• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım:KK43: birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
korunsaydınız o zaman yaparken düşünecektiniz onu

Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki ...
Madem sorumluluk almak fikri korkunç geliyor cahil misin arkadaşım hiiç mi korunma yöntemi bilmiyorsunuz kolay mı bir cana kıymak sizi tanıyor olsaydım ihbar ederdim

Bebek yapmak cocuk oyuncagi degildir sizin simdi ortada ciddi sorunlar yokken maddi durumunuz iyiyken cocugu aldirma lüksünüz bana gore yok. İyice dusunup kalkissaydiniz bebek isine kolaymi oyle yaptim ama vazgectim demek

Arkadaşlar siz evde otururken bebek gelmiyor. Milli piyango için bile bilet almak gerek. Duyar kasmak duyar kasmak daraltmışsınız konuyu. Hamile kalmak istemiyorsan, korunacaksın. Yok korunmayı beceremiyorsan sevişmeyeceksin. Sevişirim sana ne yeaa diyorsan yasal süreden önce gebeliği sonlandıracaksın. Cahiller yobazlar demekle cahil olunmuyor. Konuda cehaletin dibi var, en dibi. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden ve insanlara zarar veren sonuçlar ortaya çıkartanlara cahil yobaz denir. Kim cahil bulun artık.
Yav hem cahilsin hem yobaz hem de duyar kasiyon 😁😁😁

Ilımlı yorumlar görünce şaşırıp seviniyorum ama çocuğu olmayan kadınları fazla olduğu burda bunu yazmam hataydı .iki çocuklu samimi bir arkadaşıma anlattım .alışacaksın seveceksin çok iyi anne olacağına eminim tarzında konuştu .çocuk aldırmak bir seçenek değil onu anladım en azından ikinciyi yapmayız artık başla da çare yok
dogduktan sonrada buyudukce hergecen gun sevginiz ve bagliliginiz articak yorsada birseylerden mahrumda kalsaniz o hep yanimda olsun diyeceksiniz arkadasinizda demis hem cok iyi bir anne olacaginizi sizi burdaki herkesde daha iyi taniyor..kendinizi kotu seylere odaklamayin mutlu bir hamilelik sureci gecirmeye calisin sizden bir parca icinizde ileride sizi herkesden cok daha seven biri olacak sarilacak opecek eriyceksiniz:) insallah guzel huzurlu gecirirsiniz hamileliginizide

Aynı evdemi yaşıyoruz acaba ? Bizde de var aynısından.Alt komşumuz tüp bebekle sahip olmuşlar kendileri söyledi.2 tane çocuk 1 erkek 1 kız.Dışarda kuşlarım diye seviyorlar.Gerçekten kuş kadar çocuklar.Ama nasıl dövüyor evde...Nasıl ağliyorlar...
bunlardan o kadar çok var ki inanamazsın... sonra çocuk evden kaçinca uyumsuz olunca en ufak bir hata bile yapınca vay anaya böyle yapılir mi , vay ben seni ne emeklerle doğurdum,diyip hain evlat ilan ediliyorlar, toplumdaki kutsal anne saçmalığı baskısı ile iyice ziyan oluyor bu çocuklar, kimseye de anlatamiyorlar dertlerini çünku neden? her kadın doğurmak zorunda ve her ana kutsallllllllllllllllllllll

Hiçbir kadın evlenmeye de çocuk yapmaya da mecbur degildir herkesin kendi tercihi hayatı kim yaşayacaksa karar onundur konu sahibine de kimse bu gözle bakıp cvp vermedi bu sonucu nerden çıkardınız anlamadım istemiyorsa dogurmaz istemiyorsa evlenmez tepki Aldıgı kısım başta isteyip şimdi kocaman olmuş bebegi istemiyorum diyip aldırmak düşüncesi oyuncak değil sonuçta istemiyorsa yapmazdı kişinin kararsızlıkları varsa emin olmadan bir yola girmemeli eşine güvenip çocuk yapmış bir kadın var karşımızda boşanırsam çocuksuz kolay olur düşüncesi ona şuan bu konuyu açtırdı eşim var bakarız diyerek yapılmaz çocuk yalnız bile olsam bakabilirim diyorsan yapılır herşeyden emin olunur hayatın garantisi yok sonuçta birine güvenip bir cana hamile kalmak olmaz.. Ayrıca bazıları duyar kasıyor olmuyor çocugu ondan falan yazmış ne alakası var burada en çok tepki gösteren benim şuan hamileyim de yani duyarla alakası yok durumun konuyu açan kişinin mantıklı tutarlı Bi yanı yok nereden tutsan elinde kalıyor
Cocuğunuzu sağlıcakla kucağınıza alın 🌿 Zaten konu sahibinin yanlış davrandigi konusunda hemfikiriz orada sorun yok. Hem kendi isteğiyle cocuk yapıp hem kavga ettik istemiyorum demek olmaz. Her iliskide ara sıra kavgalar olur sesler yükselir nornali bu. Bakın ne güzel aciklamışsınız her şeyi çocuk kimseye güvenip yapılmaz. Benim kızdığım nokta benim cocugum olmazken senin nasıl oluyor denmesi annelige görev atfedilmesi. Genelleme yapılması, yasal süreyi geçmeseydi aldırması kendi kararıydı. Bir kadına bebeğini aldırmak istiyor diye hakaretler edilip beddualar okunmamalı. Kimileri de iyi esler de hep böylelerini bulur demiş. Peki kendi kocalarıyla evlenmeye onları kim zorladı ? Madem kocası ilgisizdi bebek yap diye kafasına silah mı dayadılar ?

