istenmeyen BEBEK

Ben biseye takildim siz 30 yasindasiniz sizden oncekilerde 31 32 olsa onca sene once cinsiyet anlamiyolardiki Turkiyede neye gore aldirmislar bebekleri.
Sizinde insallah kiziniz olur.

EN sevmediğim 2. tip insan duygusal anında anlattığın iç dünyanı sırf canını acıtmak için pat diye söyleyen...

Ne diyeceğimi neresinden tutup başlıyacağımı şaşırdım
ailen çok büyük hata yapmış tepkilerinden dolayı
bence hiç korkma ANNE olupta çocuğumla ilgilenemeyeceğim diye
çok güzel ve samimi bir anne olucaksın
ailen 2 çocuk kız diye aldırmış ama benim olsada öpsem koklasam diyorum
herkesin sınavı ayrı

Canım içimden sarılmak geldi sana
Rabbim sana kalan hayatında sevgi dolu günler yaşamayı nasip etsin
Eminim anne olduğunda çok iyi bir anne olup çok harika bir evlat yetiştireceksin.

Benim cok zoruma gitti bu yazi is yerinde olmasam aglardim sanirim cok yazik annene babana nasil oderler bu gunahi.. bende deli gibi cocugum olsun diye dua ediyorum rabbim diyorum cinsiyeti onemli degil yeterki saglikli hayirli olsun diye Allahim boyle insanlari hasret biraksinki anlasinlar kiymetini..

Bu arada halamin kaynanasida 3 kizini ac birakmis olsun diye olmusler ve olum sebebi suuru gitmisti tamamen ve hep kizlarini cagirip goruyordu surekli kizlarima birsey olmasin diye diye oldu

Çook üzüldüm ama yıkılma ve dimdik dur hayatta .Acılar insanları olgunlaştırır.Bi arkadaş yazmış ya hani bi kızın olursa onu okadar çok sev ki ailen utansın diye.Sen bunu onlara göster saygıda kusur etme ki onlar yerin dibine girsin evladın kızı erkeği mi olur cahillik dediğin gibi.Sen çok güçlüsün hiç ağlama ve anne ol biran önce eşine keşke anlatmasaydın bn çocukluğumu eşime hiç anlatmam erkekler hemn kullanıyorlar en zayıf noktandan vuruveriyorlar.Vicdansızlar! Sen çook iyi bir anne olacaksın emin ol,insan evladına sarılınca öyle huzur doluyor ki onlar bundan mahrum kalmış acınası insanlar işte ,boşveeerr hayat kimse için üzülmeye değmez!

Anne babanızla görüşüyor musunuz? Diğer ablalarından erkek torun sahibi oldular mı hiç?

Benim anlayamadığım birşey var .30'lu yaşlardaymışsınız . Dr . sizden öncekilerin kız olduğunu nasıl anlamış bu kadar net söylemiş .

annenin cinsiyeti ne erkekmi kendinden haberi yok heralde..biz de uc kız kardesiz ben en sonuncuyum babam isteymiş haber vermisler uzulme ama buda kız demişler babamda aksine kız erkek diye ayrım yapmaz simdi goruyoz o kız ama uzulme diyenlerin ogullarını bi tarafına takmıyolar ailelerini kız cocuk aileye herzaman daha baglıdır ustelik kadın dogurgan kadın olmadan erkek dunyaya gelebilirmi ama nerde onlarda bu mantık

Anne/babanıza diyecek çok şey var ama söylemeyeceğim. Ben size birşeyler yazmak istedim.
Hiç korkmayın,çocuğuma iyi anne olamam diye,siz ki bu kadar derinden sevgisizlik nedir yaşamışsınız,bile isteye asla yaşatmazsınız evladınıza,erkek olur,kız olur hiç farketmez. Çocuğunuzu sevdikçe,onun size sevgisini,minnetini hissettikçe kendi yaralarınızıda sararsınız. Evlat candır. En mutsuz anda mutluluk sebebidir benim için. Uyurken nefesini dinlediğimdir evlat. Benim yaşayamadığım,isteyip yapamadığım ne varsa hepsine ulaşmasını isterim kızımın. Kendi çocuklugumu yaşarcasına.
Sizde uzaktasinız ailenizden,iyikide öylesiniz,sürekli yüzleşmek durumunda kalmıyorsunuz. Geleceğe bakın. Geriye dönüp bakmamaya gayret edin. Buda sizin imtihanınızmış. Böyle düşünün.
Dilerim bundan sonra Rabbim iyilerle karşılaştırsın, hakkınızda hayırlısıni versin.

