işten ayrılmak mi devam mı......

alyazraela

3 CADIM VE BİRİCİĞİİİİİMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
4.187
1.974
173
iyi akşamlar hayırlı kadir gecesi işallah canlar

4 yıllık lisans mezunuyum 7 senelik evliyim 6 yaşında bi kızım ve 2.5 yaşında ikiz kızlarım var 10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum bi senedir mali müşavirlik sınavını kazanmaya çalışıyorum hep sınırda kalıyorum

ben bu ara çok bunaldım kızlar ikizler çok yoruyo büyük kızım ilkokula başlıcak ev iş çocuk derken benim kendime bile vaktim kalmıyor hep bi koşuşturma çok fazla yoruluyorum işten ayrılmayı düşünüyorum eşimlede paylaştım bende bunaldım artık dedi senin depresyona girip evde bunalmayacağını bilsem bi dakika bile durma çık derim diyo

ne yapmalıyım bilmiyorum işimide seviyorum senelerdir emek verdim ama kızlarıma hakettikleri ilgiyi veremiyorum gibime geliyor
kızlar bana bi akıl verim pişman olmaktan korkuyorum bi kafa diyor işten ayrıl sınavına çalış kızlar yarım gün kreşe devam etsin kafamda 40 tilki offffffff

Tamam çalışmak çok yorucu ama evde oturmak daha yorucu olacak bunu bilin.

En azından kafanız biraz dağlıyor işte.Eh bayağıda yol katetmişsiniz.

Bence az daha sıkın dişinizi.Ayrılmayın.Bunca yıllık emeğe yazık.

Sonra pişman olursunuz.

bende bundan korkuyorum pişman olursam yarının ne getireceği belli olmayan bi devirde yaşıyoruz ama ben tükendiğimi hissediyorum

İşinizi sevip sevmemeniz maddi durumunuz ve bunca yıl çalışma hayatindamsonra evde kalabilecekmiskniz muhakeme etmeniz gerekiyor.

İşinizi sevip sevmemeniz maddi durumunuz ve bunca yıl çalışma hayatindamsonra evde kalabilecekmiskniz muhakeme etmeniz gerekiyor.
bende bu konuları düşünüyorum hep bi kafa diyor mali müşavirlik sınavını kazanınca kendi iş yerimi açıp müşavirliğe başlıcam ama iş bunu sürekli ötelemem neden oluyo sebebi çalışamam diyorum peki evdeyken çalışabilirmiyim yoksa kafayımı yerim

Sizin gibi aktif calisma hayati olan insanlar genelde eve gecince kafayi yiyor ama siz bilirsiniz... Sinava da calismazsiniz bence o bunalimdan dolayi. Yine de şartlarinizi gozden gecirip kendinizi olcup tartmalisiniz. Zor karar Allah ferahlik versin..

Ev hayatına alışık olmadığınız için daha kötü depresyona girersiniz bence. Çok uzun süre çalışmamama rağmen ben işten çıktığımda kafayı yiyecektim nerdeyse. Evde olmak çok zor.

bilmiyorum daha önceleri şevkle gelirdim işe babam vefat ettikten sonra
tek korkum bu zaten ablam uzun zaman evde oturdu sonra iş hayatına atıldı dedim beni en iyi o anlar çok daha rahat olursun evde dedi aklım tamamen karıştı

Evde daha cok bunalima girersin.suan kim bakiyor cocuklara eger bakimlari iyi ise birakma bence

bende bundan korkuyorum pişman olursam yarının ne getireceği belli olmayan bi devirde yaşıyoruz ama ben tükendiğimi hissediyorum

Bu seferde evde oturmaktan tükeneceksiniz.Örneklerini gördüm.

3 çocuk eşinizin geliri nedir bilmiyorum ama çok çok iyi değilse sizin kazancınızın katkısı da çok önemli.

Ben şahsen asla ayrilmam.

Belki kizlari 1 seneliğine tam gün versen kreşe ve 14 günde bir eve yardimci gelse azda olsa kafa toplarsin.

Hergün 2 saat siki çalışsan yetmezmi?

Bu seferde evde oturmaktan tükeneceksiniz.Örneklerini gördüm.

3 çocuk eşinizin geliri nedir bilmiyorum ama çok çok iyi değilse sizin kazancınızın katkısı da çok önemli.
Eşimin geliri her ay aynı olmuyor muhasebe yapıyor oda bazen ayda 5000 geçiyo bazen 2000 stabdar yok ben asgari ücret alıyorum kızların kreşi 1100 benim yemek masrafım derken benimki yetmiyo zaten sadece sigorta için çalışıyorum diyebilirim

Ben şahsen asla ayrilmam.

Belki kizlari 1 seneliğine tam gün versen kreşe ve 14 günde bir eve yardimci gelse azda olsa kafa toplarsin.

Hergün 2 saat siki çalışsan yetmezmi?
tam gün kreşteler işten sonra alıyoruz kreşten sonra yemek sonrası oyun derken bi bakmışım be pert

çalışmanın bana çok şey kattığının farkındayım daha sosyalim daha aktifim çevrem genişliyor hergeçen gün belki vicdan yapıyorum çocuklardan yana

Yaa ben buraya takildim. 10 yillik deneyime asgari az degilmi yahu en az 3000-3500 alman lazim.
On muhasebe yapan tanidigim bile 2000 2200 civari aliyor cidden az degil mi?

Kesinlikle bırakmayın. Ne kadar yorucu olsada evden ayrılmak cok iyi geliyor. 7 24 evde durmak psikolojiyi alt-üst eder heleki çalışmayı seviyorum diyen birine

Yaa ben buraya takildim. 10 yillik deneyime asgari az degilmi yahu en az 3000-3500 alman lazim.
On muhasebe yapan tanidigim bile 2000 2200 civari aliyor cidden az degil mi?
az işte canım o kadar yıl emeğim var aldığım bu hem sorumlulklarımda az değil belkide en büyük şevkimi kıranda bu oluyor

Bende senin gibi çok kararsızım. Evlatlarımız bir daha bu yaşları olmayacak. Bize en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda biz hep işteyiz.. Artık yorulup evde olmak istediğimiz de ise bir bakmışız çocuklar yok.. Hangisi daha ağır çözemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…