İstemeye gelecekler ve bende hiç heyecan yok

Çevrenin düşünceleri etkilemiş bence. Kendi duygularınızı dinleyin, siz sevdikten sonra millet mi karar verecek, boşverin. Ben öğretmenim, eşim özel sektörde diye benim de akrabalarım konuştu, eşim biraz minyon diye uyumsuz dediler. Ama ne oldu yani? Banane konuşup dursunlar
Maalesefki öyle çevremde hatta aynı departmanda aylarca çalıştığım kişi tepki göstermeme rağmen durmadan ilişkimi o kadar çok yerdi beni o kadar demoralize ettiki bir kişi birini seviyorsa ona içinden gelmiyorsa bile Allah hakkınızda hayırlısını versin der susarsın sürekli eleştirip üzerine birde iyiliğini istiyorum demezler mi halbuki birgun bile canlı görmüşlüğü yok..

Bence cömert olması güzel bi özellik zira erkeğin pinti olanı hiç çekilmiyor.
Ama para idaresi oturur zamanla laf dinleyen bi tipse.
Mesele sadece tipse hiç takılmayın.
Insanları dış görünümlerine göre yargılamak kalmadı artık bu devirde.
Yorumunuz için çokkk teşekkür ederim Allah razı olsun

Bir de ben kendime çok benzettim sizi.
2 yıl nişanlı kaldık defalarca ayrılmayı düşündüm emin olamadım çok ağladım vs.
Benim daha baskın karakter olmam daha eğitimli olmam vs.hep düşündüm durdum.

Ama sonra hep önce karım mutlu olsun kafasında olması bana değer vermesi beni hayatının merkezine koyması vs.anladim ki ben böyle birini istiyormuşum.
Doğru insan oymuş.
Dediğim dedik baskın bi tiple yapamazmışım kesinlikle .
Benim erkek arkadaşımdan önce biriyle tanıştırılmıştım baskın karakterle ben gerçekten yapamam ilgisiz alakasız dediğim dedik konuşmasına dikkat etmeyen, şuanda peki nasılsınız mutlumusunuz

Bence gerçekten sevmiyorsunuz, sorununuz bu. Ben nişanlanacağım zaman da en yakın arkadaşım, " biliyor musun nişanlın sana hiç yakışmıyor, çok çirkin" demişti. Hiç umrumda olmamıştı, yooo bence çok yakışıklı demiştim. 13 yıllık evliyim ve bence hala çok yakışıklı (benim gözümde)
Açıkçası bu benim sorunum değil çevremdeki insanların sorunu sanırım sürekli bana lanse ediyorlar.. Ben tip olarak görüntü olarak kendisini beğeniyorum ve söyleyen eleştiren insanlara da ben böyle seviyorum diyorum

Maalesefki öyle çevremde hatta aynı departmanda aylarca çalıştığım kişi tepki göstermeme rağmen durmadan ilişkimi o kadar çok yerdi beni o kadar demoralize ettiki bir kişi birini seviyorsa ona içinden gelmiyorsa bile Allah hakkınızda hayırlısını versin der susarsın sürekli eleştirip üzerine birde iyiliğini istiyorum demezler mi halbuki birgun bile canlı görmüşlüğü yok..
Hepsi öyle kuzum, sen canını sıkma. Mutluysan her şeyi boşver. Ben bir de eşimle internetten tanışmıştım, eman Allahım sanki bunu hapan tek benmişim gibi ‘yok ondan hayır gelmez, yok sen İstanbul’da ne haltlar yediğini biliyo musun’ daha neler neler.. hiçbirine de bakmadım.

Emin ol herkes geçti senin yolundan, herkes senin işittiğin lafları duydu belki de fazlasını.. İnsanlar maalesef böyle. Önemli olan senin ne hissettiğin. Mesela erkek arkadaşın gerçekten ev geçindirebilecek sorumluluğu alabilir mi? Cevabın evetse başka kimseye söz düşmez. Duyma bile. Daha yolun başındasınız dur bakalım ne laflar edilecek:)
Bu lafları kız tarafı genelde kızlarına kimseyi yakıştıramadığından yapıyor, bana bile açık açık kıskanıyorum seni der ablam. Acilen bu kuruntulu düşünceleri kafandan at ve heyecanlı günlerinin tadını çıkar. Bunlar sizin en özel günleriniz, ömrünüz boyunca hatırlayacaksınız, iki tane kendini bilmezin lafları için işkence etme kendine de erkek arkadaşına da.

fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor
Çevrendekilerin yanındakine baksana bi brad pit mi? Te allaaamm.. Belliki bu söylemleri işitmen hafiften kendini bi sorgulamaya neden olmuş soğumaya doğru gidiyorsun. Onların sözüne bakma mutlu musun? Sorumluluk alabilecek türde mi ona odaklan.

Yorumunuz için teşekkürler, benimle aynı histe olup sonradan evlenip mutlu olan arkadasların fikirleri daha mantıklı geldi sonuçta yaşayan içinde bulunan insanlardan fikir almak daha gerçekçi yinede yorumunuz için tekrar teşekkürler
Biz yaşamayanlar fikir vermeyelim yani😳
Sadece yaşayanlar yorum yazsın deseydin keşke😉
Yani çevrendekilerin evleneceğin adama söylediği sözler kafanı bulandırmamalı.
Bulandırıyorsa ve canını sıkıyorsa problem var demektir.
İnsanın sevdiği insanla evlenecekken heyecansız olması normal değil.

