İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

bu kız yarın bir gün ücretsiz izne ayrılmaya kalksa düşünemiyorum

hatta bir tek bizde yok nerdeyse
Aynen bence de.esim konyali.ben coook alakasiz bi memlekettenim.hatta gorumce kocalari .kayinlarimin esleri.turkiyeli olmayanlardan bile var.ulkeleri yazsam aninda ifsa olurum.musluman olmayani bile var.
Yurtdisinda yetistikleri icin belki diyecem ama konyada olan akrabalarinda da her memleketten mezhepten var.var da var yani

Baştan her şey belli oluyor aslında ama biz hirmek istemiyoruz. 8 yıldır evliyim,o kadar çok ilişki gordum.ve şunu net söylüyorum ,eğer dünya yansa umrumda olmaz diyecek kadar rahat değilsen bu evlilikte mutluluğun olamazsın.

Ailen için de sıkıntı,o kadar emekle büyüyor çocuk sonra evleneceği adamın babası lütfedip gelmiyor tanışmaya vs.

Evlilik için acele etme derim

Memur olmasan seninle evlenmeyecek adamla ananın babanı karşına alıp evleneceksin yani. Çok özür dileyerek söylüyorum ama burada bir konu vardı. Kendileri gelip istedikleri halde kadına biz seni istemedik, sen bizim kapımızda yattın demişlerdi. Yarın birgün sen de bu sözleri duyabilirsin.

Buraya yazıyorum evlenirsen daha çook konu açarsın burada, bol bol biz demiştik deriz.

Almasada bari yol yakinken donse.aslinda kp ne kadar buyuk bi iyilik yapio konu sahibine ama malesef goremiyo.mutsuz olmak icin cirpiniyo malesef.cok uzuldum ya

Keşke öyle olsa,aslında adam önceden veriyor sinyalleride nedense kızımız görmüyor görmek istemiyor...
Ailesi duyduğu an neler hissedecek çok iyi tahmin ediyorum..

Keşke öyle olsa,aslında adam önceden veriyor sinyalleride nedense kızımız görmüyor görmek istemiyor...
Ailesi duyduğu an neler hissedecek çok iyi tahmin ediyorum..
Konu sahibi belki kizacak bize ama insallah is o raddeye gelmeden biter de ailenin yuregine inmez.

Konu sahibi belki kizacak bize ama insallah is o raddeye gelmeden biter de ailenin yuregine inmez.

Kızsın hiç önemli değil,bizler burada onun geleceği ve hayatı için tehlikeye atmasın diye nasihatlar veriyoruz..
Kendimi düşündümde,şayet benim kızım böyle birşeyle karşıma gelseydi yüreğime indirirdi..
İstenmeyen kişi olmak zordur acı verir..

Evet insan boyle seyleri evlat sahibi olunca cok daha iyi anliyo.benim kizimin da basina gelse inan kahrolurum.benim kv beni ayila bayila istedigi halde ogluna cok sorunlar yasadik vaktiyle.simdi iyiyiz cok sukur ama bastan istenmeyen cok daha kotu ya.bile bile lades diyecek konu sahibi de

Insallah bize kizmiyorsundur ama evlilik nedir bildigimiz icin senin cok sikinti cekecegini gorebiliyoruz.Eski konularindan adamin cok parlak birisi olmadigi belli arti bi de aile sorunu eklenecek cok zorlanirsin.Emin ol omur boyu o bayramda, tatilde ailesiyle sen ailenle geciremezsiniz buyuk ihtimal seni zorla goturur.Orda da sana nasil davranirlar bilemiyorum dugune bile gelmeyecek insanlardan bahsediyoruz.Ne guzel memursun ,gencsin daha kimler cikar onune acele etme.

Anlamak için gerçekten evlat sahibi olunca daha net anlaşııyor,benim kızım evli şayet o yaşamış olsaydı dünyayı dar ederdim...Heleki bizden saklıyor olsaydı ne olurdu kestirmek bile istemiyorum..

