üzülme canım insallah evladin olur sen ona eminim daha cok sevgi gösterirsin erkeklere her seyi anlatmamak lazim malesef en ufak bir seyde kullaniyorlarMerhaba arkadaşlar
kimselere anlatmadim bunları. .
kimseler bilmedi içimdeki acıları...
ilk defa burda paylaşıyorum çünkü daha fazla içimde tutamadım..
ben annemin 4 üncü bebeği yim benden önce hep kız çocuğu olmuş..
Köy yerinde hep dalga gecerlermis annemle babam la sizin soyunuz kuruyacak hep kız hep kız diye...
ailem şehire taşınmış ve annem yine hamile kalmış oda kız diyince doktor ..aldirmis bebeği ve yine hamile kalınca yine kız diye tekrardan Kürtaj olmuş. .
yani iki kere Kürtaj olmuş sebebi ise
bebeklerin sadece KIZ olmaları. .
allahım bu nasıl bi zihniyet. .
ibret olsun diye anlatacağım hikayemi yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını beklerim. ..
evet yanlış okumadiniz KIZ diye aldirilan iki bebek sırf oğlan olmamış diye günahsiz yavruları kıyan vicdansiz ailem annem babam. ..
sonra annem yanlışlıkla bana hamile kalmış. . ama doktor soylememis cinsiyetini saklamis aldirmasin diye. .
ben doğmuşum malesef annem beni hiç istememis sevmemis...
beni ablam büyüttü.. anne baba sevgisi bilmem ben. ..
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin ..beni çok sevgisiz buyuttuler...
kimsesiz hissettim hep kendimi..
sadece KIZ OLDUĞUM İÇİN. ..
ne kadar acı. .
beni sevmeyen bana bakmayan ailemden nefret edemiyorum oysa nefret etmem gerekmez mi?
çocukluğum bile ağlayarak geçti ailemin erkek çocuk merakı benim hayatıma sebeb oldu. . hep piskolojisi bozuk bir çocuk oldum sürekli ağlardım ailemin umrunda bile değildim. .
annemin beddualari hala kulaklarimda ..allahın belası nerden oldu bu başıma. .
nerden oldum neden doğdum bilmiyorum suçum Günahım neydi. ..
nolursunuz bakmayacaginiz çocukları yapmayın benim gibi acı çekerek büyümesinler... ben hala içimde acı ile yaşıyorum 30 lu yaşlardayim hala kendine güvensiz kimsesiz hissediyorum kendimi .
evliyim eşime anlattım az çok bu hikayemi eşim bile kullandı bunu. .
bi tartışmamizda. .. seni ailen bile sevmiyor istemiyor kimsesizzsin işte sen.. dedi. .. öyle yandik i içim öyle acı dı ki..
çok pişman oldum anlatdigima...
30 lu yaşlardayim henüz anne olmadım. .
annem gibi anne asla olmayacağım ama çok korkuyorum. . çocuğuma iyi bir anne olamam diye..
kız çocuklarını çok severim annemin nefreti yüzünden kız bebek lere karşı anlatılmaz bi sevgi var içimde. .
ben zannetmiyorum ki hala böyle zihniyet ler var olsun varsa bile lütfen KIZ çocuklarını Sevin onlar çok duygusal olduğu için bazı şeyleri daha derinden yaşıyorlar. ..
işte böyle. ..
bu hikayem kapanmaz yaralar bıraktı kalbimde. .
Merhaba arkadaşlar
kimselere anlatmadim bunları. .
kimseler bilmedi içimdeki acıları...
ilk defa burda paylaşıyorum çünkü daha fazla içimde tutamadım..
ben annemin 4 üncü bebeği yim benden önce hep kız çocuğu olmuş..
Köy yerinde hep dalga gecerlermis annemle babam la sizin soyunuz kuruyacak hep kız hep kız diye...
ailem şehire taşınmış ve annem yine hamile kalmış oda kız diyince doktor ..aldirmis bebeği ve yine hamile kalınca yine kız diye tekrardan Kürtaj olmuş. .
yani iki kere Kürtaj olmuş sebebi ise
bebeklerin sadece KIZ olmaları. .
allahım bu nasıl bi zihniyet. .
ibret olsun diye anlatacağım hikayemi yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını beklerim. ..
evet yanlış okumadiniz KIZ diye aldirilan iki bebek sırf oğlan olmamış diye günahsiz yavruları kıyan vicdansiz ailem annem babam. ..
sonra annem yanlışlıkla bana hamile kalmış. . ama doktor soylememis cinsiyetini saklamis aldirmasin diye. .
ben doğmuşum malesef annem beni hiç istememis sevmemis...
beni ablam büyüttü.. anne baba sevgisi bilmem ben. ..
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin ..beni çok sevgisiz buyuttuler...
kimsesiz hissettim hep kendimi..
sadece KIZ OLDUĞUM İÇİN. ..
ne kadar acı. .
beni sevmeyen bana bakmayan ailemden nefret edemiyorum oysa nefret etmem gerekmez mi?
çocukluğum bile ağlayarak geçti ailemin erkek çocuk merakı benim hayatıma sebeb oldu. . hep piskolojisi bozuk bir çocuk oldum sürekli ağlardım ailemin umrunda bile değildim. .
annemin beddualari hala kulaklarimda ..allahın belası nerden oldu bu başıma. .
nerden oldum neden doğdum bilmiyorum suçum Günahım neydi. ..
nolursunuz bakmayacaginiz çocukları yapmayın benim gibi acı çekerek büyümesinler... ben hala içimde acı ile yaşıyorum 30 lu yaşlardayim hala kendine güvensiz kimsesiz hissediyorum kendimi .
evliyim eşime anlattım az çok bu hikayemi eşim bile kullandı bunu. .
bi tartışmamizda. .. seni ailen bile sevmiyor istemiyor kimsesizzsin işte sen.. dedi. .. öyle yandik i içim öyle acı dı ki..
