İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suan sizin psikolojiniz hormonlar yuzunden de boyle bu durum kalici degil onu bilin esinizle ne sorununuz varsa oturun konusun gidin bir psikologdan yardim alin biran once bebeginizi aldirirsaniz siz sonrasinda cok uzulursunuz bana kalirsa
Öyle belli bariz bir sorun yok .çevremde hep boşanmış çocuklu arkadaşlarım var .sanırım ben bağlanmayı ve evliliği sevemedim .eşime desem hiç yoktan huzursuzluk olacak hadi gel boşanalım da demicek.

Allah nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah

Şu anda hazırlandım tüp bebek tedavisi için doktora gidiyorum.Kendiniz daha iyisini bilirsiniz ama içimden yazmak geldi.
Allah yardımcın olsun canım. Hayat bu işte bazıları elinin tersiyle itiyor bazıları sahip olmak için her şeyini veriyor. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın

Öyle belli bariz bir sorun yok .çevremde hep boşanmış çocuklu arkadaşlarım var .sanırım ben bağlanmayı ve evliliği sevemedim .eşime desem hiç yoktan huzursuzluk olacak hadi gel boşanalım da demicek.
gercekten kotu bir adam olsa eziyetci karaktersiz ozaman insan dusunur bu adamla hep gorusmek zorunda kalicam cocugumi guvenip birakamam ona vs diye ama sizin her evlilikte olan seyler yasadiginiz belliki ama hamilelik hormonlari sizi daha karamsarliga itmis oncesinde de evlilikle ilgili boylemi dusunuyordunuz

Ben her adet olduğumda kendimi kaybediyorum ağlıyorum inan benimle birlikte eşim de ağlıyo acaba hiç olmicakmi çocuğumuz diyorum Allah vermiş şükret bence
22 yaşındasın Elbet olur bebeğin.ben de çok istiyordum ama ne olduysa hamile kaldığımı öğrendiğimden sonra oldu

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim

Şu mesajlarınızdan sonra dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım.
Ufak tartışmalar için mi boşanmayı düşündünüz? Aynı evin farklı olduğunu aynı eve girdiğinizde fark etmişsinizdir herhalde. Madem evlilik size göre değildi neden çocuk yaptınız?
Şu saatten sonra eşinize "ben bu bebeği istemiyorum" deseniz ne değişecek ayrıca? Adam gidip yasayı mı değiştirecek?

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Hamilelik sürecinde hormonların da etkisiyle daha sinirli, agresif, duygusal ve alıngan olmanız çok normal.. Hissettiklerinizin çoğunun bununla alakalı geçici bi durum olduğunu düşünüyorum.

Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çok güzel şeyler hissedeceğinize eminim. İlk hamilelikte benzer duyguları ben de yaşamıştım, ben anne olmayı nasıl başaracağım, hiç bana göre değil demiştim. Çünkü gayet rahatlatıma düşkün biriyim, ama şuan 3 çocuk annesiyim. Herşey zamanla aşılıyor, bebişin doğmasıyla hayatına daha güzel yeni bi pencere açılıyor...

Yok aslında bi sorunumuz yoktu.ha şimdi de yok ama nişanlılık gibi muhteşem değiliz.aynı evde insan bazen tersleşebiliyor o kadar

Yeter artık ya evliliği, bebek doğurmayı oyuncak ettiniz. Ufak ses yükselmesinden boşanacak, 11haftalık kollu bacaklı masum bir bebeğin katili olacak kadar olgun zihniyetde değilseniz evlenmeyin arkadaşım çocuk da yapmayın.

Pişman olmaktan korkuyorum sadece .zaten daha fazla bebek de istemiyorum ilkinden sonra beklicem kesinlikle .bende rahatıma düşkünüm .en önemlisi özgürlüğüme düşkünüm .

Yok aslında bi sorunumuz yoktu.ha şimdi de yok ama nişanlılık gibi muhteşem değiliz.aynı evde insan bazen tersleşebiliyor o kadar
ilk hamileligimi ogrendigimde cok istedigim halde icime karamsarlik coktu istemiyorum heralde dedim kendimi kotu hissettim ama belli bir zaman sonra o duygular yok oldu eminim sizinde gecici herseyin sebebi hormonlar siz bebeginizi aldirmaya kalkismayin bile normalde istemeyene derim zorla kimse bir cocugu dogurmak zorunda degil o cocuga yazik sonrasinda diye ama sizin icin gecerli degil bence bu durum kafaniz karisik elde olmayan duygulariniz yuzunden boylesiniz

İşte evlenilmeden önce prova yapılmıyor malesef nasıldır nedir .ben fikir almaya geldim linç yemeye değil

"Allah isteyen herkese versin" diye edilen dua'nın kanıtısınız.
Artık öyle de dua etmeyelim yaa. Baksana istemiş şimdi istemiyorum diyor oyuncak sanki. ALLAH anne olmayı hakedene evlat versin inşallah diyelim artık

annemın söylediği bir söz var bana

bu hayatta yaptıgın en iyi en güzel şey bu kızın ,

ki ergenlikte çok çok yordum ailemi

Sonra alıştınız sevdiniz yani bebeği :/

Pişman olmaktan korkuyorum sadece .zaten daha fazla bebek de istemiyorum ilkinden sonra beklicem kesinlikle .bende rahatıma düşkünüm .en önemlisi özgürlüğüme düşkünüm .
Bak dayımın ilk doğan çocuğu 6.cocugu. Ondan öncekiler hep öldü düştü falan. Eşimin dayısının karısı 7 yıllık evli hastanelerde başkalarının çocuklarına bakıp bakıp Allah bana vermedi diyo. Ne güzel sağlıklı bi hamileliğin var neden istemiyorum diyosunki bizde eşimle ses yükseltme gibi tartışırız bence rutine bağlandığında bı sorun var demektir ne çok insan var iki çift laf etmek istemeyen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…