İstenmeyen gelinler gelin adayları bu da sizin topiğiniz olsunmu???

kendi mutlulugunu istıyor hep oğlu dizinin dibinden hiç ayrılmasın cunku kocasından gormediğini oğlundan gormus..kocası boş gezenin boş kalfası aç bırakmıs acık bırakmıs bunları sefil bi şekilde buyumusler eşim yatılı okula gıtmek zorunda kalmıs okumus etmış..calısmıs oturdukları eve kadar almıs görümceleri gelin etmış ..kadında ondan ayrılmak istemiyor benim de oglumun yuvası olsun istemıor..

varsa yoksa kendı rahatı ogluna kendıne soyle bı genıs ev aldırabilse tam rahata erecek ama allah ona ne burda nede ahirette genişlik vermesin inşallah..

benim eşim ailesine yardım edio ben bişey demedim hatta cocuguna parayla bakarım dedi tamam dedim ama oyle insanlarki bizim gonderdıgımız parayı yemeyıp içmeyı biriktiriyorlar evlerinde değil cocuklarında kalıyorlar biz evlerıne gıdınce adan z ye herseyı alıyoruz butun faturalarını oduyoruz tabıkı biriktırecekler maden ihtıyacınız yok neden bizden para istıyorsunuz..para istıyorsunuz niye evin ihtiyacını bıze odetiyorsunuz..

benim gene durum daha farklı benim nişanlım istenmeyen oğul yani kendi anası babası diğer 2 evledina yapmadıkları fedakarlık kalmadı en son 5 milyar ablasına 5 milyar abisine kredi çekildi evlenmeleri için ama benim nişanlıma 50tl bile borç veriyorlar..kii yılda 1 kere istemişti onuda..allah muhtaç etmesin..o yüzden onu istemedikleri için doğal olarak beni de istemezler..
bu arada neden istenmediğini söyleyim olduğundan fazla merhametli ,iyi niyetli ablasıyla abisi saygıları olmadıkları gibi hep zor duruma düşürdükleri için anne babalarının gözünde kıymetliler..
bizi düşünen yok benim ailem dışında..aman benim de umrumda değil nişanlım görsün tanısın herkesi işte ..

mrb kızlarr...ben eşime diyorum ki kördün badem gözlü oldun:))))bakalım bende 3 yıl olacak kadınla bir yıldızımız barışmadı.ama az kaldı alcam havasını yetti artık...

bi arkadaşım var... kaynanası ona inat eşinin eski karısını almış yanına kimsesi yok diye... İstenmemek gerçekten çok kötü... İçinzde bende istenmiyorum diyen varmı arkadaşlar???

yok artık o kaynanada iyice dengesizmiş geline inat buda yapılırmı yaw:dilcikar: böyleleri insanı ipe götürür valla aman diyim kaynanam cadı değildir ama adı yeter kaynana sonuçta benden uzak olsun yeteryasakkelime

jalesel baya doldurmuşlar seni allah yardımcın olsunsengözlerimebaksanab

Böyle çocuk ayrımcılığı varmı daha yaa pes doğrusu... Üzüldüm nişanlın adına...ama işe birde şu yönden bakmak lazım şimdi onun gözünde senin ailen daha bi kıymetlidir..

mrb kızlarr...ben eşime diyorum ki kördün badem gözlü oldun:))))bakalım bende 3 yıl olacak kadınla bir yıldızımız barışmadı.ama az kaldı alcam havasını yetti artık...

lastik mi kız bu havasını alıyon :laelaelaelaelae

evet bende üzüldüm arkadaşım adına... ama onların durumu biraz karışık bu adam aslında arkadaşımın ex kocası.. uzun zaman önce ayrılmışlar. adam sonra başka bi kadınla dost hayatı yaşamaya başlamış. İkiside birbirini unutamaynca tekrar birleşmeye karar vermişler. Kaynana da dostunu yanına almış sırf arkadaşıma gıcıklığına...

belki çekindiği için konuşmuyodur ailesinin yanında???

olabilir belkide çekinio ya kesin bişi yok zaten ben kendi aklımda kuruyorum tanışınca sever belki ne bilim büyük ihtimal çekinio ailesinden amann zaman göstercek artık görcezyerimseniben

İSTENMEYEN BİR GELİN DAHA GELDİ KIZLAR YER AÇIN..
Valla beni 5 ayda sepetlediler..