çok pişman oldum anlatdigima...
30 lu yaşlardayim henüz anne olmadım. .
annem gibi anne asla olmayacağım ama çok korkuyorum. . çocuğuma iyi bir anne olamam diye..
kız çocuklarını çok severim annemin nefreti yüzünden kız bebek lere karşı anlatılmaz bi sevgi var içimde. .
ben zannetmiyorum ki hala böyle zihniyet ler var olsun varsa bile lütfen KIZ çocuklarını Sevin onlar çok duygusal olduğu için bazı şeyleri daha derinden yaşıyorlar. ..
işte böyle. ..
bu hikayem kapanmaz yaralar bıraktı kalbimde. .
Üzücü. Oğlan çocukları oldu mu sonradan? +Eşinize aile sırlarınızı söylemeyin derim hep; bunu okuyan evlenmek üzere olanlara, yeni evlilere ders olsun bu da...
Vicdan yapiyorlarrr ama cektiklerin gecmezki.evet oğlan çocukları oldu ...
o çok istedikleri oğulları oldu...
lütfen iyi okuyun ibret olsun...
Onu çok SEVDILER...
EL ÜSTÜNDE TUTTULAR..
Çünkü o ERKEK ti. ..
ben hayatım boyunca onu kıskandım ayrımcılık yaptılar hep. ...
şuan hepimiz büyüdük. ..
oğulları ziyarete bile gelmez kızları kapıdan ayrılmaz. .. şuan çocukların içinde en çok bana ilgi duyarlar. .beni ararlar sorarlar. . sorunum oldumu benden çok dertlenirler. .. ama bazı şeyler için çok geç. ..
ben doktora taktım kafayı,sebep olduğu şeye bak doktorun,sevgisiz büyümüş bir insana sebep oluyor,kurtaj yapmasın dıye hastasından saklıyor,hatalı doktor burda,kocaları erkek istemıyor bılıpte,halennn o kocaya çocuk yapanda,hamıle kalan kadın suçludur arkadaş suçludur,adamı bılıyrosun,ne hakkın var,kız olma ıhtımalı var,neden hamıle kalırısn ki,erkekğın hiç suçu yok,adam net,fikrını beyan etmiş,bız kadınlarda akıl yok,hem o acıları çekecen hem kocan istemeyecek,ahhh kadınlar ahhhh,böle admalara doğurun,sonuç ortada
Büyük konuşmamak lazım Rabbim Bilir biz bilmeyiz. Kız erkek hiç fark etmez. ikinci çocuğumun da kız olmasını isterim var mı kız evlat gibisi demek sizi de bi nevi o anne baba gibi yapar. tekrarlıyorum bi nevi! oğlunuz olsa kızınız kadar sevmeyecekmisiniz? Bir örnek bilirim ki yakınlarımdan evin gülü gibi yetişip anneyi babayı döven söven kız çocuğu... evi bırakıp bırakıp gidiyor.. günlerce.. daha lise çağında.. kafa tutuyor kaçar giderim siz karışamazsınız.. ki ailesi nasıl mahzun nasıl terbiyeli bir aile... asla sıkmadılar serbestte bırakmadılar ama öyle iyi erkek evlatları gelinleri var ki oğulları babalarının gözünün içine bakar saygıdan sevgiden... efendilikten... Mesele cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesi...Ahhh bu nasil anlayis..dunyalar güzeldi bir kizim var ve Allah nasip ederse bir gun bi cocuk daha dusunursem onunda kiz olmasini istiyorum..kiz cocugu gibisi var mi...tabiii once rabbim hayirli evlat versin...esim bana diyorki ilk cocugun erkek olsaydi kesin on kere doğururdun kiz olsun diye...ama ilk kiz olunca bidaha cocuk dusunmedim bile....
benim ablam var bagirisiyoruz kiziyoruz ama heo birbirimizi ariyoruz.....erkek kardesim bi kusunce hayatta aramaz sormaz .....
Korkma anne olmaktan :)
Gerci bunu soylemem icin daha erken tabi ama bende boyle trajedi bir annedenim...
ben cocugumu sevemem cocuguma kotu davranirim sonra ilerde beni suclar diye dusunmekten bi hal oldum hamileligim boyunca
ama simdi her emzirdikten sonra gogusume bastirip gozlerim doluyor :)
Sanirim cok da fena bir anne olmiycam...:) ki kendisi daha 2 haftalik bucuruk :) herhalde beni taniyip iletisime gecmeye baslayinca salya sumuk dolanirim ortalikta
Bence sende kendine guven ...
onlarin seni sevmemesi onlarin kaybi...
tabıkı o ayrıntıyı sanki kadınlar mağdur gıbı yazılmışta ondan öle yazdım,elbet oğlancı kadın dolu,tatlım benım anamda öle,yıllarca bız bunun mucadelesini verdık,bebeğim adalet var,sakın unutma,konu dıne gelmeısn dıye yazamıyorum,iyiki cehen...varsadece adamlar değil benim annem erkek çocuk manyağı. ..
bana bile der hadi ISSIZZ çocuk yapta adını. ..Yusuf ... koyalim. .. erkek ismi der tabi hiç kız ismi önerisinde bulunduğunu duymadım. .. erkek kardeşimin üstüne titrer annem. .. babam akıllandi beni çok sever. .. Bu kadar zamandan sonra dank etti. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?