İŞTEN AYRILINCA PİŞMAN OLUR MUYUM??

çalışma şartlarınız ve maaşınız ne kadar sorması ayıp olmazsa eğer yani işi bırakınca sizi ne kadar etkileyecek

Gunlerdir dusundugum konu acilmis. Benimde 1 aylik kizim oldu 2 aydir izinliyim ve evde oyle rahatim ki isyerinde stresli oluyormusum onu fark ettim. Maddi olarak ihtiyacim icin 5 sene disimi skim diorm ama zor gelio o laflar falan bende 30 olucm 8.senem biticek ayni yerde bende yuz ustu birakmk istemiorm ama paraya ihtiycn yoksa calisma derim. Evet cocuk buyudukce para daha gerekli oluo yinede sevgiyede ihtiyac var.

Daha iyi bir iş bulamaz mısınız ? Sizin sıkıldığınız konu çalışmak değil o zaman şartların artık sizi tatmin etmemesi.
Ya da işverenle şartlarınızı iyileştirmesi için görüşemez misiniz ?

çalışma şartlarınız ve maaşınız ne kadar sorması ayıp olmazsa eğer yani işi bırakınca sizi ne kadar etkileyecek
sabah 8 akşam 6 ve haftanın 6 günü çalışıyorum.
resmi tatillerde de çalışıyorum.
yıllık izin 1 hafta kullanabiliyorum ( 26 gün hakkım var olmasına rağmen)
maaş 3400 tl

paradan ziyada çocuklar aklı başına geldikçe arkandan ağlamaya başlıyor. Oğlum 4 yaşında her gün " anne bugün iş günü mü? işe mi gitceksin yoksa anne" demesi beni çok üzüyor. Hele pazar günleri beni yanında görünce gözlerinin içi gülüyor. Ona bunu yaşatmaya hakkım var mı diyorum.

işte bu şartlarda uzun yıllar çalışınca başka işi bile gözüm görmüyor.Toptan çalışma sayfasını kapatmak istiyorum

Asla çıkmayın.
17 yıl çalışmışsınız, aldığınız maaşta iyidir.
Kendi paranızı istediğiniz gibi çocuklarınız kendiniz eşiniz için harcarsınız.
İşten çıkınca önce çok iyi geliyor ama inanın bu en fazla bi sene sürüyor.
Ben evlendim işe girdim çıktım istediğim gibi olmadı. Sonra sağlık problemleri, hamile kalabilmek için ameliyatlar felan derken çalışmadım.
İnanın son iki aydır ah ah iş ne önemli deyip duruyorum.
Çocuğuma bakacak olsa kolumdan ameliyat olup işe girmek istiyorum.
Eğer artık dayanamıyorum derseniz de iki sene daha çalışın.
Ama çıkmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Şuna emin olun işten çıkınca umduğunuz gibi olmuyor bazı şeyler.

işten çıkmayı göze alabilecek kadar gözünüzü kararttıysanız, yıllık izin kullanımı konusunda da gözünüzü karartın ve ısrarla isteyin, işten çıkmayı düşünüyorum değerlendirme yapıcam gibi bir durum belli etseniz belki tavır gösterirler ama belli etmeden de kararlı bi şekilde izin almaya çalışın. özel şirketlerde genel durum malesef, yor, az para ver, izinlerini de kısıtla sömür şeklinde, bu şartlarda çalışmak gerçekten zor ama evde boş oturmak da bu kadar yıl sonra size çok boş gelebilir, ama ben vaktimi değerlendiririm sıkılmam derseniz tabi en iyi kendiniz bilirsiniz.

bence prim gününüzü kesinlikle doldurun
2 sene daha dişinizi sıkın, işyeri tazminatımı verir o kadar emeğim var falan diye de düşünmeyin
iş hayatı kimse babasının oğlu değil, yarın gidersiniz sizi tanımamazlıktan gelirler
söz konusu para..
2 sene geçer gider
ben ki işinden nefret eden biri olarak söylüyorum bunu rahatlıkla

kızım 13 yaşında hala bana aynısını söyler. eve geldiğinde onu karşılayacak bir anne istiyor büyümesine rağmen..
42 yaşındayım son 22 yılı aynı yerde olmak üzere 24 yıldır aralıksız çalışıyorum. işim rahat sayılır maaşım iyi tatillerimi sonuna kadar kullanırım. ama buna rağmen nefret ettim bıktım. prim günüm 4 yıl önce doldu ama maddi sebepler var tabi... çalışma şartların kötü bence değmez ayrıl derim. biraz ara verip, eğer sıkılırsan, araştırıp daha rahat olacağın uzman olduğun bir konu varsa o yönde iş arayabilirsin. belli bir çevre ve tecrube edindiysen lise mezunu olman sorun olmayacaktır.

işte bu şartlarda uzun yıllar çalışınca başka işi bile gözüm görmüyor.Toptan çalışma sayfasını kapatmak istiyorum
Çocuğunuz daha 4 yaşındaymış bilmiyorum eşinizin geliri nasıl ama inanın daha yolun çok başındasınız
Bsn yerinizde olsam patronla Şartları iyileştir diye konuşurdum. Olmazsa da 3 sene daha bekler emekli tazminatına hak kazanır öyle çıkardım.

şuan personel işlerine bakıyorum. Ama daha önceki yıllarda şirkette farklı böümlerde de çalıştım. Muhasebe genel olarak
Insan kaynakları ve idari işler arası Anladığım.
O zaman ik da yüksek lisansa başvursanız istanbulda iseniz büyük şirketlerin insan kaynaklarına rahatlıkla girersiniz.

bir çocuğum daha var 13 yaşında. Şuan çıksam da tazminatımı alırım sorun olmaz. Şartların iyileşmesi gibi bir şey söz konusu bile değil. Patrol bu konuya kapalı

Şirket ne düşünür diye düşünmeyin bence patronların gözünde 17 yılda olsanız 50 yıl da olsanız pek durum değişmiyor. İnsan Kaynakları yım bende çok şahit oldum bunlara. Ne hissettiğinizi iyi ölçün. 35 ileri bir yaş değil. Benimde 3.5 yaşında bir kızım var. Kardeşi doğunca işi bıraktım kızım hergün mutluluğunu ifade ediyor. Benim için çok kolay değil tabi ama böyle de mutluyum. Bütün düzeniniz değişeceği için bunu planlamalısınız. Ayak uydurmak biraz zor olabiliyor.

vazgeçemeyeceği bir eleman olduğunuzu düşünüyor ve işten çıkmaya kesin karar verirseniz, rest çekin blöf yapın. mesela cumartesi gelmeyeceğim gibi. kabul ederse eder etmezse zaten işi bırakacaktım der gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…