- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
bu kız yarın bir gün ücretsiz izne ayrılmaya kalksa düşünemiyorumBastan sona okudum konuyu.masallah kk kadinlari soylenmesi gereken butun yorumlari yapmislar.ama sen hala nasil babayi ikna ederim derdindesin.yapma kuzum ya.seninle sirf memur oldugun icin evlenmek isteyen bi adam var.seni sevmiyoki.yarin bi gun kartlarini elinden alip 3 kurusa muhtac edecek seni.az okumadik burda
Evlendikten sonra ana babasi cok degerli olacak.gelecekler.seni goturmek isteyecek.gitmezsen bende senin ailenle gorusmiycem deyip seni mecbur birakacak.sem gitmezsen cocuklarini alip gidecek.offf nerden tutsam elimde kaliyo.
Kendine acimiyosun bari seni okutup yetistiren, bu gunlere getiren anne babana aci...
oğlumuz değilde babası alacakmış gibi dimi abla
Aynen bence de.esim konyali.ben coook alakasiz bi memlekettenim.hatta gorumce kocalari .kayinlarimin esleri.turkiyeli olmayanlardan bile var.ulkeleri yazsam aninda ifsa olurum.musluman olmayani bile var.hatta bir tek bizde yok nerdeyse
Almasada bari yol yakinken donse.aslinda kp ne kadar buyuk bi iyilik yapio konu sahibine ama malesef goremiyo.mutsuz olmak icin cirpiniyo malesef.cok uzuldum yaBabası alsın bende dişimi kırarım
Almasada bari yol yakinken donse.aslinda kp ne kadar buyuk bi iyilik yapio konu sahibine ama malesef goremiyo.mutsuz olmak icin cirpiniyo malesef.cok uzuldum ya
Konu sahibi belki kizacak bize ama insallah is o raddeye gelmeden biter de ailenin yuregine inmez.Keşke öyle olsa,aslında adam önceden veriyor sinyalleride nedense kızımız görmüyor görmek istemiyor...
Ailesi duyduğu an neler hissedecek çok iyi tahmin ediyorum..
Konu sahibi belki kizacak bize ama insallah is o raddeye gelmeden biter de ailenin yuregine inmez.
Evet insan boyle seyleri evlat sahibi olunca cok daha iyi anliyo.benim kizimin da basina gelse inan kahrolurum.benim kv beni ayila bayila istedigi halde ogluna cok sorunlar yasadik vaktiyle.simdi iyiyiz cok sukur ama bastan istenmeyen cok daha kotu ya.bile bile lades diyecek konu sahibi deKızsın hiç önemli değil,bizler burada onun geleceği ve hayatı için tehlikeye atmasın diye nasihatlar veriyoruz..
Kendimi düşündümde,şayet benim kızım böyle birşeyle karşıma gelseydi yüreğime indirirdi..
İstenmeyen kişi olmak zordur acı verir..
Evet insan boyle seyleri evlat sahibi olunca cok daha iyi anliyo.benim kizimin da basina gelse inan kahrolurum.benim kv beni ayila bayila istedigi halde ogluna cok sorunlar yasadik vaktiyle.simdi iyiyiz cok sukur ama bastan istenmeyen cok daha kotu ya.bile bile lades diyecek konu sahibi de
Ya düğün değil de nikah yapsanız daha mantıklı değil mi? Hem yoklukları daha az göze batar, hem de 2 arabadan olmazsınız.
İşini yazdım geçen konuda çokça sorulduğu için. Yoksa benim için önemli bir kriter değil inanınsen varya bu hayatta o kadar çok pişman olacaksın ki bak benim nickimi unutma parkbyull demişti dersin...insan bu elbet atanırda saf olmak bir karakterdir geçmez ,geçmeeeez evladım geçmez ,güzel yemişsin erkek arkadaşının pardon pek muhterem üst düzey memur erkek arkadaşının yalanlarını.
İmzarta düzey bir memur
Aynen öyle abartacak bi mesleği yok.Oda çok yüksek bir meslekte değil. Sonuçta adı ama aslında B gibi.
ben öyle bişey yapacağını düşünmedim hiç. Ama hayatta herşey olabilir, daha tecrübeli, objektif bakabilen birçok kişi yazmış. Tanıştığımızda 20 yaşındaydım yaşımın verdiği toylukla belki de, çok bağlandım. Yani yapamazmışım hayatım boyunca unutamazmışım gibi. Bi psikologla görüşsem belki iyi olabilir, bu durumla (takıntımı neyse artık )başa çıkmak çıkmak içinBastan sona okudum konuyu.masallah kk kadinlari soylenmesi gereken butun yorumlari yapmislar.ama sen hala nasil babayi ikna ederim derdindesin.yapma kuzum ya.seninle sirf memur oldugun icin evlenmek isteyen bi adam var.seni sevmiyoki.yarin bi gun kartlarini elinden alip 3 kurusa muhtac edecek seni.az okumadik burda
Evlendikten sonra ana babasi cok degerli olacak.gelecekler.seni goturmek isteyecek.gitmezsen bende senin ailenle gorusmiycem deyip seni mecbur birakacak.sem gitmezsen cocuklarini alip gidecek.offf nerden tutsam elimde kaliyo.
Kendine acimiyosun bari seni okutup yetistiren, bu gunlere getiren anne babana aci...
Bilmem ki, sana olay eşin de biter. Sırf bu sebeple insan sevdiğinden vazgeçmemeli bence.Nikahtan önce daha ciddi bir durum var ortada,k.peder olacak şahıs istemiyor ki..
Bilmem ki, sana olay eşin de biter. Sırf bu sebeple insan sevdiğinden vazgeçmemeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?