canım dikkat edersen kavuşursunBugun marketten etiform mısır patlagı elma bugday ekmegı kflakes yogurt süt aldım gelınlık bakmadan once kıloma kavusmam lazım .cunku gelınlıgı secınce ustume gore ayarlancak yada dıktırırsem vs bıdaha o olcuden az yada fazla olamam.oyuzden bı an önce vermem lazımm sabırsızlanıyorum
Sagol kuzumcanım dikkat edersen kavuşursunelmayı ben zaten çok severim diyetimde de bol bol yiyorum hazmı kolaylaştırıyor çok güzel kuğu gibi bir gelin olman dileğiyle
çoook iyi tebriklerAksam yemegını henuz yıyemedım bırazdan yıcem. Ondan once 40dakıka bısıklet cevırdım ve 30dakıka göbek platesi yaptım.yemekten sonrada leslie
Süoersin canım sizi takip ediyorum çok iyi gidiyorsunuzAksam yemegını henuz yıyemedım bırazdan yıcem. Ondan once 40dakıka bısıklet cevırdım ve 30dakıka göbek platesi yaptım.yemekten sonrada leslie
Bugun yapamasamda yarın nısanlım beyın ısrarlı ıstegıne karsı sabahları ılık su ve elmaya baslıcam cok ıddıalı kılo verdırıyo dıye soyledı bakalım onuda bı denıycem:)
Aksam yemegını henuz yıyemedım bırazdan yıcem. Ondan once 40dakıka bısıklet cevırdım ve 30dakıka göbek platesi yaptım.yemekten sonrada leslie
Tesekkür ederim canım istedıgın zaman aramıza katıl sendeSüoersin canım sizi takip ediyorum çok iyi gidiyorsunuz
Kendıni gaza getir tartıda bu hafta su kadar kılom gıtsın dıye dusun azmin artar:) bende cok zorlandım ama ınan bıkere basla bıdaha bırakamıyosunazmine hayranım. ben hala tam konsantre olmuş değilim ama akşam eşim fındık fıstık yerken kalorisi az olsun diye leblebi yedim.
Neguzel hareket etmişsin ayrıca o bacak agrışarına sevın demekki dogru yoldasın bi süre sonra o agrılarda kalmıyo yapa yapasabah yarım simit peynir 2 çatal kayısı reçeli 3 zeytin yedim arada zencefil limon çayı öğlen yemeği süt ile spacel k . dün hava güzeldi kızımı arabasına bindirdim 1 saate yakın yürüdük. akşamda halk oyunu kursum vardı 1 saat ordaydım. eve gelince bacaklarım ağrıyordu.
Sabah kahvaltısından yarım saat once canım.tarcın cayının zayıflatmada etkısı oldugunu soylebılırım ama bu elmayı yenı denıyorum bılmıyorum kılo verdırırmı napar:)kahvaltı öncesi mi yoksa kahvaltı ılık su ve elma mı?
Ben hep dinleyin canım size de beklerim sayfamaTesekkür ederim canım istedıgın zaman aramıza katıl sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?