Maalesef biraz etkilenen bi tipim onlar objektif bakıyor doğru düşünebilirler gibi 😔
Objektif degil hasetle bakiyor canim. Sen bu kafayla gidersen cevreye odakli karar verirsen ne evlenirsin ne de baska birsey sahibi olursun. Annen baban disinda sana akil verenleri ciddiye almamani oneririm herkes dost degil bunu zamanla daha iyi anlarsin. Ayrica adamin kendine guveni olmasa zaten yan cizer evlilik konusu acmz oyalar durur seni. Kalbinin sesini dinle baskasini degil. O adamla zaman geciren ona duygular besleyen sensin cevren degil. Onlar dis gorunuse gore dusunup karar veriyor oysa sen birseyler paylastin az cok tanidin.
Esimle benim icinde cok laf diyen oldu. Fiziksel acidan da ben kiloluyum o zayif aman soyle boyle esime cirkin diyen bile oldu. Hic orali olmadim onunla yatacak kalkacak hayati paylasacak olan benim onlar degil diye dusundum. Esimde kiloma takilmadi kulak asmadi millete ve evlendik cok sukur. He sorun yasaniyor yasanmio degil ama.inan sevdgn adamla evliysen onunda sevgsnden eminsen hersey bi sekilde duzelior bence sen cevreyi bosver kalbine odaklan sor bakalm.o ne istiyor

Biz yaşamayanlar fikir vermeyelim yani😳
Sadece yaşayanlar yorum yazsın deseydin keşke😉
Yani çevrendekilerin evleneceğin adama söylediği sözler kafanı bulandırmamalı.
Bulandırıyorsa ve canını sıkıyorsa problem var demektir.
İnsanın sevdiği insanla evlenecekken heyecansız olması normal değil.
Yanlış anlamayın kesinlikle sizide istemeye gelenler olunca heyecanın yerini stres alırsa donukluk alırsa anlarsınız çünkü gerçekten çok zor bi durum bu kararı alırken ay çok heyecanlıyım diyemiyosunuz maalesef bende hep heyecanli olacağımı zannediyordum

Ev geçindirememesini nerden anlamışlar zaten ikinizde çalışıyormuşsunuz. Şimdiye kadar sende az çok konuşmalarından evlenince nasıl bir düşüncede olacağını anlayışlımı vs kestiriyorsundur. Çevre hep konuşur. Önemli olan sen eş adayını seviyormusun sadece onun sana değer vermesi değil sen de ona değer veriyormusun onunla uzun bir hayat yaşayabilirmisin. Aynı pencereden bakmasanız bile bir birinize saygınız varmı? Bende zamanında eşimle çıkarken banada ayrıl vs vs diyolardı büyükler birşey biliyorlardır diyordum var dır benim göremediğim bir şey çok üzülüyordum hatta kaç kere o sebeplerle ayrılmalara kalktım. Şimdi çok pişmanım keşke daha çok keyfini çıkarsaymışım üzmeseymişim eşimi . Önümüzde ki ay 8 yıl olacak beraber olalı ve evlenelide 4 yıl çok şükür imrenilen bir evliliğimiz var.

Ev geçindirememesini nerden anlamışlar zaten ikinizde çalışıyormuşsunuz. Şimdiye kadar sende az çok konuşmalarından evlenince nasıl bir düşüncede olacağını anlayışlımı vs kestiriyorsundur. Çevre hep konuşur. Önemli olan sen eş adayını seviyormusun sadece onun sana değer vermesi değil sen de ona değer veriyormusun onunla uzun bir hayat yaşayabilirmisin. Aynı pencereden bakmasanız bile bir birinize saygınız varmı? Bende zamanında eşimle çıkarken banada ayrıl vs vs diyolardı büyükler birşey biliyorlardır diyordum var dır benim göremediğim bir şey çok üzülüyordum hatta kaç kere o sebeplerle ayrılmalara kalktım. Şimdi çok pişmanım keşke daha çok keyfini çıkarsaymışım üzmeseymişim eşimi . Önümüzde ki ay 8 yıl olacak beraber olalı ve evlenelide 4 yıl çok şükür imrenilen bir evliliğimiz var.
Allah çok daha mutlu etsin sizleri inşâAllah 🤲 Ben şöyle anlatayım daha iyi anlarsınız bu yorumu yapanlar bir kez olsun canlı görmeyen insanlar ve ailemle daha önce yalnızca erkek arkadaşımı tanıştırmıştım abim sadece bir kez görmesiyle olmaz bu ev geçindiremez bunda evliliği yürütücek tip yok gibi kelimeler etti abim olduğu için üslubumu bozmadım fakat kırıldığımı belli ettim onun öyle biri olmadığını zamanla tanıması gerektiğini belirttim olay tamamen önyargı anlayacağınız. Birbirimize her zaman her koşulda saygı duyuyoruz beni sevdiğini bana karşı her zaman anlayışlı olacağına eminim şöyle ben aşkından ölüyorum gibi durum değil ama ona çok büyük bi saygı ve sevgi hissediyorum konuştuğumuzda anlayabiliyoruz birbirimize birbirimizde sevdiğimiz sevmediğimiz herşeyi saygı çerçevesinde dile getiriyoruz, tartışmalarımız artık bunalma noktasına gelen zamanlarımız olmuyormu oluyor birbirimizi idare ediyoruz tartışsak bile günü mutlaka güzel şekilde bitiriyoruz yorumunuz için çok teşekkür ederim tekrar

Back
X