İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

Ne kadar geciktirsen o kadar kötü. Alicaksin karşına konusacaksin. Düğüne bir ay kala söylenecek şey değil.

ınsanlar ne der dedımız kadar Allah ne der dıye dusunen yok...hıc takmam ınsnaları..

Ben anne baba olsam bu evliliği istemem. Ne demek istemeye bile gelmemek nişanlınız ne yapıp edip ikna edecek. Paşa paşa gelecekler. Hem ilerde çocuk olursa çocuğu alıp bayramlarda giderim fikri yanlış, çocuk seninde çocuğun. Bayramlarda çocuklarından ayrı mı kalacaksın gariban gibi bi de kabul mu ettin bu dediğini? Düğüne gelmemek falan çok serin sular yalnız nişanlın da ciddiyetin farkında değil galiba. Düğüne gelmeyeceklerse torun torba da sevmesinler. Suçun neymiş bu kadar inanılmaz bişey sakın kabul etme. Nişanlın seni kaybedebileceğini anlasın

Ailesi istemeyebilir, gelmeyebilir. Düğünde oldu diyelim. Esas sıkıntı ondan sonra başlayacak. Eşin gitmek isteyecek, bayramda çocuğunu alıp gidecekmiş ya sen de kendi ailene mi gideceksin? Hem iki gün sonra oğlumun evi diye zorla gelmek isteyecekler belkide .seni yok sayacaklar. Adam yaşlıymış baksana. İki gün sonra araya giren abla, babam yaşlı küslük olmaz o istemese de siz iyi olun diye görümcelik de yapabilir. Ve en sonunda, eşin onlar benim ailem diyip size sırt dönebilir. Herşeyi göze alıp evliliği öyle düşünün derim. Yahu bizler öle bayıla istemeye gelinen gelinler bile en uzağı nişan olduktan sonra kötü gelin olup neler çektirilmeye çalışılıyoruz birde bu şekil çok fena...

Erkek arkadaşının açık kapı bırakması daha fena.

Madem öyle, o gelsin istesin. Sizde erkek arkadaşınız ağaç kavuğundan çıkmış gibi düşüneceğinizi belirtin

Benim bir dayim böyle triplere girerek kuzenimi sevdigi kizdan ayirdi. Sadece sözünü gecirmek icin. Tüm aile seferber oldu ama yok kabul etmedi. Gerekcesi kiz daha önce nisan atmismis. Bu kp adayin da taktigi bu. Nisanliniz arkanizdaysa sorun yokta,ama is ciddiye binse neler olur kestiremiyorum. Kuzenimde "ne kadar sevsemde babami silemem" dedo sonunda. Kiz baskasiyla evlendi. Hamileyken bunlar hastanede karsilastilar tesadüfen. Kuzenim agladi ondan sonra erkek halile. Anneler babalar bunu neden yapiyor hic bilmiyorum. Babasi kiz kardesini de evlendirmek istemedi sevdigi adamla ama o kacti

Valla beni kabul etmeyen insanın oğluyla evlenirim. Ancak beni kabul etmeyen insanın oğlu “çocuklarım olunca gider görüşürüz, ailemi yok sayamam” derse o zaman evlenmem. O çocuklara, dedelerinin seni istemediğini nasıl anlatmayı düşünüyor acaba müstakbel eş? Ne gerekçe sunacak? Çocuklar bunun normal olduğunu kanıksayarak büyüyecek. Ya da annelerini istemeyen babanın ailesine karşı içten içe kin besleyecekler. Büyüdüklerinde babalarına bile bilenirler. Böyle evlilik olmaz. Fikri hürse, kapı gibi arkanda duracak.
Silmesi gerekiyorsa aileyi, silecek.
Sırf kendi memleketinden değil diye birini hanesine istemeyen insan, evladını insani duygularla sevmiyordur. Benim de çocuklarımla arama ayrılık sokamaz(Empati).

