- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Aynen öyle canım benim Allah hidayet versin.Artık öyle de dua etmeyelim yaa. Baksana istemiş şimdi istemiyorum diyor oyuncak sanki. ALLAH anne olmayı hakedene evlat versin inşallah diyelim artık
Arkadaşım cuma günü sabah sabah insanların sinrini zıplatmaya mı geldin? Kocaman kadınsın, sevişmeyi de korunmayı da biliyorsun ki evlenmişsin. Bile bile, çok istiyerek hamile kalmış 12 hafta beklemişsin. Şimdi yok asla istemiyorum.22 yaşındasın Elbet olur bebeğin.ben de çok istiyordum ama ne olduysa hamile kaldığımı öğrendiğimden sonra oldu
Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayınArtık öyle de dua etmeyelim yaa. Baksana istemiş şimdi istemiyorum diyor oyuncak sanki. ALLAH anne olmayı hakedene evlat versin inşallah diyelim artık
Arkadaşım kimsenin evliliği evlendiği günden beri güllük gülüstanlık geçmiyor. En saygın tanıdığım çiftlerin bile ilk senelerde birbirilerine alışana kadar kavgaları olur. Gece yatıp sabah kalkıp evlenmediniz ya bunun planlarını yaptınız uzunca. Herşeye hazırlıklı olman lazımdı. Büyük bi sorun yok diyorsun ondan çıktım böyle kendimden. Ben ilk senelerde neler neler yaşadım sabrettim durdum çok şükür şimdi herşey rayına oturdu mutlu bir evliliğim var. Tek yapman gereken sabır ve en ufak şeyi büyütmemek. Ve karnında can taşıdığının bilincinde olmak.İşte evlenilmeden önce prova yapılmıyor malesef nasıldır nedir .ben fikir almaya geldim linç yemeye değil
Kesinlikle ama 100 de 10.000 kesinlikle pişman olursun, sakın ama sakın bebeğinden vazgeçme. Zamanla alışacaksın ve çok seveceksin, bu düşündüğün yazdığın şeylere inanamayacaksın...Birçok kadın rahatına ve özgürlüğüne düşkündür ama çoğunun da çocuğu vardır... Özgürlük ve rahatlık ta bi yere kadar mutlu eder insanı, sırf bu yüzden ömür boyu bile isteye çocuk yapmadan durmuyor kimse emin ol..Pişman olmaktan korkuyorum sadece .zaten daha fazla bebek de istemiyorum ilkinden sonra beklicem kesinlikle .bende rahatıma düşkünüm .en önemlisi özgürlüğüme düşkünüm .
yapimiz benziyor sanirim bende ozgurlugume duskun sikintiya gelemeyen biriyimdir devamli cocuga endeksli yasamak cok zor diye dusundum hep ama hamileligin ilk aylari gecince birsey olmasin diye her kontrolde kalbim agzimdaydi 2.5 yasinda suan oglum opmeleri sarilmalari var insan iyiki dogurmusum diyor hatta en uzuldugum seylerde ilk zamanlar istemiyormuyum diye olan dusuncelerimSonra alıştınız sevdiniz yani bebeği :/
Haklısınız sanırım.zaten bu bebekten sonra bebek filan istemiyorum.bir çocuk neyse ama iki gerçekten büyük sorumluluk tek olsun yeterlisayısız ilaç iğne kullanıp istemediğin halde o kürtaj masasına otursan internette forumlarda en iyi tüp bebek merkezi hangisi diye arasan ve bunlar birkaç yılını alsa emin ol karnındakinin nasıl bi mucize olduğunu çok iyi anlardın.
Yazık neden aldıracaksınızLütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
Canım sorunların büyük degilse acaba bu ara problem yaşadığın için kendini güvende hissetmediginden böyle düşünüyor olabilirmisin yani 11 haftaya kadar hiç istemedin mi bu bebegi hiç benimsemedin mi yoksa problem olduktan sonra mı düşüncelerin degişti yani bana Bi anlık güvensizlik hissi sana bunu düşündürtmüş gibi geldi sorumluluk seni korkutuyor çünkü eşinle olan problemin seni bu bebege yalnız bakıcakmışsın gibi hissettiriyor ona güvenmediginden iyi düşün ilk ögrendigin andan itibaren istemiyorsan o zaman başka ama eşinle aran bozuldu diye böyleyse sonra çok üzülürsün inan ilk yıl evlilik çok zor oluyor ne kadar sevsen de aynı evde olmaya alışırken tartışmalar çok oluyor bunu bende yaşadım ki eşimle birbirimizi çok severiz ama yıllarca yaşanılan hayat birden degişince herkesi zorluyor illakiSorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Haklısınız sanırım . Bu saatten sonra aldırmak da pek mümkün değil.eşim madem istemiyordun korunsaydık deyip duruyor .aldırırız bu sefer de olmaz diyor .bakalım umarım bende severim alışırım .teşekkürler yazdıklarınız için :)Kesinlikle ama 100 de 10.000 kesinlikle pişman olursun, sakın ama sakın bebeğinden vazgeçme. Zamanla alışacaksın ve çok seveceksin, bu düşündüğün yazdığın şeylere inanamayacaksın...Birçok kadın rahatına ve özgürlüğüne düşkündür ama çoğunun da çocuğu vardır... Özgürlük ve rahatlık ta bi yere kadar mutlu eder insanı, sırf bu yüzden ömür boyu bile isteye çocuk yapmadan durmuyor kimse emin ol..
Elim ayağım titriyor ya sinirden. Nasıl insanlar var. Bide prova yapılmıyor diyor. Sanki bu kadar insan prova yaptı da doğuruyor ve ya boşanmıyor. Bide 26 yaşında benle yaşıt. Çocuk da değil.Aynen öyle canım benim Allah hidayet versin.
Bu haftadan sonra aldirabileceginizi sanmıyorum, keşke demenin de anlamı yok.Kaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var
Söylemeden önce iyice düşün kendinden emin ol bana şuan kafam karışık gibi geldi sen kesin karar verdigi zaman söyleSizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışımbirinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence. Evlenmissiniz evliligi sevmedim. Çocuk istemissiniz olmuş ben anneliğe karsiymisim . O zaman en başında ona göre tedbir alacaktiniz. Evlendiyseniz de sorunlarla başa çıkmaya hazır olacaktiniz ki ilk yıllar birbirine alışma süreci çatışmalar çok olur . O bebeğe de kiyarsanız yazık edersiniz bu katillik olur kalbi bile atmaya başlamış yapmayın herkes bebek sahibi olmak için uğraşıyor . Onlarınki nasıl imtihansa sizinki de bir imtihan .Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
19 yaşında evlenenler sizden daha olgundur. Herkes anasının dizinin dibinde oturmuyor. Özgürlüğüne düşkündün madem korunsaydın. Yazıp yazmamayı da sana soracak değilim. Ban yiyeceğimi bilsem de yazıcam.Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?