- 27 Mayıs 2020
- 56
- -148
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Öyle belli bariz bir sorun yok .çevremde hep boşanmış çocuklu arkadaşlarım var .sanırım ben bağlanmayı ve evliliği sevemedim .eşime desem hiç yoktan huzursuzluk olacak hadi gel boşanalım da demicek.suan sizin psikolojiniz hormonlar yuzunden de boyle bu durum kalici degil onu bilin esinizle ne sorununuz varsa oturun konusun gidin bir psikologdan yardim alin biran once bebeginizi aldirirsaniz siz sonrasinda cok uzulursunuz bana kalirsa
Allah nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallahÇekecek çilesi varmış o canın da diyeceğiz artık.Bundan sonrası senin için de tehlikeli. Burda çok çok fazla evlat hasreti çeken var. Olumlu şeyler söylenmeyecek sana. İçim parçalandı ne diyebilirim ki. Yatıp kalkıp dua ediyoruz gözyaşı döküyoruz evlat için.
Allah yardımcın olsun canım. Hayat bu işte bazıları elinin tersiyle itiyor bazıları sahip olmak için her şeyini veriyor. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasınŞu anda hazırlandım tüp bebek tedavisi için doktora gidiyorum.Kendiniz daha iyisini bilirsiniz ama içimden yazmak geldi.
gercekten kotu bir adam olsa eziyetci karaktersiz ozaman insan dusunur bu adamla hep gorusmek zorunda kalicam cocugumi guvenip birakamam ona vs diye ama sizin her evlilikte olan seyler yasadiginiz belliki ama hamilelik hormonlari sizi daha karamsarliga itmis oncesinde de evlilikle ilgili boylemi dusunuyordunuzÖyle belli bariz bir sorun yok .çevremde hep boşanmış çocuklu arkadaşlarım var .sanırım ben bağlanmayı ve evliliği sevemedim .eşime desem hiç yoktan huzursuzluk olacak hadi gel boşanalım da demicek.
22 yaşındasın Elbet olur bebeğin.ben de çok istiyordum ama ne olduysa hamile kaldığımı öğrendiğimden sonra olduBen her adet olduğumda kendimi kaybediyorum ağlıyorum inan benimle birlikte eşim de ağlıyo acaba hiç olmicakmi çocuğumuz diyorum Allah vermiş şükret bence
Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
Hamilelik sürecinde hormonların da etkisiyle daha sinirli, agresif, duygusal ve alıngan olmanız çok normal.. Hissettiklerinizin çoğunun bununla alakalı geçici bi durum olduğunu düşünüyorum.Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Yok aslında bi sorunumuz yoktu.ha şimdi de yok ama nişanlılık gibi muhteşem değiliz.aynı evde insan bazen tersleşebiliyor o kadargercekten kotu bir adam olsa eziyetci karaktersiz ozaman insan dusunur bu adamla hep gorusmek zorunda kalicam cocugumi guvenip birakamam ona vs diye ama sizin her evlilikte olan seyler yasadiginiz belliki ama hamilelik hormonlari sizi daha karamsarliga itmis oncesinde de evlilikle ilgili boylemi dusunuyordunuz
Yeter artık ya evliliği, bebek doğurmayı oyuncak ettiniz. Ufak ses yükselmesinden boşanacak, 11haftalık kollu bacaklı masum bir bebeğin katili olacak kadar olgun zihniyetde değilseniz evlenmeyin arkadaşım çocuk da yapmayın.Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Pişman olmaktan korkuyorum sadece .zaten daha fazla bebek de istemiyorum ilkinden sonra beklicem kesinlikle .bende rahatıma düşkünüm .en önemlisi özgürlüğüme düşkünüm .Hamilelik sürecinde hormonların da etkisiyle daha sinirli, agresif, duygusal ve alıngan olmanız çok normal.. Hissettiklerinizin çoğunun bununla alakalı geçici bi durum olduğunu düşünüyorum.
Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çok güzel şeyler hissedeceğinize eminim. İlk hamilelikte benzer duyguları ben de yaşamıştım, ben anne olmayı nasıl başaracağım, hiç bana göre değil demiştim. Çünkü gayet rahatlatıma düşkün biriyim, ama şuan 3 çocuk annesiyim. Herşey zamanla aşılıyor, bebişin doğmasıyla hayatına daha güzel yeni bi pencere açılıyor...
ilk hamileligimi ogrendigimde cok istedigim halde icime karamsarlik coktu istemiyorum heralde dedim kendimi kotu hissettim ama belli bir zaman sonra o duygular yok oldu eminim sizinde gecici herseyin sebebi hormonlar siz bebeginizi aldirmaya kalkismayin bile normalde istemeyene derim zorla kimse bir cocugu dogurmak zorunda degil o cocuga yazik sonrasinda diye ama sizin icin gecerli degil bence bu durum kafaniz karisik elde olmayan duygulariniz yuzunden boylesinizYok aslında bi sorunumuz yoktu.ha şimdi de yok ama nişanlılık gibi muhteşem değiliz.aynı evde insan bazen tersleşebiliyor o kadar
İşte evlenilmeden önce prova yapılmıyor malesef nasıldır nedir .ben fikir almaya geldim linç yemeye değilYeter artık ya evliliği, bebek doğurmayı oyuncak ettiniz. Ufak ses yükselmesinden boşanacak, 11haftalık kollu bacaklı masum bir bebeğin katili olacak kadar olgun zihniyetde değilseniz evlenmeyin arkadaşım çocuk da yapmayın.
Artık öyle de dua etmeyelim yaa. Baksana istemiş şimdi istemiyorum diyor oyuncak sanki. ALLAH anne olmayı hakedene evlat versin inşallah diyelim artık"Allah isteyen herkese versin" diye edilen dua'nın kanıtısınız.
Sonra alıştınız sevdiniz yani bebeği :/ilk hamileligimi ogrendigimde cok istedigim halde icime karamsarlik coktu istemiyorum heralde dedim kendimi kotu hissettim ama belli bir zaman sonra o duygular yok oldu eminim sizinde gecici herseyin sebebi hormonlar siz bebeginizi aldirmaya kalkismayin bile normalde istemeyene derim zorla kimse bir cocugu dogurmak zorunda degil o cocuga yazik sonrasinda diye ama sizin icin gecerli degil bence bu durum kafaniz karisik elde olmayan duygulariniz yuzunden boylesiniz
Bak dayımın ilk doğan çocuğu 6.cocugu. Ondan öncekiler hep öldü düştü falan. Eşimin dayısının karısı 7 yıllık evli hastanelerde başkalarının çocuklarına bakıp bakıp Allah bana vermedi diyo. Ne güzel sağlıklı bi hamileliğin var neden istemiyorum diyosunki bizde eşimle ses yükseltme gibi tartışırız bence rutine bağlandığında bı sorun var demektir ne çok insan var iki çift laf etmek istemeyenPişman olmaktan korkuyorum sadece .zaten daha fazla bebek de istemiyorum ilkinden sonra beklicem kesinlikle .bende rahatıma düşkünüm .en önemlisi özgürlüğüme düşkünüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?