- 20 Temmuz 2019
- 1.562
- 2.848
- 133
- 38
- Konu Sahibi Umutumut82
Zaten size manevi desteği olmadı. Maddi olarak da onca yıl hiçbir şey yapmadı. Bari mirastan alın. Size yaşattığı Eksikleri karşılayamaz ama hakkınız alın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ince düşünmüşsün ama üvey baban senin bile almandan yana değilken o parayla annene ev almana olumlu bakmayacaktır. Ayrıca yaşlanınca insanlar alt kat evleri tercih ediyorlar asansör bozulursa riskine karşılık. Anneni kırma al o parayı, altın falan çevir yarın hastalık durumunda yine annen için kullanKızlar valla bu son konu açışım biyolojik babayla ilgili ama çevremde her kafadan bir ses çıkıyor.
Biyolojik babam öldü 2 dairesi varmış. Kızlarından birinin eşi benim eşimi aramış. Ben engellesemde esnaf olduğumuzdan her türlü meydan mali gibi ulaşılıyoruz. Adam kötü niyetli değil oturup konuşalım demiş. Malum biyolojik babanın 4 kızı var hepsi evli çocuklu falan. Oturup konuşmak vs .böyle bir travmayi asla kaldıramam. Ben öncd mirasıda lazım değil dedim. Ama annem 1 dilim ekmeğini yemedin senin hakkın diyor. Babam (üvey) o da benim malim sana yeter müdana etme diyor. Ya bu konuların konuşulmasi bile çok geriyor beni. Duyduğum gece şekerim 50 te düştü bayılmışım. Dün gecede anksiyetem tavan yaptı. Sanki çamurdan bir çukura battımda debeleniyor gibiyim. Eşim karışmam diyor. Bende söyle düsündüm bu para benden çok annemin hakkı. 19 yaşında boşanıp hayatla mücadele etti. Gencligini hayatini bana adadı. Benim annemin istanbuldaki evi giris kat ve balkonsuz. Bana düsecek payi ekleyip üst katlardan ona daire almayı düşündüm. Çok sükür benim ihtiyacım yok. Pandemi falan islerimiz yıprandi ama evim arabam işyerim herşeyim var. Sizce bunu babama (üvey) anlatsam kabul edermi ? Ya da kırmadan nasıl izah edebilirim ?
Ben annen ve babani cok iyi anliyorum. Eşim sen bilirsin ama.gonlum yok derdiKızlar valla bu son konu açışım biyolojik babayla ilgili ama çevremde her kafadan bir ses çıkıyor.
Biyolojik babam öldü 2 dairesi varmış. Kızlarından birinin eşi benim eşimi aramış. Ben engellesemde esnaf olduğumuzdan her türlü meydan mali gibi ulaşılıyoruz. Adam kötü niyetli değil oturup konuşalım demiş. Malum biyolojik babanın 4 kızı var hepsi evli çocuklu falan. Oturup konuşmak vs .böyle bir travmayi asla kaldıramam. Ben öncd mirasıda lazım değil dedim. Ama annem 1 dilim ekmeğini yemedin senin hakkın diyor. Babam (üvey) o da benim malim sana yeter müdana etme diyor. Ya bu konuların konuşulmasi bile çok geriyor beni. Duyduğum gece şekerim 50 te düştü bayılmışım. Dün gecede anksiyetem tavan yaptı. Sanki çamurdan bir çukura battımda debeleniyor gibiyim. Eşim karışmam diyor. Bende söyle düsündüm bu para benden çok annemin hakkı. 19 yaşında boşanıp hayatla mücadele etti. Gencligini hayatini bana adadı. Benim annemin istanbuldaki evi giris kat ve balkonsuz. Bana düsecek payi ekleyip üst katlardan ona daire almayı düşündüm. Çok sükür benim ihtiyacım yok. Pandemi falan islerimiz yıprandi ama evim arabam işyerim herşeyim var. Sizce bunu babama (üvey) anlatsam kabul edermi ? Ya da kırmadan nasıl izah edebilirim ?
alıp almamak senin kararın
4 kız bi de sen 5
2 daireden zaten ne düşecek
Küçük bi miktar düşer düşerse
Allah hayrınızı kabul etsin şimdiden, çok hanımefendi bir insansınız. Dilerim ki ömrünüz boyunca güzellikler sizi bulsun.Kızlar eşim eve geldi konuştum ve rahatsızliğımı anlattim. Bir avukat bulup halledicez asla kimseyle yüzyüze gelmeyeceğim. Paranın bir kısmıyla bir aile var evi yıkık dökük camları falan yok. Gelin kaynana birde 5 yaşında çocuk yaşıyor. Zaten bir grubumuz var yardim topluyorduk. Onlarin evini tadilat yaptiracağim. 8 yıldır yanımda calışan bir ablamız var .buzdolabi ve çamasir makinası bozulup benim kredi kartimdan almisti. Maasindan kesiyordum 2 aydir. Onu kapaticam hediyem olmuş olacak. Bazi isler eşiminde elinden geliyor o da yardim edecek. Bir kısmıyla kardeşimin düğün borclarını ödeyeceğim.
