istifa etmelimiyim korkuyorum fikrinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende girmek istediğin bankayı, şubeyi ve bankacılığı iyice düşün derim. benim çalıştığım bankada hiyerarşi çok fazla resmen askerlik gibi dikine gidersen sürülürsün başka illere hakkımı defalarca savundum tabikide ama en sonunda depresyona girdim hemde durduk yere hiçbirşey yokken artık yorulmuş gibi hissediyorum. abartı gibi geliyordur eminim ama ben çalışıtıgım şube konusunda çok şanssızdım. sevmeden yapılabilecek bir iş değil.umarım senin içinde en hayırlısı olur, olumsuz etkilemek istemem iyi şartlarda olan bankacılarda vardır muhakkak

bu benim durumum sadece

ev hanımı olunca mutluluğun garantisini kim veriyor peki

ben olsam başka bi iş bulana kadar işten ayrılmazdım

ev hanımı olunca mutluluğun garantisi yok tabikide ama belkide risk alınmalı yapmadıgım birşey için değil yaptıgım birşey için mutsuz olurum çünkü bu işi nekadar yapabilirim bunuda bilmiyorum geçen zamanda geri gelmiyor ama bu çok hassas bir durum hem risk alınmalı diyip hem korkuyorum problemde burada

sana en iyi cevaplardan birini ben verebilirim sanırım..
bende 1 sene önce tam sölediğin sebeplerden istifa ettim..
artık pskilojim ve evliliğim bitme noktasına geldi bu illet banka yüzünden..
arkadaşlar artık ne yazıkki hiç bir banka çalışalası bir ortam sağlamıyor..
sistem sömürü üstüne kurulmuş malesef..korkuları da yok büyük patronların nasıl olsa
dışarda bize verdiği maaşın çok altında çalışmak isteyen yüzlerce işsiz var..
ben T.C nin en büyük ticari bankasında çalıştım 2 yıl..ama ömrümün
önemli kısmını yemiştir eminim..
en erken 8 de çıkardık şubeden..ilginci nedir bilirmisin işimiz olduğundan beklemezdik.
başka hiyerarşik üstünüz işini tamamlamamıştır onun işleri sana kalır..
ve bizim bankamız satış satış diye yer..bunu yaptığı departmanda gişedir..
ahh ahh yazsam destan olur..
babamı aniden kaybettim.vefat iznim bitti işe döndüm.müdürüm başın sağolsun demeden önce
geçti karşıma yasal iznimiz olan 7 günlük vefat iznimin sadece 3 günü vefat olarak girmemi
geri kalanını yıllık izin olarak girmemi söyledi.
ne yazııkki böyle vicdansız şe......sizlerle çalıştım.
ama ne oldu.evlendim evlilik nedeniyle istifa ettim tazminatımı alıp çıktım.
çok şükür iyiki çıkmışım.psikolojik baskı yok,sinir yok,kaprisli müşteri yok..
evde sıkılmıyormuyum sıkılıyorum tabi ama bankadan çok daha iyi böylesi..
bence 6 yıl azımsanmayacak bir deneyim.boşta kalmazsın canım..
senin ruh sağığın yerinde olmadıktan sonra parayı ne yapcaksın

çokk uzun oldu o kdar dolmuşum ki:52:

Aslında kolay iş de yok..Ama sizi daha mutlu edecek daha az huzursuz edecek bir iş aramaya başlayın ve bulduğunuz anda da verin istifanızı..Tamamen bırakmayın derim çalışmayı..Evde oturmak zoruna gidecek hem maddi hem manevi anlamda yıpranma olasılığınız var..

aslında eşinizin kazandığı size yetecekse, hazır işten de çıkmışken bri çocuk yaparım ben sizin yerinizde olsam. hem evde sıkılmazsınız, vaktinizi doldurur kendinizi faydalı hissedersiniz. hem de gün doğmadan neler doğar belki çocuktan sonra yeninden işe başlamak istediğinizde çok farklı fırsatlarınız olur.

arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var 1 yıllık evli ve 6 yıllık bankacıyım. banka çalışma şartlarına katlanamıyorum ve istifa etmek istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum. hergün saat 9-10 da çıkmaktan, ezilip rencide edilmekten birde müşteri kaprisinden bıktım usandım. defalarca istifa etmek istedim fakat ailemin düzelir alışırsın geçer demeleriyle 6 seneyi devirdim.çok psikolojim bozuldu ara ara bunalımlara girdim çok ağladım. artık bu işe katlanamıyorum ailem evde sıkılırsın biz ayrılda demeyiz ayrılmada demeyiz diyip sıyrılıyorlar eşim ise senin kararın diyor hem sana bakarım diyor biryandanda 2 maaş ile daha rahat oluruz bu yaşına geldin sen bileceksin diyor. maddi dururumuz orta halli. aslında istifaya karar verdim ama sonrasında iş bulmam çok zor küçük yazlık bir ilçede yaşıyorum yeni bir iş bulmam çok zor. bugune kadar kendi ayaklarım uzerinde durdum hem işten istifa etmek istiyorum hemde eşimin eline bakmak zorunda kalmak fikri zoruma gidiyor ya maddi sıkıntılarımız olursa ya olurda kendime bakmak zorunda kalırsam ne yaparım diye çok korkuyorum. müdürüme istifa edeceğimi söyledim izindeyim ve geri dönüp vazgeçtim demek ayrıca zoruma gidiyor ki geri dönsem bile nekadar katlanabilirim bilmiyorum. biryandan maddi özgürlük ama mutsuzluk artık sağlığım bozuldu. biryandan da ev hanımlığı, eşinden harçlık almak ve birsürü belirsizlik yani işimden ayrılmazsam çok mutsuz olucam eminim belki ileride yine bu duruma gelicem ama ayrılırsam ne olacak bilmiyorum bu riski almalımıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var
bence hemen iş aramaya başla bulursan ayrıl işten yada ne mezunusun kpssye girip atanmayı deneyebilirsin arkadaşım

sana en iyi cevaplardan birini ben verebilirim sanırım..
bende 1 sene önce tam sölediğin sebeplerden istifa ettim..
artık pskilojim ve evliliğim bitme noktasına geldi bu illet banka yüzünden..
arkadaşlar artık ne yazıkki hiç bir banka çalışalası bir ortam sağlamıyor..
sistem sömürü üstüne kurulmuş malesef..korkuları da yok büyük patronların nasıl olsa
dışarda bize verdiği maaşın çok altında çalışmak isteyen yüzlerce işsiz var..
ben T.C nin en büyük ticari bankasında çalıştım 2 yıl..ama ömrümün
önemli kısmını yemiştir eminim..
en erken 8 de çıkardık şubeden..ilginci nedir bilirmisin işimiz olduğundan beklemezdik.
başka hiyerarşik üstünüz işini tamamlamamıştır onun işleri sana kalır..
ve bizim bankamız satış satış diye yer..bunu yaptığı departmanda gişedir..
ahh ahh yazsam destan olur..
babamı aniden kaybettim.vefat iznim bitti işe döndüm.müdürüm başın sağolsun demeden önce
geçti karşıma yasal iznimiz olan 7 günlük vefat iznimin sadece 3 günü vefat olarak girmemi
geri kalanını yıllık izin olarak girmemi söyledi.
ne yazııkki böyle vicdansız şe......sizlerle çalıştım.
ama ne oldu.evlendim evlilik nedeniyle istifa ettim tazminatımı alıp çıktım.
çok şükür iyiki çıkmışım.psikolojik baskı yok,sinir yok,kaprisli müşteri yok..
evde sıkılmıyormuyum sıkılıyorum tabi ama bankadan çok daha iyi böylesi..
bence 6 yıl azımsanmayacak bir deneyim.boşta kalmazsın canım..
senin ruh sağığın yerinde olmadıktan sonra parayı ne yapcaksın

çokk uzun oldu o kdar dolmuşum ki:52:

çok teşekkür ederim arkadaşlar... teremm inan bana moral oldun sen 2 yıl katlanabilmişsin ben 6 yılı ite kaka devirdim başka bir şube daha var burda oraya tayin iste dıyen arkadaşlarım var ki bunun için genel müdürlüğe gitmem lazım şube müdürüm asla göndermez ama bankacılık heryerde bankacılık işte ayrılmayı çok istiyorum fakat sonrası çok korkutuyor beni ama şuanki şubeme dönmeyi hiçmi hiçç düşünmüyorum umarım en hayırlı kararı verebilirim...

once işinizi bulun sonra istifa edin, bu kadar yıl kendi parasını kazanmıs birinin birden parasız kalması cok zor, ben de istemedigim bir yerde 5 yıl calışmak zorunda kaldım, devlet memuruyum, ordan istifa etmem tüm memurluktan istifa etmek anlamına gelecekti,edemedim. eşim bankacı ama o dediginiz saatlere kadar kalmıyor, bir de benim gelirim 10 yıl sonra da aynı olacak ama siz bankacısınız 5-6 yıl sonra geliriniz bambaşka boyutlarda olacak

çalışmayı sevmediğin bir iş yerinde çalışmak çok zor elbet ama ben senin yerinde olsam başka bir işi garantilemeden istifa etmezdm hem maddi hem manevi açıdan. çünü 6 senelik iş hayatından sonra evde sıkılabilirsin ki ben bunu yaşadm. hani hem ev hem iş hayatı ağır geliyorsa part time çalışabileceğin bir işe bak bence. o zaman hem işinde olur hem harçlık için eşinede de sormak durumda kalmasın...