Hic kasmayin kendinizi soran olursa beni hic gormediler memleketlerinden degilim diye istemediler deyin acik olun kimseden korkmayin inanin siz ne yaparsaniz yapin millet yine konusur kotu insanlar dedikodunuzu yapar arkanizdan acik ararlar ama umursamayin kalbi kotu olanlar konussa ne konusmasa ne. Ama kp icin uzuldum siz hadi neyse de insan oglunun mutlulugunu gormek istemez mi nasil bir insan nasil bir baba yazik

7 göbek İstanbullu olarak sana şunu demek istiyorum Kars a kurban olsunlar. Bak birtanem bir çok arkadaşımızın dediği gibi evlendikten sonra esas sorunlar başlayacak tekrar düşünün derim

Aman ailenize tez elden durumu anlatın. Onlar ikna olduktan sonra dedikodu yapanları duymayın. Cok cevap beklerse kaçırdım damadı diyin. Dedikodu için mutluluğunuzdan vazgeçmeyin.

Haklısınız çok iyi niyetli yaklaştım bu konuya. Hiçbir gerekçe olmadan bana böyle büyük Bi hakareti yapan insanla muhattap olmam. E ileride çocuklarda ikilemde kalıp sorgulayacak bu durumu. Bu konu Hakkı'ndan tekrar konuşacağım, çizgimi belirlemem lazım

Babamı silemem ama senden vazgeçmeyeceğim babam kabul etmese de diyor. Kaçan kız mutludur inşallah, abisinin durumunu görmüştür. Resmen babası zorla kızının kaçmasına vesile olmuş. Bazı arkadaşlar ikna edin demiş ama yazdığınız gibi olmayınca olmayı allah kimsenin karşınızda çıkarmasın

İnan başta öyle düşündüm ama istemiyor o kadar katı ki. Aileme zaten söyleyemiyorum. Hiç hoş karşılamazlar. Hele annem, tepkisini düşünemiyorum bile. Ben iyi niyetliyim belki de, o arada gitsin ama ben bana bu hakareti yapan insanı asla yüzüne bakmam.

Annen baban için çok buruk olacak. İyi düşün

Bence bu iş olmaz. Anne ve babana da yazık. Eminim ki seni seviyorlardır o kadar hassas bakacaklarını düşünüyorsan. Ben olsam ayrılırdım. Hiçbir aşk seni seven insanları bu aşağılamaya maruz bırakmamalı. Ne emeklerle yetişiyor evlat. Ne demek istenmemek? Gidip anlatmamalısın bile böyle böyle diye. Aşk böyle kepaze bir duruma maruz bırakmamalı.
Benim oğlumu eşi olacak kişinin ailesi istemese sorun etmem bak. Üzülürüm ama kendi hayatın, sonuçları kötü olursa kapım sana açık derim. Zor zamanında yanında olacağımı bilsin, güvencesi benim. Kızım olsa bu kadar kolay olur muydu? sanmam. Kızlar nazlıdır. Benim nazlı kızımı elin kıllı magandası ne hakla ezer?!
Hele torunlarımı kimsenin kaprisine yedirmem, pazarlık söz konusu değildir.
Konumun zor. Alttan alma.

Sevgilin simdiden onlar benim ailem ben bayramlarda çocuklarla giderim diyebiliyor halbuki evlenince sen onun ailesi olacaksın en başta. Belli yaştaki bi adamın ailesine karşı nasıl sözü geçmez anlayamıyorum. İstenmeyen gelin olmak eminim çok zordur hele ki ailesine karşı sağlam duramayan biriyle daha zor bence. Yaş farkınız da var ben ailenin yerinde olsam çok gönüllü olmazdım bu işe. Sen bi daha bi düşün

Daha aile tanıstırma isteme olaylarına cok varmış kp adayında son kartlarını oynuyor belki ayrılırsınız diye. Merak etme evladı için paşa paşa gelir

Hiçbişey olmaz gelmezlerse gelmesinler.Zamana bırak .Sen mutlu olursan ailen üzülmez ama mutsuz durursan üzülürler .Zorla getirtip napıcaksınki gelip olay çıkartırlarsa ileri geri konuşurlarsa dahamı iyi olacak bırak gelmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…