- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Önce başka iş bul demeyi unutmuşum sonra kovdur kendini:)
ay çok tatlısın vallaÖnce başka iş bul demeyi unutmuşum sonra kovdur kendini:)
Aynen bende o yüzden dedim zaten iş bak diye.İş bulmak kolay değil ne yapayım:)
O nasi işyeri kerhane gibi :) bizim satisci 40 küsür yasinda kart sisman ve guzel degil ama on numara satiscidir. Kıc bas acarak anca iki agzi acigi ikna edersin. Kurumsal mantik nerede? İstifa etmeden bi zam da sen iste bakalim aynen soyle bunlari nolcak sanki.
diğerlerinin neresini açarak parayı aldığı sizi ilgilendirmez,başkalarının doğrusu bize yanlış bizim doğrumuz başkalarına yanlış gelebilir. kendi işinize bakın bence, size göre aldığınız maaş azsa azdır, ama onla bunla kendinizi kıyaslamayın, öyle bir kıyasa girerseniz sende onların yaptığını yap al maaşı derler adama.Onun dışında yönetici asistanı için aldığınız maaş orta ölçekli bir işletmeyse normal. Malesef firma çok kurumsal olmadıkça sekreter yada yönetici asistanına hep boş gözüyle bakılır.
Önce başka iş bul demeyi unutmuşum sonra kovdur kendini:)
O nasi işyeri kerhane gibi :) bizim satisci 40 küsür yasinda kart sisman ve guzel degil ama on numara satiscidir. Kıc bas acarak anca iki agzi acigi ikna edersin. Kurumsal mantik nerede? İstifa etmeden bi zam da sen iste bakalim aynen soyle bunlari nolcak sanki.
Her gün sigaralarını bile ben alıyorum.Kesinlikle öyle.
Önce iş bul.
Sonra ister kovdur(bal kaymak olur hani :) ) ister çık.
Senden sonra bakalım sevgilileri yapacak mı yaptığın işleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?