bakın siz aklı başında bir insansınız biz ne desek boş.. ama görünen köy klavuz istemez demişler
siz memur olmadan bir ayrı konuşan insan memur olunca otomatik değişmiş ne hikmetse..
memur olmasanız dönüp bakmayacaktı muhtemelen ailem istemiyor deyip kestirip atacaktı..
siz önce bu kısmı bir sorgulayın.. bu kısmı gecelim
ben evliyim bir cocugum var burda ki cogu evli hanım yazmış zaten size olacakları ..
siz sadece eşiniz ile deği ailesi ile de evlenmiş olacaksınız..
aileler yüzünden nice yuvalar yıkılıyor biliyormusunuz ?
eltidir görümcedir hiç oralara girmiyorum..
yarın oğulları kıymete biner istenmeyen kötü gelin olacaksınız her zaman
dışlanacaksınız, aşağılanacaksınız, belki hakaretler duyacaksınız
babası sizi düğüne gelmeyecek kadar istemiyor..
şu an herşey tozpembe..
sizin ki çok riskli.
eğer eşiniz adam gibi bir adam ise dengeyi kurarsa az zararla yürütürsünüz evliliğinizi ama yine tadınız tuzunuz kalmaz çok net..
eğer eşiniz bu dengeyi kuramaz da anasını babasını kıymete biner sizi ezerse ohooo.. yani her iki durumda da iki ucu afedersiniz B'k lu değnek. ben kendinize yazık etmeyin derim.
ama edeceksiniz biliyorum yaşamadan anlamayacaksınız çünkü sonra kafanızı çook taşlara vurursunuz.. inşallah aileniz izin vermez.

Ya düğün değil de nikah yapsanız daha mantıklı değil mi? Hem yoklukları daha az göze batar, hem de 2 arabadan olmazsınız.

Aile düğüne gelseydi de, o dedikodu yapacak akrabalar yine konuşacak birşey bulurlardı..

Niye elalemin ne diyeceği sizin için bu kadar önemli?!..o akrabalar size ekmek-su vermiyor sonuçta..kapını kapattın mı herkes dışarda..

Kp.nin hiçbirşeyde bulunmak istememesi sizi niye rencide ediyor ki? o onun ayıbı..siz bile böyle düşünüyorsanız erkek arkadaşınızın kendini nasıl hissedeceği ve düşeceği durum üzücü..

Düğün, iki kişinin mutluluğunu paylaşmak isteyenlerin iştirak ettiği bir gün..gelmek istemeyenin kendi tercihi..

Bu arada kp düğüne gelmese de, eşinizin yine babası..o yüzden babasını asla kötülemeyin çünkü ölene kadar babası hayatınızda olacak siz istesenizde istemesenizde.

İşini yazdım geçen konuda çokça sorulduğu için. Yoksa benim için önemli bir kriter değil inanın
Oda çok yüksek bir meslekte değil. Sonuçta adı ama aslında B gibi.
Aynen öyle abartacak bi mesleği yok.
ben öyle bişey yapacağını düşünmedim hiç. Ama hayatta herşey olabilir, daha tecrübeli, objektif bakabilen birçok kişi yazmış. Tanıştığımızda 20 yaşındaydım yaşımın verdiği toylukla belki de, çok bağlandım. Yani yapamazmışım hayatım boyunca unutamazmışım gibi. Bi psikologla görüşsem belki iyi olabilir, bu durumla (takıntımı neyse artık )başa çıkmak çıkmak için

Merhaba, arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten. Baştan ben de önemli olan sevgilinizin ailesine karşı tutumu diyordum ama eski konuları gördüm. Daha geçenlerde hediye konusuyla ilgili bir ayrılık yaşamıştınız. O konuda yüzde yüz haklıydınız mesela ve herkes size destek vermişti.

Bir diğer konu memuriyet konusu zaten. Çocukları götürürüm bayramda demesi şimdiden. Bayram aileyle geçirilir, siz aile olacaksınız artık. Çocukları alıp gidecek peki siz yalnız ne yapacaksınız? Çok incitici değil mi? Üstelik Konyalı bir ailenin ilk defa illa Konya'dan gelin istediğini duyuyorum şu yaşımda.

Bunun dışında daha farklı falsoları da var bu kişinin. Hani gerçekten çok iyi giden bir ilişki olur, sizi asla ezdirmeyeceği belli olur o zaman tamam ama ailenize de kıyamadım ki ben. Sizi yetiştirmişler, bu yaşa getirmişler. Okumuş, memur olmuş, ayakları üstünde duran bir kadınsınız. Yapmayın bu kötülüğü kendinize.

Lütfen bizlere alınmayın, eski konuları deşiyorlar demeyin. Burada herkes sizin iyiliğinizi istiyor. Bir üye vardı, düğününden üç dört gün önce konu açtı, evlenme diye yalvardı herkes ama evlendi. Şimdi o kadar mutsuz ki boşanmak istiyor. Bir sürü insan var burada bu tip şeyleri tecrübe etmiş olan.

Bu ilişkiyi bir kez daha gözden geçirin derim. Daha yaşınız çok çok genç üstelik. Gerçek bir ilişkiyi, sizi sevecek, kıymet verecek bir adamı hak ediyorsunuz. Bu adam size bir iğne almayı bile çok görmüş, genç bir kadınsınız, sevilmek hakkınız. İyi düşünün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…