.
Eğer dominant bir kadın değilseniz yakınlarınızın dediği gibi o da mıymıntı hiçbir şeyi söylemeden yapmayan biriyse zorluk çekersiniz..
İki duygusal tip sıkıntı ilerde.
Ama çevrenizin her söylediğinin etkisinde kalabilmeniz kesinlikle düşündürücü acele etmeyin..
Ona göre daha baskın bi karakterim. Etkisinte kalmaktan kastım onlar objektif bakıyodur diye düşünmek

yani mesela ben eşimden ayrılıyorum , ki ayrılmayı isteyen benim ,ne sevgi nede saygı kaldı aramızda ve sesini dahi duymak istemiyorum , fakat buna rağmen inanılmaz derecede üzgün ve kötüyüm , ağlama krizleri geliyor evimi özlüyorum vs... bazen hatta seviyormuyum diye sorguluyorum kendimi ama 7 yılın vermiş olduğu bir alışkanlık benimkisi sevgiyle ilgisi yok , nebilim hani sevince insanda bir heyecan olur , kimsenin olumsuz söylemlerini duymaz vs.. gibi geliyor bana , sakın beni yanlış anlamayın ama lütfen iyi düşünün istemem hiç bir kadın mutsuz olsun allah herkese mutlu bir ömür nasip etsin
Allah razı olsun. Benim onları dinlememin sebebi evet bazı durumlarda maalesef söyledikleri haklı ilk kez bi kız arkadaşı olan birisi olarak herşeyi çok iyi bilmiyor

Allah razı olsun. Benim onları dinlememin sebebi evet bazı durumlarda maalesef söyledikleri haklı ilk kez bi kız arkadaşı olan birisi olarak herşeyi çok iyi bilmiyor
allah sizdende razı olsun , sadece mutsuz olmanızı istemem o yüzden lütfen ince eleyip sık dokuyun , sonradan pişman olmak fayda etmiyor malesef

Cevabınız için çok teşekkür ederim benim durumumda aynı şekilde şuanda hissettiklerimi tarifleriniz peki sonrasında nasıl hissettiniz şuan iyimisiniz
Ben kendimi işe verdim sürekli mesai kafamı dağıtmama çok yardımcı oldu. Düşünmemek boş yorumlara kapılmamak için. Benim nişanlımı da bazı insanlar beğenmediler. Çok konuşuyor biraz ağır olsun falan diye ben zaten suskun bir insanım ne yapıcam ağır birini bunu hesaba katmıyorlar, kendi kafalarındaki kalıba koymaya çalışıyorlar. Ben çok mu dört dörtlüğüm sanki demiyorlar. bu tarz söylemler yüzünden hiç takmayacağım şeylere taktım kurdum düşündüm hala da düşüyorum elimde değil sadece şu düğünün bitmesini ve normale dönmeyi bekliyorum. Sana tavsiye verecek olsam o çevreyi dinleme derim ama gerçekten dışardan söylendiği kadar kolay olmuyor. Heyecan var mı dersen hala yok çünkü çoğu şey istediğim gibi ilerlemiyor.

adam miyminti olabilir ve sen onu bu haliyle seviyor olabilirsin.

o yuzden cevrenin dedikleri dogru veya yanlis bence onemli degil, zira sen seviyorum diyorsun, buraya oyle yaziyorsun.
Biz de oyle dusunmeliyiz dimi ?

kiz isteme elbisesi ozel bir elbise midir, bir iki gun once bakarsin dolabina, mevsime uygun en guzel elbiselerinden birini giyersin.

ne bileyim, disaridan bakinca hic bir sorun yok gibi de, bir insan kiz istemesinden once hala kafasi karisik bir sekilde kendini hic tanimayan yabancilara fikir danisiyorsa olmayan bir sey vardir, ya sevgisi eksiktir ya kendine guveni.