Canım senin kadar olmasa da benzeri şeyleri bende yaşadım. Ne kadar acı. Babam çok dışlanmasa da annem hiç ilgili olmadı. Hatta babam memurluk yaparken görev yaptığı yere iki erkek kardeşimi goturmuslerdi ablamla beni babaannemle dedemin yanına bıraktılar tam 6 yıl kopuk yaşadım. Tatillerde gelirlerdi saklanirdim beni arasın merak etsin diye düşün aylarca görmemiş ailemin umrumda olmazdı. Ben de aileme soğuğum bunu böyle hissetmek istemesemde maalesef o sogukluk gitmiyor.
Şimdi bir erkek bir kız annesiyim çok şükür ikisini de çok seviyorum asla ayrım yapmıyorum. Hatta kız o kadar cana yakın ki iyiki kızım olmuş diyorum. Kim hayırlı kim hayırsız onu Allah bilir. Bunun meziyeti cinsiyette değil.

Ayrıca üç kız çocuğunu yetiştirmek cennete girmek için sebep. İlk çocuğu kız olanın bereketi olur.

yazan oldumu bilmiyorumda çocuğun cinsiyeti kaçıncı ayda belli oluyor haberiniz yok sanırım..
o saatten sonra hangi doktor kürtaj yapıyor ..

Çinde de erkek çocuk düşkünlüğü varmış , izlediğim bi belgeselde kız çocuk dünyaya geldikten sonra eğer aile o bebeği istemiyorsa dikiş iğnesi yuttururlarmış ölmesi için , kızı da bir oğlu da bir evlattır , candır , nasıl kıyarlar ben anlamıyorum , üzülme kardeşim , annenden görmediğin sevgiyi ,bir gün evlat sahibi olunca fazlasıyla verirsin evlatlarına üzülme

Üzüldüm okurken,doğulu olduğunuzu da tahmin etmek zor olmadı zaten.Eski Zamanlarda o zihniyet oldukça yaygındı,günümüzde de hala var maalesef.Allahtan sağlıklısını,hayırlısını istemek varken nedir bu erkek Sevdası anlayamıyorum,benimde bir kızım var,iyiki var diyorum,Allah'ın verdiğini beğenmiyorlar.Anneniz babanız çok hata yapmışlar,ancak ben annenize yapılan psikolojik baskıyı tahmin edebiliyorum,akrabalarınıza dönün bakın birçoğu erkek çocukta erkek çocuk diyodur,soyları devam edecek ya sözüm ona!! 30yıl önce kadının karnına bakıp, ebeler cinsiyet tahmin ediyorlarmış ya o da çok garip bir durum zaten,ya tutmazsa!!Kaç çocuk aldırıldı kız diye kimbilir??? Neyse ne desek boş bazı şeyler için,Zihniyet meselesi..umarım tez Zaman'da sizinde çocuğunuz olur ve onu sevginizle büyütürsünüz.

Var canım var bu zamanda da var aynı zihniyette insanlar. Bilmiyorlar ki kız çocuk ne kadar değerli. İnsan hayatı ne kadar değerli. Kendini değersiz kimsesiz hissetmen için hiç bir sebep yok. Erkekler çok fena gerçekten zayıflıklarını göstermemek gerek.

Okurken kötü oldum. Annenize diyecek tek sözüm herkes cocuk doğurur ama herkes annelik yapamazzzz. Iki kızım var. Çok şükür. Bende esinde çok istiyorduk. iki oğlum olsun istiyorum. Olmazsa da yine de iki kızım olsun. Başımın üstüne yerleri var. Annelik yapamayan annelere bahane olmuşsunuz bence. Başka bir anlamı yok. Benim arkadaşım sizinle yaşıt o doğarken babası bir ay eve gelmemiş. Annesiyle sürekli dördüncü kız getirdiği için kavga ediyorlarmış. annesi temizlik yaparak onları okutmus. Daha sonra vefat etmiş anneleri babası gibi değilmiş. D uskunmus evlatlarına. Arkadaşım şimdi avukat evli mutlu maddi durumu iyi iki kız annesi. Bunu niye anlattım. Şimdi arkadasim babasına bakıyor. Hem maddi hem manevi açıdan. Babası yüzünde annesi kanser olmuş. Şimdi babasına o bakıyor. Arkadaşım yaşamadığı bir hayat yaşatıyor evlatlarına. Herşeyin en guzelinden. Size anneliği öneriyorum. Belki siz de öyle bir anne olursunuz. Size hayatta başarılar dilerim.

Bebeğim cinsiyetinin belli olmasi 12 hafta hem de günümüz şartlarında anlattığınız dönemde en az 16 hafta 16 haftalik bebekleri Hangi Dr almış ki yazık yani

Yalnız üst üste 7 tane kız çocuğa gebelik biraz garip geldi.
Bir de eşinizin böyle bir lafı çok ağır değil mi?
Bana kimsesiz diyen bir adamın koynuna nasıl girerdim bilmiyorum, Allah büyük konuşturmasın hiçbirimizi.

tam bende ayni seyi yazacaktim ailenizin yaptigi zaten cok kotu ve maalesef hala bu zihniyet var o bir kenarada esinizin yaptigi çok ayip.Tamam anne babayi secemiyoruz ama eşi kendimiz seciyoruz boyle biseyi bu sekilde yüzünüze vuran birinden çocuk yapip yapmamakta sizin seciminiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…