• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten ayrıldım.

Buradaki uyeler niye gereksiz ustune gelmis onu anlamadim. Onlarda patron karisi galiba. Kadin size daha duzgun davransaydi sizde oyle davranirdiniz haketmis demek ki.

Alo 170 mobbing hattını ara hemen. Haklarını al.

Patron kimseden memnun değil, 3 ayda 45 eleman değişmiş küçücük dükkan.
acaba konuda yazdı ben mı okumadım. 3 ayda 45 kışı gırıp çıktı dıye.sonra yorum yazanlar"aaa sen öyle deme oranın sahıbı oooo" modunda yaklaşıyorlar. bence ezeceklerı ınsanları da yıyıp tüketmışler.devlet daıresı değıl orası hee denıp gecılecek.haketmış kadın.belkı bu 45 kısının ıcınde o kadının saçını başını yolanlar da olmuştur tavırları yüzünden.

Özel işyerleri hatta küçük işletmeler genelde böyledir canım.Canını çıkarana kadar çalıştırılar ,mesai parası yol parası hatta yemek dahi vermezler.En ufak bir falsonda ,kapıyı gösterirler zaten kötüydü çalışmadı gibi laflar ederler.
Çünkü onlar patron hep haklılar.Muhtaç kişiler üzerinden ego tatmini yaparak ego şişirirler.Görende magazalar zinciri var zanneder ,hoş büyük magazalar dahi çalışanına daha iyi muamele yapıyor.Boşverin
Bir keresinde bi tanıdıgım pastanede işe girdi patronu bu güne kadar en iyi çalışan sesin demiş şöyle iyi böyle iyi felan bırakmam seni.Kız zam isteyince de yapamam zaten begenmiyorum sen gisersen işçi çok çıkarsan çık demiş.

Merhaba arkadaşlar, az önce patronumla tartışarak işten ayrıldım. Çok sinirliyim, paylaşmaya ihtiyacım var. -Ayrıntılı ve uzun bir yazı olacak.-

Ben 3 hafta önce okul açılana kadar çalışmak için bir çikolatacıda işe başladım. Küçük bir yer ama kalabalık olduğu için yorucu. Tüm elemanlar çıktı bu süreçte, birden en kıdemli ben oldum. Yeni birileri girdi, ben öğrettim. Tüm sorumluluk bende yani. Yoruldum tabii.

Dün dükkanda bir ben vardım, bir de dün giren bir kız. Her şeyi öğretmeye çalıştım. Sonra kalabalık olunca mecburen mutfakta o durdu, ben hem kasa hem servis hem de siparişlere baktım. Çıkmam gereken saat 20.00'dı, patron saat sekizi geçince gelmeyince aradım çünkü kahvaltı bile yapamamıştım ve açlıktan tansiyonum düştü. Patron gelince gözlerimin yorgunluktan baygınlaştığını gördü ve çok yorulmuşsun sen çık artık dokunma mutfağa biz hallederiz, istersen yarın da izin kullan sorun değil cidden dedi ben de no thanks dedim çıktım.

Bugün sabah gidip açtım kafeyi, yeni birisi daha geldi, ona her şeyi öğretme faslı vs derken bir kadın geldi, "BÜTÜN EKSİKLERİ TAMAMLADIN MI? BU NEDEN BÖYLE? NİYE HALA YAPILMADI? X BEY- patron- Mİ YAPSIN? SİZİ O ŞIMARTMIŞ HEP" vs minvalinde şeyler söyledi. Ben de "siz kimsiniz, tanıtmadınız kendinizi" dedim, BURANIN SAHİBİYİM dedi. "Hmmm, sahibinin eşi yani:)" dedim ben de. Sonra da patronu aradım, eşiniz çok saygısız ben böyle bir muamele kabul edemem dedim, o da saydırmaya başladı yok sen şöylesin böylesin kötü çalışıyorsun, dün de gözlerini bilerek baygın yaptın ben çık dedim o yüzden vsvs. Çirkinleşti yani. Nasıl kötü olur bir insan bu kadar?

Çok üzgün hissediyorum kendimi böyle saçma bir duruma dahil olduğum için, paylaşmak istedim.
Darılma ama hiç profesyonel değilsin.eleştieileceksin doğal ynlış veya doğru.patronu arayıp karısını mı kötüledin.yanlış.adam gibi çalışacaktın eleştirileri kaldıracaktın

Evet klasik kk yorumları.
Eğer konu sahibi kadin bana böyle böyle dedi ben de üzüldüm ağladım üzüntüden ne diyeceğimi bilemedim gibi şeyler yazsaydı yüzde yüz eminim ki kendini savunsaydin hakkını ara zaten işi birakacakmissin vs.derlerdi.
Ama yok azcık kafası çalışan kadın görünce oo densizlik etmissin denmiş.

Yahu b.klu bir çikolata dükkanı işte işini adam akıllı yapmayan yöneticilik nedir bilmeyen 1adet görgüsüz çifte haddini bildirmesi mi bu hemcinsimiz kendini ezdirsin yani bu gorgusuzlere??
Yok ya neden neymiş iş hayatıymis?
Onlar adam akıllı dükkan çevirmeyi öğrensinler ondan sonra elemandan saygı beklesinler.
Umarım tez zamanda batarlar.