Ben kendimi işe verdim sürekli mesai kafamı dağıtmama çok yardımcı oldu. Düşünmemek boş yorumlara kapılmamak için. Benim nişanlımı da bazı insanlar beğenmediler. Çok konuşuyor biraz ağır olsun falan diye ben zaten suskun bir insanım ne yapıcam ağır birini bunu hesaba katmıyorlar, kendi kafalarındaki kalıba koymaya çalışıyorlar. Ben çok mu dört dörtlüğüm sanki demiyorlar. bu tarz söylemler yüzünden hiç takmayacağım şeylere taktım kurdum düşündüm hala da düşüyorum elimde değil sadece şu düğünün bitmesini ve normale dönmeyi bekliyorum. Sana tavsiye verecek olsam o çevreyi dinleme derim ama gerçekten dışardan söylendiği kadar kolay olmuyor. Heyecan var mı dersen hala yok çünkü çoğu şey istediğim gibi ilerlemiyor.
Bende mesailere kalıyorum kafamı dağıtıyorum bi yandan mutsuz olmaktan korkuyorum o kadar çok düşünmekten mahvoldum keşke bu kadar detayli düşünmesem amann diyebilsem ama işte.. Gerçekten çok zor

o yuzden cevrenin dedikleri dogru veya yanlis bence onemli degil, zira sen seviyorum diyorsun, buraya oyle yaziyorsun.

kiz isteme elbisesi ozel bir elbise midir, bir iki gun once bakarsin dolabina, mevsime uygun en guzel elbiselerinden birini giyersin.

ne bileyim, disaridan bakinca hic bir sorun yok gibi de, bir insan kiz istemesinden once hala kafasi karisik bir sekilde kendini hic tanimayan yabancilara fikir danisiyorsa olmayan bir sey vardir, ya sevgisi eksiktir ya kendine guveni.
Kendi kendime sorduğum sorularda anormallik varmı yokmu diye en en son çare buraya mecburen yazdım sağolun yorumunuz için

Kendi kendime sorduğum sorularda anormallik varmı yokmu diye en en son çare buraya mecburen yazdım sağolun yorumunuz için

yeterince tanidiginizdan emin degilseniz erteleyin, ama husnu kuruntu yapip kendinize de yazik etmeyin.

en iyi bence yanlizken anlarsiniz.
Yani bulustugunuzda bitse de gitsek modunda misiniz, yoksa hep boyle birlikte olsak mi diyorsunuz.

Çok mıy mıy ev geçindiremez derken ne demek istiyorlar. Mesleği de varmış. Tavsiye almak güzeldir ama insanların boş konuştuğunu düşünüyorsanız dikkate almayın.

Bende onu bulamıyorum hiç bi sorun yok ama nedense yinede nedensiz içimde gerginlik var

Bende mesailere kalıyorum kafamı dağıtıyorum bi yandan mutsuz olmaktan korkuyorum o kadar çok düşünmekten mahvoldum keşke bu kadar detayli düşünmesem amann diyebilsem ama işte.. Gerçekten çok zor
Bende mutsuz olma konusunu çok düşündüm. Sonra dedim ki hayatımda yeterince keşke, belki,acaba yok mu. O kadar mutsuz olur muyum acaba diye düşündüm ki bunu düşünürken geçirdiğim zamanda mutsuz oldum. O yüzden her ne kadar elinden gelmese bile akışına bırakmak lazım. Hem söz dediğin nedir hatta evlilik dediğin bile nedir bir kere yaşadığın şu hayatta kimse için kendini üzmeye değmiyor. Evet tartışma olur,üzülürsün ama en mutlu evlilerde bile oluyor. Hiç bir şey tozpembe değil. evet çok ağlarım kendimi sebepsiz yere başkaları için de üzerim ama en fazla bir haftalık ömrü var. Kendini sakın bir insana bağlama evet üzülürsün ama senin kararın senin seçimin belki doğru belki yanlış hayata bir kere geliyorsun neden bu duyguları kaçırasın mutsuz olurum diye düşünürsek nefes bile almamamız gerekiyor.

Back
X