Allah hayrınızı kabul etsin şimdiden, çok hanımefendi bir insansınız. Dilerim ki ömrünüz boyunca güzellikler sizi bulsun.
Kimsenin şekerinin düşüp tansiyonunun yükselmesine gerek yokBana verebilirsiniz...
Allah kabul etsin..Kızlar eşim eve geldi konuştum ve rahatsızliğımı anlattim. Bir avukat bulup halledicez asla kimseyle yüzyüze gelmeyeceğim. Paranın bir kısmıyla bir aile var evi yıkık dökük camları falan yok. Gelin kaynana birde 5 yaşında çocuk yaşıyor. Zaten bir grubumuz var yardim topluyorduk. Onlarin evini tadilat yaptiracağim. 8 yıldır yanımda calışan bir ablamız var .buzdolabi ve çamasir makinası bozulup benim kredi kartimdan almisti. Maasindan kesiyordum 2 aydir. Onu kapaticam hediyem olmuş olacak. Bazi isler eşiminde elinden geliyor o da yardim edecek. Bir kısmıyla kardeşimin düğün borclarını ödeyeceğim. Anneme ve gelinimize en iyisinden robot süpürge alacağım. Ve ben hasta olduğumda bana 2 ay bakan bir yakınım var ona robot süpürge ve bulaşık makinasi alacağim. PARA BİTTİİİ![]()
200 ise alEvet çok büyük bir rakam düsmez herhalde. Ortalama 200 bin düşer demişler eşime. Ben ne baktım ne araştırdım.
Oyyy canım benim Allah razı olsun kendim yapmış kadar sevindim. İnan duygusallık zaten hat safhada gözümden yaş geldiKızlar eşim eve geldi konuştum ve rahatsızliğımı anlattim. Bir avukat bulup halledicez asla kimseyle yüzyüze gelmeyeceğim. Paranın bir kısmıyla bir aile var evi yıkık dökük camları falan yok. Gelin kaynana birde 5 yaşında çocuk yaşıyor. Zaten bir grubumuz var yardim topluyorduk. Onlarin evini tadilat yaptiracağim. 8 yıldır yanımda calışan bir ablamız var .buzdolabi ve çamasir makinası bozulup benim kredi kartimdan almisti. Maasindan kesiyordum 2 aydir. Onu kapaticam hediyem olmuş olacak. Bazi isler eşiminde elinden geliyor o da yardim edecek. Bir kısmıyla kardeşimin düğün borclarını ödeyeceğim. Anneme ve gelinimize en iyisinden robot süpürge alacağım. Ve ben hasta olduğumda bana 2 ay bakan bir yakınım var ona robot süpürge ve bulaşık makinasi alacağim. PARA BİTTİİİ![]()
Oyyy canım benim Allah razı olsun kendim yapmış kadar sevindim. İnan duygusallık zaten hat safhada gözümden yaş geldiçok çok güzel düşünmüşsün bebeğinin hayrına olsun inşallah Rabbim saglıklı uzun ömürler versin
![]()
Allah kabul etsin..
Karşı tarafa da duyurun. Anca bagislamak icin alıyor densin.
Bagislayacaz gelen parayı diye.
(Not: bi tanidigimizin annesi ufak yasta cocuklarini terk ediyor, terkedilen 2 çocuğu da babaanne buyuruyor ve okuyup su an emekli olmuslardir yaşlılar yani, gencken okuyup cok iyi mevkilere vs sahip oluyorlar
anneleri vefat ediyor ve 2 si de mirası reddiyor. `bizim annemiz yok ki mirası kalsın diye..`
siz bunu yapın diye demedim.
zaten yukarda alıp bagislayin demistim.
kararlariniz harika..
Çok şükür demekki o sabinin de duası kabul olmuş sizi vesile tutmuş, ne mutlu masallahEvet canım zaten o aileye çok üzülmüştüm boğazlarım düğümlenmişti. Koskoca kışı cama yapıştırılan naylonlarla nasıl geçirdiler diye. Giden arkadaşlar videosunu çekmişti farkındalık yaratıp baģış toplayabilmek için. Pandemi nedeniyle işlerimiz çok bozuldu fazla yardım edememiştim ama oğlumun kıyafet oyuncak ve evde kullanmadiğim eşyaları gönderip dua etmiştim. Rabbim bana yardım etme fırsatı ver diye. Herşeyde bir hayır vardır. simdi huzurluyum
o mirası alması bayağı uzun sürer nakit para olmadığı için.önce mala ortak kişilere teklif edilir hisse kafamıza göre satamayız .satılması uzun sürer diğerleri itiraz eder vs.ama asla almamazlık etmesin200 ise al
Üvey babana söz düşmez
o mirası alması bayağı uzun sürer nakit para olmadığı için.önce mala ortak kişilere teklif edilir hisse kafamıza göre satamayız .satılması uzun sürer diğerleri itiraz eder vs.ama asla almamazlık etmesin