Bir kere herşeyden önce onların köyünden değildim :)
Sonra hiç saygısızlık etmedim..
Oğullarını sevdim.. Bebek gibi ilgilendim..
Sonra torunlarını taşıyorum.. :))))))

Bende istenmeyen gelinimm..
Evlendikden sonra öğrendim..
Kaynanam annemin ve benim yüzüme karşı ben (seni) kızınısı hiç istemedim istemiyordum dedi..
Meğer eşim susturmuş kabullendirmiş.. Eşimin kokusuna ses etmemiş kaygana..
Çok acı her şekilde gösteriyorlar zaten gerek laf sokarak gerek dile getirerek gerek davranışıyla gerek eşime sürekli yüklenerek..

Sabır!...
7 sene oldu bir 7 sene daha sabredebilirmiyim bilmiyorum ama dayanabildiğim kadar sabredicem eşimi çok seviyorum..
Kaynanam daha bu sabah bile laf soktu.. sustum!

valla sendekıde peygamber sabrıymıs...
ben ıste hıc susamıorum böle terbıyeıszlıge karsı
ıyıde yapıorum oh olsun ona
benıde alana kadar olduler
oran gusel buran gusel ay turıstlere bensıosun bacakların cok hos tenın kaymak gıbı dıe dıe aldılar
sımdı bnden kotusu yok
ölesm gıtsem aramazlar

güzelim keşke mücadele etseydin göze göz dişe diş pes etmeseydin eşini onlara bırakmasaydın keşke

etmezmiyim tatlım ayaklarına paspas oldum yeri geldi..
ama kaynanam çok beter...beni sürekli eşime şikayet ediyodu ve eşimle hergece kavga etmemize sebep oluyodu...yeni doğmuş çocuğumu bile benden esirgiyodu daha ne diyim...

Ben cvp verdiğimde kaynanam dahada arsızlaşıyor..
Onun istediği ben lafımı sokim sen ses etme ben söylicemi söylim sen sus! otur tavrı..
Zaten ben cvp versem o 2 tane daha veriyor bulaşmıyorum bende..
Cahile laf anlatmak çok zor..

Ilk baslarda kul köle olurlardi diyebilecek sekildeydik - beni isten almalar - her gün geldiklerinde bir baska hediyeler - hergün aramalar sormalar - yemeklere götürmeler - kahvaltiya davetler vs Dügne iki ay kala ailemin benim icin nekadar önemli oldugunu anladiklarinda (babama laf sokmaya kalkisti kayinbabacik agzinin payini alinca) esimi evden kovdu beni istedigi icin, bütün esyalarimizi geri verdi, aldigimiz evi geri vermeye calistiki beceremedi esimin üzerine oldugu icin dört gün sonra özür dilesi , esimi geri cagirdi eve ve esim eve gittiginde :evlenme etme demisler, esimde istemiorum ben geri gidiyorum ozmn diyince tamam demisler ama ben bunlarin hepsini biliyordum ... ama esimi cok sevdigimden hic vazgecmedim, vazgecseydim elime ne gececekti üzüntüden baska?? Onlarin istedigi olacakti ozmn! simdi dört sene olacak evliligimiz cok tartistik - cok kavga ettik" benim kayinvalidemle hc bir problemim yok yani varda nasil görümcemle anlasamadigimdan görümcem yüüznden ara sira tartisiriz ama oda normal yani kizi sonucta ama benle bir problemi yok aslinda.. Benim sorunum Kayinpeder ve görümcemle :S

Ama agizlarinin paylarini her defasinda aliyorlar, ben susan bir gelin degilim yani kendimi ezdiremiyorum yapamiyorum ... cikiveriyor hersey birer birer agzimdan, saygisizca degil güzel bir sekilde onlarin yaptigi gibi laf skarak degil , sessiz sakin bir sekilde cikiveriyor hersy ama tabiki susamadigimdan onlara göre saygisizim :))

Gülüp geciyorum artik herseye, Esim herzaman arkamda, doguryu yanlisi ayirtedebilecek yasta, oda onlarin hatalarini,karakterlerini bildigi icin hic karismiyor bana hatta arkamda olup ben gitmeyince gitmiyor, konusmuyor benim konus- git gel ailen dememe ragmen!

herkes mutlu olsun, evinde olsun diyenlerdenim, bana karismayan bin yasasin hihi... dedigim gibi gülüp geciyorm artik.. Kizimla - esimle mutlu olmaliym , hayat cok kisa bunlari kafama takmak icin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…