- 30 Mart 2020
- 106
- 46
- 48
- 27
- Konu Sahibi gamzeyont38
Ne demek maaşı olunca herşey para demek değil ki ne biçim bi kafa yapısı bu?İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek maaşı olunca herşey para demek değil ki ne biçim bi kafa yapısı bu?İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
Aminnn inşallah..yaşamayan anlayamıyor ne yazık ki. Allah Evlat hasretiyle yanan bu hayalin peşinden giden bütün kadınlara bu duyguyu yaşatsın inşallah
Gittim canım çok şükür herşey yolunda. Kolunu bacağını görünce ne kadar ağladım hele bana el sallıyordu ordan doktor da şok oldu bak el sallıyor dediCanım gittin mi hiç doktora buaralar nasıl bebişin iyimisiniz ikinizde kaç hafta oldunuz cinsiyet falan doktor bişey söyledi mi![]()
Hepimize tatlım inşallah tüm hamişlereSağlıkla kucağına al canım bol bol dinlen, insallah kucağına aldığını görmek, büyüdüğünü görmek nasip olur![]()
Bir maaştır tutturmuşsun. Aferim sana ne güzel çalışıyorsun. Bravo! Ben 2 üniversite bitirdim ve yurtdışından öğretmenlik teklifi bile aldım fransızca öğretmeniyim. Boşanmak istesem boşanır çalışır ayaklarımın üzerinde pek de güzel dururdum. Ayrıca babam arkamda dağ gibi. Bir lafımla beni burdan alır bu evi kül ederdi. Ben şımarık olmadığım için sabrettim mutlu günler görmek için. Her ses yükseltmesine boşanırsan evli kalacak adam bulamazsın ben sana söyliyim. Ondan sonra sana maaşınla mutluluklarİnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
Karnındaki bebek bundan daha olgun artık anladım ben bunu. Boşa laf dalaşı yapıyoruz canımNe saçma düşünce ya canım mesele muhtaç olmak degil yola çıktıysan elinden geleni yapacaksın çok büyük problem yoksa öyle hemen dönmeyeceksin evlilik olgunluk isteyen bişey hop istedim hop istemiyorum olmuyor öyle çocuk degilsin oyuncak almıyorsun ki iki gün oynadım sıkıldım diyesin Bi hayat kuruyorsun biz o günlerde sabrettik diye minnet etmiş olmuyoruz kimse kimseye muhtaç değil ki minnet etsin bir insandan hemen uyum saglamasını bekleyemezsin adam 20 30 yıl bir hayat yaşamış birden degişiyor herşey illaki sarsılacak psikolojisi bunu anlamak gerek aynı şey bizim içinde geçerli sen olaya çok toy oldugunu belli edecek şekilde bakıyorsun evliliğin ne oldugunu nasıl olması gerektiğini anlayamamışsın emek vermeden çiçek bile büyümüyor güzelleşmiyor
Biz minnet ediyoruz yani hanımefendinin maaşı var biz adam eve gelince eline ayağına kapanıyoruz hoşgeldin beyim falan. Biz cahiliz çünki onun maaşı varNe demek maaşı olunca herşey para demek değil ki ne biçim bi kafa yapısı bu?
Rabbim inşallah tez vakitte versin tatlım. Allah büyük sen sabredip dayan. En son artık bende o beşiyi hayal ettim o ay hamileymişim. İnşallah tez vakitte gelsin miniğinAllah ım sen büyüksün.. Ben dün gece eşim den gizli yatakta ağladım yanımda bir beşik hayal ettim. Uyandırsa şimdi uykusuz kalsam diye...
Canım benimŞu anda hazırlandım tüp bebek tedavisi için doktora gidiyorum.Kendiniz daha iyisini bilirsiniz ama içimden yazmak geldi.
Aynen öyleKarnındaki bebek bundan daha olgun artık anladım ben bunu. Boşa laf dalaşı yapıyoruz canım
Yorumları oku canım. Bu hamilelik psikolojisinden daha başka bişey.Cok isteyerek aylarca ugrasarak yaptigim bebegi hamileligin son ayini keske bi 4 ay daha surse hazir degilim istemiyorum diyerek geçirdim. Vazgectim dediğim de oldu ama ciktigi yere geri donmedisonra dogurdum tabi tutamadim icimde. Verdiler kucagima ecis bucus cirkin bisey ama nasil guzel kokuyor. Aldim sakladim bogruma 2.5 sene oluyor hala böğrümde. Simdi de diyorum ki hamilelik 3 aya insede bikac tane daha dogursam.
Demem o ki bunlar hep hormon. O hazir degilim istemiyorum olayi hep ya yetemezsem beceremezsem kaygisi. Dogupta becerince geciyor.
Aklınız nerdeydi acaba hamile kalıp da 3 ay olana kadar aldırın bebeği doğurmayın Allah bi daha da vermesin inşallah sizin gibi yok hazır degilim yok sesimizi yükselttik kurtaj olacam diye ikilemde kalanlara madem öyle yapmasaydınız bebek sorumluluğuna hazır değilmişKaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var![]()