İstenmeyen gelinler gelin adayları bu da sizin topiğiniz olsunmu???

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

istenmeyen gelin değildim.hala da öyle olduğumu sanmıyorum
ama soğukluklarından bıktım.mesafemi koydum bende artık.
istenmeyen gelinde olsam çok ta tınnn.
görüşmeyiveririm okadar çok mu gerekler

kaynanam bize açıksa ayrılın diye baskı yapıyyor..bir keresinde sen benim başımı bozmak istıyorsun galıba dedım eger oyle bir niyetin varsa allah iki kızının başını bozsun benden önce dedim yuzune..hiç birsey diyemedi yok benim oyle bi niyetim falan diyemedi ama oyle demeyı 6 ay bıraktı sonra tekrar aynı sorundan ve niyeti de acık allah onun iki kızının başını birden bozsun da ne demekmiş benimle uğraşmak görsün

Psikopat bir kadın sizi mutsuz etmeye çalışıyor diye neden kızlarına beddua ediyorsunuz ki, o kadının kızları olmaktan başka bir kabahatleri var mı?

ha buyuk gorumcemde benimle az ugrasmadı bana takmadıgı lakap kalmadı ya beni yaprak dokumundekı ferhundeye benzetıordu..ben hep susutum bişey demedim ama artık son olaydan sonra hepsının allah cezasını versin diyorum..eşimin parasıyla gelin olmuslar okumuslar eşimi paylaşamıyorlar benimle eşim dünya iyisir..banada cok duşkundur oyle cok kıskanıyorlar..hatta kızımı bile cekemıyorlar kızımın yemesini içmesini bile istemiyorlar..buyuk gorumcemin kızımdan 9 gun kucuk kızı var ama kızıma gore daha zayıf ve bagırtlak allahım kızım yıyorda kendı kızı yemıyor dıye kızımın elinden cekıp alacak resmen ya oyle bır bakar kı gozlerıyle kızımı yıyecek resmen ruh hastası..,
bir keresinde onlarda kalmak zorunda kaldım dus aldım misafır havlularının yerini sorup ordan da havlu aldım..meger havlu kızınınmıs..bana bir kızdı kı..ben nerden biliyim misafir havluları nerdeyse ordan aldım..maden kızının havlusu ne işi var misafir havlularını yanında..

Psikopat bir kadın sizi mutsuz etmeye çalışıyor diye neden kızlarına beddua ediyorsunuz ki, o kadının kızları olmaktan başka bir kabahatleri var mı?

var ne yazıkkı onlarda hiçbir zaman istemediller beni ozellikle de buyuk gorumcem herseyını kıskandı benden..allahım ya ne dıller dokerdım onunla konusmak sıcak davranmak isterdim ama hiç fayda etmedi..
eşim doğuya goreve gıttı banada maas hesabını bıraktı..onu bile sorun etti gorumcem neymıs babasına bırakmam gerekırmıs..hatta bana acık acık nıye sana bırak tı kı bile dedi..ben de senin ogluna mı bırakacaktı dedim ben onun hayat arkadasıyım..

eşimin parasını yemeye alışmıslar hala yemek istiyorlar bende gozu acık cıktım ya yedırmıyorum kımseye ondan dertlerı..eşim evlediğimizde 8 yıllık calısandı hiç birseyi yoktu dugunumuzu bile borçla yaptık..kardesi ablasının butun ceyızını almıs dugununu yapmış oda ona bir ince bilezik taktı 10 gramlık..evlendıkten sonra calısmaya basladıgı halde..

bende bende:)) ama artık umrumda değil istemezse istemesin sanki ben onun için bayıldım:)))))

eşim ailesinin durumu olmadıgı için onlara ev almıs yememiş içmemiş..iki kız kardesı var onları okutmus dersaneye vermıs unıversıtede okutmus..buyuk gorumcem mezun olmus iş bulamamıs onun ceyızınden dugunune kadar yapmıs..
kaynatam ayrı bir dert bır gun calıssa 10 gun yatmıs colugu cocugu sefil buyumusler akrabalrını yardımıyla okumuslar ilkokulu orta okulu..kaynatam ankara gıbı bı yerde yasamıs sıgortası bile yok içki bayımlısıymıs..eşimde annesinin kardeşlerını halıne uzulur hep buyuk adam olup ailesine bakacagını soylermış oyle de yapmıs..yatılı okullarda besş kurussuz okumus babası anca yılda bir kere para yollarmıs..

eşim hep verici olmus onlarda hazırdan almaya alışmşlar bencıllıklerı artmıs..hep bana hep bana diyorlr..ben de araya gırınce fıttırıyorlar..

bayanlar erkek tarafı ailelerinden çekiyorlar da niye erkeler bayan tarafından çekmiyor ki..valla baktınız yuvanıza zarar vercek derecedeler kayınvalideler ve görümceler ile görüşmeyin eşlerde her zaman destek vermeli hanımlarına bu durum karşısında bence...

Böyle çocuk ayrımcılığı varmı daha yaa pes doğrusu... Üzüldüm nişanlın adına...ama işe birde şu yönden bakmak lazım şimdi onun gözünde senin ailen daha bi kıymetlidir..

evet canım şimdilik öyle inşallah da unutmaz yapılanları...nişanlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…