- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
öncelikle herkese merhabalar .. bundan 9 ay önce ilişkim başadı , annesiyle babasıyla tanıştım . o benim enne babamla tanıtı . annesiyle birbirimiz kanka diyorduk yani aramız o kadar iyiydi . arayıp soruyordum . onlara da gidiyorduk aksam yemkelrine bazen annesi davet ediyordu, kışın osmanlıca çalısıyorduk onların evinde vs . yani evlerine gelip giden biriyim o da bizim evimize gider gelir . ha onlarda yalnız kaldığımız zamanlarda oluyordu çay içip yemek yaptığım .. annesi de biliyordu . olaya geleyim . gecen dedi ki sana kahvaltı hazırlayım bu arada annesi babası calısıyor kız kardesi evde . neyse annesine dedi biz gidiyoruz eve diye haberi vardı yani babasının yok haberi . beni aldı otobuse bindik gidiyoruz onlara babası aradı nerdesin diye o da baska bi yere gittiğimizi soyledı benimle bulustugunu söyledi . dükkana gel dedi babası yeni bulusutugumuz halde . yarı yolda indik beni geri bırakacaktı tekarar bir telefon . gelme gerek kalmdı dedı babası . bizde onlara geri gittik. bana kendi köy tostu yaptı hatta kızkardesine de yaptık neyse o yemedi tokmus , iki saat falan gecti babası aniden eve geldi , benimkine laf söyledi aman kaç dükkandan diye yanımda yerdi anlayacağınz ve işten kaçanbiri değilkesinlikle , erkek kardesi de var ama ailenin bütün işini o yapar . saygıda kusur etmez . sonra babası bana sinirli sinirli selam verdi . babası gitti . bende kız kardesinin yannda konusamadım odaya gidelim mi bi dedim . gittik dertleşiyoruz . telefon geldi annesinden benimkine , bida biz yokken eve gelmesinler demiş babası .(tamam haklı) evden cıktık . babası bu sefer eve gelince bida hiç gelmesinler demiş . sevgilim dedi ki seni artık istemiyorlar sanırım bana bir sey demediler ama bence oyle dedi bir tartısma esnasında .
annesini aradım bir kaç gün sonra hal hatır sormak için açmadı , geri de sonuş yaomadı daha sonra .sevgilime ayakkabı süprizi yapacaktım annesini aradım aykabbı numarasını sormak için ertesi gün , yine açmadı geri, de donmedi . bir iki gun sonra mesaj attım abla sana bşr yanlısım mı oldu dedim , tel cantada duymuyorum sadece seni değil hiçbir arayanı kontor de yok donus yapamadım dedi . sonra bende uzun bir mesaj yazdım siz haklısın ben küçüğüm , cahiliz sonucta, her ne kadar kotu bı sey yapmasakta evde yalnız oturmmaız doğru değil , affedin X amcayla dedim sizi üzdük kızdırdık bir daha olmayacak konustuk kendı aramızda dedim bana sadece şu işareti gonderdi hani okey anlamında kı basparmak işareti . o kadar uzun mesajıma cevap dahi vermedi . .( bu arada onlara karsı en ufak bır yanlıs harreketim sayguda ksuurum olmadı ) kaç gundur aklıma takılıyor , tanısmaya da ailemle erken diye gelmek istemediler bu olaydan once . akılmdan hiç çıkmıyor . istemzlerse beni oğullarını etkilerlerse vs . aklımı oynatcam
annesini aradım bir kaç gün sonra hal hatır sormak için açmadı , geri de sonuş yaomadı daha sonra .sevgilime ayakkabı süprizi yapacaktım annesini aradım aykabbı numarasını sormak için ertesi gün , yine açmadı geri, de donmedi . bir iki gun sonra mesaj attım abla sana bşr yanlısım mı oldu dedim , tel cantada duymuyorum sadece seni değil hiçbir arayanı kontor de yok donus yapamadım dedi . sonra bende uzun bir mesaj yazdım siz haklısın ben küçüğüm , cahiliz sonucta, her ne kadar kotu bı sey yapmasakta evde yalnız oturmmaız doğru değil , affedin X amcayla dedim sizi üzdük kızdırdık bir daha olmayacak konustuk kendı aramızda dedim bana sadece şu işareti gonderdi hani okey anlamında kı basparmak işareti . o kadar uzun mesajıma cevap dahi vermedi . .( bu arada onlara karsı en ufak bır yanlıs harreketim sayguda ksuurum olmadı ) kaç gundur aklıma takılıyor , tanısmaya da ailemle erken diye gelmek istemediler bu olaydan once . akılmdan hiç çıkmıyor . istemzlerse beni oğullarını etkilerlerse vs . aklımı oynatcam