Bu ne ya. Çocuk gibi konu sahibinin yorumları daha büyümemişimiz siz gerçekten. Acaba o çocuk sizi istiyor mu oda var 😡😡😡

Aaaa bebeğinin kalbinin durmasını mı bekliyormuş.
çok takip edemedim, oğlum 1 yasinda kahvaltısını etmedi mama felan verdim. Kaçırdım.

Allah kimin kalbini durduracak iyi bilir!!!

Ya ben böyle insanlara varya........

Mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var demişler. Ve bu sözü padişah duymuş doğru olduğu içinde hiç bişey dememiş.
Allah oğlunu analı babalı büyütsün bu bebeğini de sağ salim kucağına al. Ben ilk gebeliğimde kalp atışı duymadan kürtaj olmak zorunda kaldım. Gelişmedi. Mahvoldum. İnanırmısın bu gebeliğimde kalbim ağzımda gittim doktora acaba kalbi atıyor mu diye. O gece sabah kadr uyumadım düşünmekten. Duyduğumda çok şükür Rabbime diye yaşlar süzüldü gözlerimden.
İnsan ne kadar cani olur ki karnındaki canın kalbinin durmasını bekler. Allah hidayet versin

Ben seni yargılamak linc etmek veya duyar kasmak icin yazmıyorum ben de tüp bebek tedavisi görüyorum evet düşüncelerin beni de çok üzdü anne olmayı yıllardır bekleyen diğer arkadaşlarım gibi. Her kadın anne olmak zorunda değil evet bazen şartlardan dolayı bazen kendi kişisel tercihlerinden dolayı anne olmayan olamayan kimsenin yargılanmasını istemem ama bu bebek isteyerek yapılan ve sonra bir tartışmadan dolayı vazgeçilen bir bebek sanırım yanlış anlamadıysam kimsenin evliliği her gün güllük gülistanlık değil eşinizin sizi sevdiğini saygı duyduğunu söylemişsiniz çoğu kadından ne kadar şanslısınız önce bunu görün bence ve artık belli bir haftaya ulaşmış canlanmış bebeğinize kıymak canilik olur diye düşünüyorum. Eşimle tartıştım bebeği istemiyorum eşimle iyiyken istiyordum ama bu çok yanlış bir düşünce bence bu düşüceyi kafanızdan atıp destek almalısınız.

Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede :KK43: ?

yasal sınırı geçtiniz. Doğurup sosyal hizmetlere verirsiniz artık. Daha insancıl bir çözüm olur.

Sorunlarımız kesinlikle büyük değil ufak ses yükseltmeleri o kadar.bilmiyorum ben sanırım anne olma fikrine karşıymışım:KK43: birinin sorumluluğunu almak fikri korkunç geliyor
Hayatımda böyle bir şey duymadım,bence dünyaya bir insan getirmek gibi önemli bir karara ortak olurken hiç samimi değilmişsiniz neden yaptınız siz de bilmiyorsunuz anlaşılan,doğacak ya da bir şekilde canına kiyilacak o bebek için gerçekten çok uzgunum

Düpedüz şımarıklık...
Eşin az biraz sesini yükseltti diye boşanmayı düşünüyorsunuz..
Çok aşıktınız elinize geçti artık değeri kalmadı.
Çok istediniz bebeğiniz olsun diye şimdi Allah verdi onuda istemiyorsunuz.
Kuzum siz ne istediğinizin farkında değilsiniz.
Bir durup düşünün , madem anne olma fikri korkunç geliyor bunu karar vermeden önce iyice tartıp ölçseydiniz.
Evlilik anne olmak sorumluluk ister buda bilinen bişey.

Bebek büyüyene kadar onu isteyen var mı ya? Ben doğduktan 6 ay sonra falan sevmeye başladım.
Hissedilenler çok normal, akıl biraz gidip gelebiliyor ama düzelecek...

Size kizmak gibi algilamayin fakat bunun nasil bir nimet oldugunun farkina varin kiymetini bilin olmadigi icin sabahlara kadar aglayan insanlar var aramizda kiymetini bilin gercekten ayrilin isterseniz ama cocugunuza kiymayi akliniza getirmeyin allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X