İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elim ayağım titriyor ya sinirden. Nasıl insanlar var. Bide prova yapılmıyor diyor. Sanki bu kadar insan prova yaptı da doğuruyor ve ya boşanmıyor. Bide 26 yaşında benle yaşıt. Çocuk da değil.
Bana kadın bebegi istiyor ama eşiyle olan sorun onu korkutmuş güvensiz hissettirmiş gibi geldi bu da yanlışa düşüp bebegine kıymayı aklına getirmiş çok yanlış birşey kesinlikle karşıyım ama inanıyorum ki bu kız kendi içinde o bebegi istiyor şuan sadece eşiyle olan problemi gözüne perde indirmiş ne istedigini göremiyor

Özgürlüğe ve yalnızlığa alistiusaniz o çocuğu yapmasaydiniz madem . O yavrunun ne günahı var da annesi tarafından sevilmiyo . Ne acı şakayla bile olsa ben sevmiyorum demek . İsteyip de sonradan caymayacaktiniz o bebeğin de duygularıyla oynamayacaktiniz o zaman çocuk oyuncağı değil bu .

Madem zor karar neden bu kararı verdiniz ? Istiyordun oldu şimdi ıstemiyorum oyuncak mi bu.

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
O zaman neden hamile kaldınız ?
Korunma diye birsey var haberiniz var mi ? Madem bebek konusunda kararsızdınız zibilyon tane korunma yöntemlerinden birini seçmeliydiniz.

Kurtaja asla karsi degilim. Cinayet oldugunu da dusunmuyorum. Ki kendim tup bebek tedavisiyle anne oldum. Ama siz cok sorumsuzca ve bilincsizce davranmissiniz. Cocuk oyuncagi degil bu, yaptim simdi istemiyorum demek bencilce. Ben sizi anne olacak olgunlukta goremedim. Ben sahsen boyle durumlarda kurtaji cocugun dogduktan sonra mutsuz ve sorunlu ailede yetismesine yeglerim. Ama malesef yasal sureyi asmissiniz. Kendinize gelin ve cocugunuzu benimsemeye bakin. Baska careniz yok.

Maalesef yasal süre geçmiş. Ben seni çok iyi anlıyorum benim de anne olmak gibi bir düşüncem yok ve evliyken en büyük korkum hamile kalmaktı. Kendi başına bunun altından kalkman zor olabilir psikolojik destek alabilirsin. Bir de burda çocuk sahibi olmak isteyen kişilerin sözlerine takılma. Her kadın anne olmak ya da anneliği sevmek zorunda değil. Eğer doğumdan sonra fikrin değişmezse velayeti eşinize verirsiniz.

Niye hiç mi hiç istemiyorsunuz?? Boşansanız bile işiniz de varmış ne güzel,kimseye muhtaç değilsiniz.
Tabi bunun kararı bana düşmez ama yasal süre geçtiğine göre o karnınızdaki artık minik bir nokta değil gerçek bir bebek.

Ya kuzum ne problemi ses yükseltti diyor. Adam aldattı mı şiddet mi uyguladı ne yaptı ki sorun oldu bebeği aldıracak kadar. Babası annesine bağırmamış mı hiç. Hep mi toz pembe geçmiş evlilikleri?

aynen tam olarak hissetiğim bu...

Sorunlar kesinlikle büyük değil .ama dediğiniz gibi evliliğe alışmak zor geldi.onun da ikinci evliliği travmalı bir ilk boşanma geçirmiş maddi manevi zorlanmış onu üzmek istemiyorum bi yandan da .aslında her zaman kararsız bir tip oldım ben .keşke evlenmeseydim diye düşünüp duruyorum artık çevre baskısına evlenmek zorunda hissettim kendimi keşke biraz daha bekleseydim

Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
İstemeseniz ne değişecek ki aldıramazsınız artık.
Fikre alışmanız belki kolay olmayabilir her kadın anne olmaya hazır olarak hamile kalmıyordur, normal bu.
Psikolojik destek almalısınız bu yüzden o size muhtaç bir canlı çünkü.

Rica ederim, bu fikrinize çok sevindim hepimiz bazen boşluğa, umutsuzluğa, karamsarlığa düşebiliriz..Sakin kalıp biraz zamana bırakmak en iyisi Bu bebek sizin için hayırlıymış ki Rabbim size nasip etmiş..

19 yaşımda evlendim ben bunun geç evlenmekle yaşla alakası yok bencede haklısın Judy_K insanı olgunlaştıran geçen yıllar degil yaşadıklarıdır hayatı toz pembe yaşayan insan 80 yaşına gelse bile olgunlaşmıyor

Iyi de bu kadın isteyerek hamile kalmış kaza ile değil ki..

Ya kuzum ne problemi ses yükseltti diyor. Adam aldattı mı şiddet mi uyguladı ne yaptı ki sorun oldu bebeği aldıracak kadar. Babası annesine bağırmamış mı hiç. Hep mi toz pembe geçmiş evlilikleri?
Kız şımarık büyümüş belliki en ufak şeyde kolaya kaçıyor işte

Çocuk fikrini ezelden beri sevdim aslında ama hamile kaldığımdan beri kendi içimde düşünüyorum .eşe birden bire ben bu çocuğu istemiyorum da denmiyor .düşündüm hep .ha doğunca tabiki bakıcam .ama bilmiyorum ne denli iyi bir anne olabilirim

Geçti o iş fakat bebek aldırmak öyle kararsız biriyim diyip sıyrılabilecegin bir durum degil madem kararsız oldugunu biliyordun korunacaktın başta istedim sonra istemiyorum hop öldüreyim ben bu bebegi durumu olmuyor öyle

Kız şımarık büyümüş belliki en ufak şeyde kolaya kaçıyor işte
Şımarık büyümedim sadece problemli bir ailede büyüyüp çocukların anne babaya yük olduğunu gördüğüm bir ailede büyüdüm annem sırf biz varız diye babam onu bizi görmemekle tehdit ediyor diye problemli bir evliliği yürütmek zorunda kaldı

Kuzum benim hayatım toz pembe geçti babamla annemin illaki sorunları vardı ama bi kere bile bize yansıtmadılar. Neyse evlendim gerçek hayatı yaşadım. Herkes o psikolojiden geçiyor sorunları olmayan bir çift bile yoktur. Ama evlilik sorumluluktur ya böylesi şımarıklık değil.

Psikolojik yardım alman şart. İstemiyorum diyip durma gariban etkileniyor. Duyuyor çünki seni artık. Fikrini değiştiğine sevindim. Ama psikolojik yardım al!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…