istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun marketten etiform mısır patlagı elma bugday ekmegı kflakes yogurt süt aldım gelınlık bakmadan once kıloma kavusmam lazım .cunku gelınlıgı secınce ustume gore ayarlancak yada dıktırırsem vs bıdaha o olcuden az yada fazla olamam.oyuzden bı an önce vermem lazımm sabırsızlanıyorum

akşam yemeğinde sulu köfte yoğurt salata
aralarda kayısı ve incir(en az 400 kalori inşallah işe yarar)

canım dikkat edersen kavuşursun elmayı ben zaten çok severim diyetimde de bol bol yiyorum hazmı kolaylaştırıyor çok güzel kuğu gibi bir gelin olman dileğiyle

Aksam yemegını henuz yıyemedım bırazdan yıcem. Ondan once 40dakıka bısıklet cevırdım ve 30dakıka göbek platesi yaptım.yemekten sonrada leslie

kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin bal kaymak(1 tatlı kaşığı)1 dilim ekmek tost ekmeği

sabah yarım simit peynir 2 çatal kayısı reçeli 3 zeytin yedim arada zencefil limon çayı öğlen yemeği süt ile spacel k . dün hava güzeldi kızımı arabasına bindirdim 1 saate yakın yürüdük. akşamda halk oyunu kursum vardı 1 saat ordaydım. eve gelince bacaklarım ağrıyordu.

Aksam yemegını henuz yıyemedım bırazdan yıcem. Ondan once 40dakıka bısıklet cevırdım ve 30dakıka göbek platesi yaptım.yemekten sonrada leslie

azmine hayranım. ben hala tam konsantre olmuş değilim ama akşam eşim fındık fıstık yerken kalorisi az olsun diye leblebi yedim.

azmine hayranım. ben hala tam konsantre olmuş değilim ama akşam eşim fındık fıstık yerken kalorisi az olsun diye leblebi yedim.
Kendıni gaza getir tartıda bu hafta su kadar kılom gıtsın dıye dusun azmin artar:) bende cok zorlandım ama ınan bıkere basla bıdaha bırakamıyosun

Neguzel hareket etmişsin ayrıca o bacak agrışarına sevın demekki dogru yoldasın bi süre sonra o agrılarda kalmıyo yapa yapa

Sabah yok. Suan sadece bı kase kflakes yedım sabah kahvaltı yapamıyorum mıdem almıyo( simdide 45dk leslie yapıcam. Aksamada farklı bıseyler yaparım. Leslıe yi en azından gundüz yapmalıyım.cunku arastırdım ogleden once yanı sabah, ve ogleden sonrakı vakıtler bütün gün içinde en cok bu zamanlar metabolızma hızlı calısıyomus. Oyuzden leslieyi gunduz vaktıne attım bısıklet ve plateste aksam yemegınden sonra

Akşam yemegımı yedim tavuk sote ve pılav dort bes kaşık bırde bı kase yagortlu tavuklu corba hıc ekmek yemedım pılavdan aldıgım ıcın:)

canım günlüğüm akşam kendime portakallı kereviz yaptım 1 tabak yedim
spor yapamadığım için kendimi şiş hissediyorum yarın kilo paylaşım günü bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…