- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Aman zıkkım yesin hiçte götürememEvlendikten sonra 2 kilo Kars kaşarı götürürsün olur biter. Ben de Diyarbakır karpuzu götürmüştüm
Annemi babamı beni inanılmaz mahcup edecek ve biz bu durumu unutamayız. İleride bana aileme gitsek mi diye Bi imada bile bulunamazsın şimdiden söyleyeyim dedim. Farkındayım bende mahcubum. Zor zamanlarında yanında olmam gerekir ama sana bu konuda asla imada dahi bulunmam. Çocukları Bayram'larda vs götürür demişti ama burayı okuduktan sonra öylenbişey de olamaz. Seviyorum erkek arkadaşımı alışkanlıklarda var bilemiyorum.Bence bu iş olmaz. Anne ve babana da yazık. Eminim ki seni seviyorlardır o kadar hassas bakacaklarını düşünüyorsan. Ben olsam ayrılırdım. Hiçbir aşk seni seven insanları bu aşağılamaya maruz bırakmamalı. Ne emeklerle yetişiyor evlat. Ne demek istenmemek? Gidip anlatmamalısın bile böyle böyle diye. Aşk böyle kepaze bir duruma maruz bırakmamalı.
Benim oğlumu eşi olacak kişinin ailesi istemese sorun etmem bak. Üzülürüm ama kendi hayatın, sonuçları kötü olursa kapım sana açık derim. Zor zamanında yanında olacağımı bilsin, güvencesi benim. Kızım olsa bu kadar kolay olur muydu? sanmam. Kızlar nazlıdır. Benim nazlı kızımı elin kıllı magandası ne hakla ezer?!
Hele torunlarımı kimsenin kaprisine yedirmem, pazarlık söz konusu değildir.
Konumun zor. Alttan alma.
Teşekkür ederim naif yorumunuz için7 göbek İstanbullu olarak sana şunu demek istiyorum Kars a kurban olsunlar. Bak birtanem bir çok arkadaşımızın dediği gibi evlendikten sonra esas sorunlar başlayacak tekrar düşünün derim
Haklısınız çok iyi niyetli yaklaştım bu konuya. Hiçbir gerekçe olmadan bana böyle büyük Bi hakareti yapan insanla muhattap olmam. E ileride çocuklarda ikilemde kalıp sorgulayacak bu durumu. Bu konu Hakkı'ndan tekrar konuşacağım, çizgimi belirlemem lazım
Babamı silemem ama senden vazgeçmeyeceğim babam kabul etmese de diyor. Kaçan kız mutludur inşallah, abisinin durumunu görmüştür. Resmen babası zorla kızının kaçmasına vesile olmuş. Bazı arkadaşlar ikna edin demiş ama yazdığınız gibi olmayınca olmayı allah kimsenin karşınızda çıkarmasın
İnan başta öyle düşündüm ama istemiyor o kadar katı ki. Aileme zaten söyleyemiyorum. Hiç hoş karşılamazlar. Hele annem, tepkisini düşünemiyorum bile. Ben iyi niyetliyim belki de, o arada gitsin ama ben bana bu hakareti yapan insanı asla yüzüne bakmam.
Bunu hiç düşünmemiştim ama sorucam şimdi.Erkek arkadaşın yemiş içmiş gezmiş öyle miO olay öyle olmadı bence güzelim.Cocukcagiz 34 yaşına kadar ailesine para gönderdi ve şimdi evlenmesini istemiyorlar.Evlendikten sonra ise oğlum seni çok ozledik diyerek gelip 2 ay kalan ,giderken de bayramda siz gelin diyen tiplerden olacaklar!!
Ciddi misiniz?Bir şekilde o düğün olur olmasına da, asıl olan düğünden sonraki süreç. İşin içerisine çocuk girdi mi işler değişecek gibi görünüyor.
Samimi arkadaşımın da hiçbirşeyin de kp i bulunmadı. Eşi babasıyla görüşmüyordu. Düğünden sonra eşi arkadaşımı alıp babasına el öpmeye götürdü. Çocuğu oldu 40 ı çıkmadan bebeğin, babasına göstermeye götürdü. Çocuk 3-4 yaşındayken kp ı tutturdu “siz çocuğa bakamazsınız, buraya getirin ayda 1 kere göstermeye geliriz” dedi. Arkadaşım sıkıntıdan terapi görmeye başladı.
Haklı olabilirsiniz. Bana dedi ki farklı bir şehirde yaşayacağız. Ailemin kabahatinin farkındayım seni asla zorlamam. Uzakta daha farklı olabilir dedim. Ama bilinmez bana fazla toz pembe görünüyor olabilirSizi eski konularınızdan anımsıyorum.
Gözlerinizi gerçeklere sımsıkı kapatmış, sizi her türlü huzursuzluga sürükleyen bir ilişkinin peşinden sürükleniyorsunuz gibime geliyor.
Siz mutlu olacaginizi düşünüyorsunuz ama inşallah yanılmazsınız.
ben sevgilinizin nereli olduğunu merak ettim sakıncası yoksa tabi. bende bir zamanlar yillar once istenmeyen gelindim. babası ve annesi çok net şekilde olmaz diyorlardi. ve ne yaptıysak ikna edemedik. neyaptilar ettiler bizi ayirdilar. annesi sutumu helal etmem demis. (sevdiği kızla evlenmek istediği için sutünü helal etmeyen bir anne !! )bu sozu kaldiramadi ve bitirdik. teyzesinin kızıyla evliymiş şimdi. neden istenmediğimi yıllar sonra anladım. sizin hikâyeniz güzel biter inşallahHaklısınız çok iyi niyetli yaklaştım bu konuya. Hiçbir gerekçe olmadan bana böyle büyük Bi hakareti yapan insanla muhattap olmam. E ileride çocuklarda ikilemde kalıp sorgulayacak bu durumu. Bu konu Hakkı'ndan tekrar konuşacağım, çizgimi belirlemem lazım
Babamı silemem ama senden vazgeçmeyeceğim babam kabul etmese de diyor. Kaçan kız mutludur inşallah, abisinin durumunu görmüştür. Resmen babası zorla kızının kaçmasına vesile olmuş. Bazı arkadaşlar ikna edin demiş ama yazdığınız gibi olmayınca olmayı allah kimsenin karşınızda çıkarmasın
İnan başta öyle düşündüm ama istemiyor o kadar katı ki. Aileme zaten söyleyemiyorum. Hiç hoş karşılamazlar. Hele annem, tepkisini düşünemiyorum bile. Ben iyi niyetliyim belki de, o arada gitsin ama ben bana bu hakareti yapan insanı asla yüzüne bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?