Hic canini sikma sen hakkini vererek calismissin alin terinle mühim olan o.
Saygı hak edene gösterilir ayrıca müdüre de patrona da böyle davranilir evet.
Insan olsun herkes önce kimse kimseyi 3 kuruş için ezemez.
Ezmeye çalışırsa da böyle alır ağzının payını.
Böyle güzel ahlaklı çalışan biri asla işsiz kalmaz zaten .
Ayrıca sana tavsiyem hafta sonları stand işi yapman hem daha az çalışır daha çok para kazanirsin.

Merhaba arkadaşlar, az önce patronumla tartışarak işten ayrıldım. Çok sinirliyim, paylaşmaya ihtiyacım var. -Ayrıntılı ve uzun bir yazı olacak.-

Ben 3 hafta önce okul açılana kadar çalışmak için bir çikolatacıda işe başladım. Küçük bir yer ama kalabalık olduğu için yorucu. Tüm elemanlar çıktı bu süreçte, birden en kıdemli ben oldum. Yeni birileri girdi, ben öğrettim. Tüm sorumluluk bende yani. Yoruldum tabii.

Dün dükkanda bir ben vardım, bir de dün giren bir kız. Her şeyi öğretmeye çalıştım. Sonra kalabalık olunca mecburen mutfakta o durdu, ben hem kasa hem servis hem de siparişlere baktım. Çıkmam gereken saat 20.00'dı, patron saat sekizi geçince gelmeyince aradım çünkü kahvaltı bile yapamamıştım ve açlıktan tansiyonum düştü. Patron gelince gözlerimin yorgunluktan baygınlaştığını gördü ve çok yorulmuşsun sen çık artık dokunma mutfağa biz hallederiz, istersen yarın da izin kullan sorun değil cidden dedi ben de no thanks dedim çıktım.

Bugün sabah gidip açtım kafeyi, yeni birisi daha geldi, ona her şeyi öğretme faslı vs derken bir kadın geldi, "BÜTÜN EKSİKLERİ TAMAMLADIN MI? BU NEDEN BÖYLE? NİYE HALA YAPILMADI? X BEY- patron- Mİ YAPSIN? SİZİ O ŞIMARTMIŞ HEP" vs minvalinde şeyler söyledi. Ben de "siz kimsiniz, tanıtmadınız kendinizi" dedim, BURANIN SAHİBİYİM dedi. "Hmmm, sahibinin eşi yani:)" dedim ben de. Sonra da patronu aradım, eşiniz çok saygısız ben böyle bir muamele kabul edemem dedim, o da saydırmaya başladı yok sen şöylesin böylesin kötü çalışıyorsun, dün de gözlerini bilerek baygın yaptın ben çık dedim o yüzden vsvs. Çirkinleşti yani. Nasıl kötü olur bir insan bu kadar?

Çok üzgün hissediyorum kendimi böyle saçma bir duruma dahil olduğum için, paylaşmak istedim.
Yaranamazsin. Hala anlamadın mi? Sen açlıktan bayilsaydin allah korusun sağlığına bi zarar gelseydi onlar iki dakika üzülmez yeni eleman nasıl buluruz derdine düşerdi. İyi uapmissin ayrılarak. Boyle işleri her zaman bulabilirsin.

Evet klasik kk yorumları.
Eğer konu sahibi kadin bana böyle böyle dedi ben de üzüldüm ağladım üzüntüden ne diyeceğimi bilemedim gibi şeyler yazsaydı yüzde yüz eminim ki kendini savunsaydin hakkını ara zaten işi birakacakmissin vs.derlerdi.
Ama yok azcık kafası çalışan kadın görünce oo densizlik etmissin denmiş.

Yahu b.klu bir çikolata dükkanı işte işini adam akıllı yapmayan yöneticilik nedir bilmeyen 1adet görgüsüz çifte haddini bildirmesi mi bu hemcinsimiz kendini ezdirsin yani bu gorgusuzlere??
Yok ya neden neymiş iş hayatıymis?
Onlar adam akıllı dükkan çevirmeyi öğrensinler ondan sonra elemandan saygı beklesinler.
Umarım tez zamanda batarlar.

Buradaki sözde aklı başında yorumlar sahibi belli başlı üyeler kendileri dışında aklı çalışan görmeye tahammül edemiyorlar. Bir kadının hakkını aramasını kabul edemiyorlar. Çünkü aciz bir kadın görmeleri ve ona o mükemmel tecrübeleriyle akıl vermeleri lazım.

Hic canini sikma sen hakkini vererek calismissin alin terinle mühim olan o.
Saygı hak edene gösterilir ayrıca müdüre de patrona da böyle davranilir evet.
Insan olsun herkes önce kimse kimseyi 3 kuruş için ezemez.
Ezmeye çalışırsa da böyle alır ağzının payını.
Böyle güzel ahlaklı çalışan biri asla işsiz kalmaz zaten .
Ayrıca sana tavsiyem hafta sonları stand işi yapman hem daha az çalışır daha çok para kazanirsin.
Teşekkür ederim, stand işini araştıracağım.

18yıldır is hayatindayim, kurumsal firmalarda bu tarz sorunlar zaten olmaz, olamaz.
Ama sahis firmalarinda maalesef var.
2 seye karsiyim, birincisi ayak islerine de kosmaya calisilmasi, ikincisi de patronun akrabalarinin patroncukluk taslamasi.
Icindle dusuruldugunuz durum itibariyle tavrınız cok dogru. Helal olsun diyorum.
Bazı kadinlarimiz artik, kocalarının egosuna saklanmasa zaten biraz nefes alacagiz, ama yok.

İş hayatı biraz böyle maalesef.
Geçici iş olduğu için iyi yapmışsın ama iyibir iş bulursan yapma. :KK45:

Back
X