- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Oruç tuttuğu için işten atilma nedir arkadasim. Türkiye de böyle bisey olucagina inanmiyorum. Başörtü falan deseniz neysede.
Şaka mi yapıyorsunuz? Benim abim kendi alanında Türkiyenin en iyisi ve girdiği şirketler resmen onu kapisiyordu ama baktılar ki abim namaz kılıyor Hayır kilmayacaksin dediler, oruc tutmayacaksin dediler. Abim de oraları elinin tersiyle itti ve bir yahudi şirketine girdi, hiç karismiyorlar sadece sakal birakmayacaksin diyorlar. Kaç kişi çıkarıldı böyle işten hanımefendi haberiniz var mı? ??
Haberim olmadigi için inanamadim zaten. Haberim olsaydi inanirdim elbet.
Ne hallere gelmişiz, özel sektörde calismadigim için böyle şeylerle karsilasmadim doğal olarak...
Not ; daha sakin olursan senin için daha iyi olur. Bende sana bu tarz cevap verirsem konumuz uzar gece gece.
çok üzüldüm canım ya.Daha önceki konundan hatırlıyorun seni. Nasıl yemek yerim,oruçluların arasında diye düşünüyordun.Fikir almaya çalısıyordun.Maalesef böyle sorunlar cok sık yasanan seyler..Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
Kucuk bir sirkette on muhasebe wlemaniydim, 6 aydir calisiyorum. Son 15 gundur baska bi subeye atadilar ve orada calisiyordum. Zaten o zamandam belliydi sonu. Ama iyi biyetli dusunmeye calistim. Yemek yiyorum ve herkes gorecegi icin cokcekindim zaten. Ama denedim. Uyarsalar idi baska teklif gotururdum ama dogrudan aciklama bu oldu.
Mobbinge gelince mobbing zaten vardi. Ama isten kovulmak uc bir noktaydi. Su an bu ise ihtiyacim vardi.
Mahkeme yolu acik. Cok fazla sey var sikayet edebilecwgim ama buna ayirabilecek bir maddi durumum yok. Ve hic bir bilgim yok.
ah canım benım sırf onlar gibi görünmediği dini kullanıp sömürmediği için CAN 'ından olanlar ölenler var bu ülkeede...sen inandığın doğrundan ayrılmayıp dürüstlüğünden ödün vermediğin için yüreğinden öperim..üzülme daha güzel işler bulursun bu yüreğinle bulacaksın emınım...
idare etseydin bi şekılde diyenlere aldanma...onlarda aynı b..k
iş sözleşmen belirsiz süreli ise bunu yapamaz. işten çıkarması için haklı bir sebep sunması gerek. bir insanında oruç tutmaması işten atılma sebebi değil. Ha ama iş sözleşmen belirli süreli ise adam gözünün üstünde kaş var deyip ve yahut hiç bir açıklama yapmayıp seni çıkarabilir. sende imzayı bastıysan gıkını çıkaramazsın. Bende oruç tutmuyorum ve iş verenim bana " sen oruç tutmuyorsun yallah hadi başka iş bul kendine" diyemez.Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Delirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?