- Konu Sahibi Chitlenbik
-
bende istenmeyen gelinim. sebebide para vermemem.sürekli para isterler bende verdirtmem sorun olur. laf sokarlar.ben miyon tipliyim. kaynanam sürekli baskalarının gelininden bahsederken aaa o gelin pek güzel uzun boylu der hep.birde ben izmirde yetiştim. onların kültürüne farklıyım.
kız jalesel sende baya dolmuşsun kaydirigubbakcemile3 baksana durup durup tekrar yazmışsın
bi arkadaşım var... kaynanası ona inat eşinin eski karısını almış yanına kimsesi yok diye... İstenmemek gerçekten çok kötü... İçinzde bende istenmiyorum diyen varmı arkadaşlar???
benim gene durum daha farklı benim nişanlım istenmeyen oğul yani kendi anası babası diğer 2 evledina yapmadıkları fedakarlık kalmadı en son 5 milyar ablasına 5 milyar abisine kredi çekildi evlenmeleri için ama benim nişanlıma 50tl bile borç veriyorlar..kii yılda 1 kere istemişti onuda..allah muhtaç etmesin..o yüzden onu istemedikleri için doğal olarak beni de istemezler..
bu arada neden istenmediğini söyleyim olduğundan fazla merhametli ,iyi niyetli ablasıyla abisi saygıları olmadıkları gibi hep zor duruma düşürdükleri için anne babalarının gözünde kıymetliler..
bizi düşünen yok benim ailem dışında..aman benim de umrumda değil nişanlım görsün tanısın herkesi işte ..
mrb kızlarr...ben eşime diyorum ki kördün badem gözlü oldun:))))bakalım bende 3 yıl olacak kadınla bir yıldızımız barışmadı.ama az kaldı alcam havasını yetti artık...
yok artık o kaynanada iyice dengesizmiş geline inat buda yapılırmı yaw:dilcikar: böyleleri insanı ipe götürür valla aman diyim kaynanam cadı değildir ama adı yeter kaynana sonuçta benden uzak olsun yeteryasakkelime
belki çekindiği için konuşmuyodur ailesinin yanında???
İSTENMEYEN BİR GELİN DAHA GELDİ KIZLAR YER AÇIN..
Valla beni 5 ayda sepetlediler..
güzelim keşke mücadele etseydin göze göz dişe diş pes etmeseydin eşini onlara bırakmasaydın keşke
valla sendekıde peygamber sabrıymıs...
ben ıste hıc susamıorum böle terbıyeıszlıge karsı
ıyıde yapıorum oh olsun ona
benıde alana kadar olduler
oran gusel buran gusel ay turıstlere bensıosun bacakların cok hos tenın kaymak gıbı dıe dıe aldılar
sımdı bnden kotusu yok
ölesm gıtsem aramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?