- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Hanımlar ailemin haberi yok, diyemiyorum. Ekimde tanışma olacak onu biliyorlar ama babasının gelemeyeceğini söyleyemiyorum. Bir an önce açıklamam lazım ama nasıl açıklayacağım.
Kendi evladı merhamet vs demişsiniz ama istemiyor öyle bir bağırıyor ki telefonda. Ben nasıl alıp konuşayım.
Araya ablası çok girdi çok uğraştı 40 yaşında ablası da. Hani amcaları falan da soktu galiba. Oğlum istiyorsa kendisi gitsin diyor. Eşini de göndermiyor.
Güncelleşin ama yazayım yine de dedikodu benim umrumda değil ama annemle babam çok hassas bu konularda. Acaba ne oldu da bu düzeye geldiler damadın annesiyle babası yok demeyecek mi herkes. Anlatsam da inanırlar mı tek sebep onun memleketinden olmamam.
Babası 73 yaşında ve ikna olmayacağına artık emin gibiyim.
Hanımlar ailemin haberi yok, diyemiyorum. Ekimde tanışma olacak onu biliyorlar ama babasının gelemeyeceğini söyleyemiyorum. Bir an önce açıklamam lazım ama nasıl açıklayacağım.
Kendi evladı merhamet vs demişsiniz ama istemiyor öyle bir bağırıyor ki telefonda. Ben nasıl alıp konuşayım.
Araya ablası çok girdi çok uğraştı 40 yaşında ablası da. Hani amcaları falan da soktu galiba. Oğlum istiyorsa kendisi gitsin diyor. Eşini de göndermiyor.
Güncelleşin ama yazayım yine de dedikodu benim umrumda değil ama annemle babam çok hassas bu konularda. Acaba ne oldu da bu düzeye geldiler damadın annesiyle babası yok demeyecek mi herkes. Anlatsam da inanırlar mı tek sebep onun memleketinden olmamam.
Babası 73 yaşında ve ikna olmayacağına artık emin gibiyim.
Haklısınız çok iyi niyetli yaklaştım bu konuya. Hiçbir gerekçe olmadan bana böyle büyük Bi hakareti yapan insanla muhattap olmam. E ileride çocuklarda ikilemde kalıp sorgulayacak bu durumu. Bu konu Hakkı'ndan tekrar konuşacağım, çizgimi belirlemem lazımValla beni kabul etmeyen insanın oğluyla evlenirim. Ancak beni kabul etmeyen insanın oğlu “çocuklarım olunca gider görüşürüz, ailemi yok sayamam” derse o zaman evlenmem. O çocuklara, dedelerinin seni istemediğini nasıl anlatmayı düşünüyor acaba müstakbel eş? Ne gerekçe sunacak? Çocuklar bunun normal olduğunu kanıksayarak büyüyecek. Ya da annelerini istemeyen babanın ailesine karşı içten içe kin besleyecekler. Büyüdüklerinde babalarına bile bilenirler. Böyle evlilik olmaz. Fikri hürse, kapı gibi arkanda duracak.
Silmesi gerekiyorsa aileyi, silecek.
Sırf kendi memleketinden değil diye birini hanesine istemeyen insan, evladını insani duygularla sevmiyordur. Benim de çocuklarımla arama ayrılık sokamaz(Empati).
Babamı silemem ama senden vazgeçmeyeceğim babam kabul etmese de diyor. Kaçan kız mutludur inşallah, abisinin durumunu görmüştür. Resmen babası zorla kızının kaçmasına vesile olmuş. Bazı arkadaşlar ikna edin demiş ama yazdığınız gibi olmayınca olmayı allah kimsenin karşınızda çıkarmasınBenim bir dayim böyle triplere girerek kuzenimi sevdigi kizdan ayirdi. Sadece sözünü gecirmek icin. Tüm aile seferber oldu ama yok kabul etmedi. Gerekcesi kiz daha önce nisan atmismis. Bu kp adayin da taktigi bu. Nisanliniz arkanizdaysa sorun yokta,ama is ciddiye binse neler olur kestiremiyorum. Kuzenimde "ne kadar sevsemde babami silemem" dedo sonunda. Kiz baskasiyla evlendi. Hamileyken bunlar hastanede karsilastilar tesadüfen. Kuzenim agladi ondan sonra erkek halile. Anneler babalar bunu neden yapiyor hic bilmiyorum. Babasi kiz kardesini de evlendirmek istemedi sevdigi adamla ama o kacti
İnan başta öyle düşündüm ama istemiyor o kadar katı ki. Aileme zaten söyleyemiyorum. Hiç hoş karşılamazlar. Hele annem, tepkisini düşünemiyorum bile. Ben iyi niyetliyim belki de, o arada gitsin ama ben bana bu hakareti yapan insanı asla yüzüne bakmam.Ben anne baba olsam bu evliliği istemem. Ne demek istemeye bile gelmemek nişanlınız ne yapıp edip ikna edecek. Paşa paşa gelecekler. Hem ilerde çocuk olursa çocuğu alıp bayramlarda giderim fikri yanlış, çocuk seninde çocuğun. Bayramlarda çocuklarından ayrı mı kalacaksın gariban gibi bi de kabul mu ettin bu dediğini? Düğüne gelmemek falan çok serin sular yalnız nişanlın da ciddiyetin farkında değil galiba. Düğüne gelmeyeceklerse torun torba da sevmesinler. Suçun neymiş bu kadar inanılmaz bişey sakın kabul etme. Nişanlın seni kaybedebileceğini anlasın
Annen baban için çok buruk olacak. İyi düşünHaklısınız çok iyi niyetli yaklaştım bu konuya. Hiçbir gerekçe olmadan bana böyle büyük Bi hakareti yapan insanla muhattap olmam. E ileride çocuklarda ikilemde kalıp sorgulayacak bu durumu. Bu konu Hakkı'ndan tekrar konuşacağım, çizgimi belirlemem lazım
Babamı silemem ama senden vazgeçmeyeceğim babam kabul etmese de diyor. Kaçan kız mutludur inşallah, abisinin durumunu görmüştür. Resmen babası zorla kızının kaçmasına vesile olmuş. Bazı arkadaşlar ikna edin demiş ama yazdığınız gibi olmayınca olmayı allah kimsenin karşınızda çıkarmasın
İnan başta öyle düşündüm ama istemiyor o kadar katı ki. Aileme zaten söyleyemiyorum. Hiç hoş karşılamazlar. Hele annem, tepkisini düşünemiyorum bile. Ben iyi niyetliyim belki de, o arada gitsin ama ben bana bu hakareti yapan insanı asla yüzüne bakmam.
Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar
Oha hikaye sanki beni anlatıyor.
Ben Kürt ve Diyarbakırlı olduğum için istenmedim.
Benim eşim de üst düzey bir memur.
Ailesi istemeye gelmedi. Nişana,kınaya gelmedi. Düğüne kayınbabam bir arkadaşıyla beraber katılıp gitti.
Şimdi 2 çocuğum var.
Satmışım bu dünyanın anasını. Umursamayın,mutlu olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?