- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
bencede lüksleri yok ama işte öyle heralde oğullarını sevmem suç demek ya aslında direk seni sevmiolar demio yok öyle bişi dio ama ben hissediorum yani ya zaten sevmek zorunda değiller ki istenmemek benim sorunum hissediorum bi insan nie anne babasının yanında konuşamaz tabiki bişi var yani baskı maskı bişisenağlama
seni tanımıyorlarsa sevmeme lüksleri yokki öle düşün...neye göre sevmiycekler...napmışsında...tek suçun oğullarını sevmekse oke..
bende yeni öğrendim sayılır iki ay oldu.. gercı sadece dilinden duymadıgım kalmıstı istemediğini onuda söyledi..yuzu asla gulmezdikötükedi hüso sadece kızımı cok sevdiğini soylerdı demkkı benden nefret ediyormus laelaelaelaelae oğluna kucuk gorumcemın arkadaslarından alcakmıs avcunu yaladıklava: sempatiksalakcinni eşim kaynanananın beğendiği hiç bi kıza gıtmemişmiş oh olsun :lepi:
bosanın bosanın diye hem bana hemde eşime empose ediyordu ortada birsey yokken..niyetı cok bellıydı acık acık soyleyıncede ustune birde camur atınca benden cevabını aldı bir daha evime dahı gelemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?