şu anda naptınız ?durumunuzu çok merak ettim, bende aynı durumdayım şu anda

şu anda naptınız ?durumunuzu çok merak ettim, bende aynı durumdayım şu anda

bende aynı durumdayım memurum tapuda nefes alamıyorum nisanın 23 2013de basladım işe 5 ay oldu ama ben çok kötü durumdayım napıcam bılemıyorum 2014 yenıden memurluk sınavına gırıcem bska kuruma gecmeyi düşünüyorum umarım sorun çıkmaz of:5: siz nerde çalışıyorsunuz neden bu durumdasınız

arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var 1 yıllık evli ve 6 yıllık bankacıyım. banka çalışma şartlarına katlanamıyorum ve istifa etmek istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum. hergün saat 9-10 da çıkmaktan, ezilip rencide edilmekten birde müşteri kaprisinden bıktım usandım. defalarca istifa etmek istedim fakat ailemin düzelir alışırsın geçer demeleriyle 6 seneyi devirdim.çok psikolojim bozuldu ara ara bunalımlara girdim çok ağladım. artık bu işe katlanamıyorum ailem evde sıkılırsın biz ayrılda demeyiz ayrılmada demeyiz diyip sıyrılıyorlar eşim ise senin kararın diyor hem sana bakarım diyor biryandanda 2 maaş ile daha rahat oluruz bu yaşına geldin sen bileceksin diyor. maddi dururumuz orta halli. aslında istifaya karar verdim ama sonrasında iş bulmam çok zor küçük yazlık bir ilçede yaşıyorum yeni bir iş bulmam çok zor. bugune kadar kendi ayaklarım uzerinde durdum hem işten istifa etmek istiyorum hemde eşimin eline bakmak zorunda kalmak fikri zoruma gidiyor ya maddi sıkıntılarımız olursa ya olurda kendime bakmak zorunda kalırsam ne yaparım diye çok korkuyorum. müdürüme istifa edeceğimi söyledim izindeyim ve geri dönüp vazgeçtim demek ayrıca zoruma gidiyor ki geri dönsem bile nekadar katlanabilirim bilmiyorum. biryandan maddi özgürlük ama mutsuzluk artık sağlığım bozuldu. biryandan da ev hanımlığı, eşinden harçlık almak ve birsürü belirsizlik yani işimden ayrılmazsam çok mutsuz olucam eminim belki ileride yine bu duruma gelicem ama ayrılırsam ne olacak bilmiyorum bu riski almalımıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var

tam da böyle bir konu açmayı düşünüyordum..ben de 2 aylık evli ve 4 yıllık bankacıyım.her sabah okula gitmek istemeyen küçük çocuklar gibi bankaya gidişim..aklımı bi köşesinde hep istifa etmek var..istifa edip kpssye çalışmak istiyorum ama kazanamazsam daha da bunalıma girebilirim..eşimin maaşı ile kısıtlı şartlarda idare edebiliriz..o Yüzden en son istifa etmemeye karar verdim..kaderimse çekerim dedim..eşimle ilk güzel yıllarımız kazanalım en azından haftasonu gezip harcayalım yaşayalım dedim ama yarın pazartesi ay sonu tatil olduğu için haftanın da ilk günü olduğu için nasıl bi yoğunluk olucak ikimiz de iyi biliyoruz :)o yüzden kararımı yarın yeniden gözden geçiririm kesin :) eşim de sıkıldı bu gelgitlerimden..Allah yardımcımız olsun..insanlardan nefret eder hale geldim bu mesleğe başladım başlayalı..yazsak roman olur ;)

Son düzenleme:
merhaba,
bende 2 sene bankada çalıştım ne sınavlardan mülakatlardan geçtim aman bankadır iyidir hoştur diye ama hayatımın en kötü 2 yılıydı. hala etrafımda bankacılığa heves edenler var hey allahm ben yaşadım gördüm dinleyin beni diyorum yok ama aynı kafadalar.. o 2 sene içerisinde yılda 1 kere başı anca ağrayan ben migren oldum sinirim mideme vurdukca ülser oldum sabırsız sinirli birşey oldum işte.. sonunda da yeter diyip istifa ettim iyi ki çıkmışım ya tabi bekardım hala da bekarım gerçi :) ailemde çık artık manyak oldun diyordu. istanbulda yaşıyorum iş bulmam kolaydı ki buna güvendim zaten 15 gün sonrada başka işe girdm hala da aynı yerdeyim 4 seneye yaklaştım. mecbur kalıp çalışsam depresyona iyice girerdim diyordum zor yine de işsizlik de istmediğin işte çalışmak da zor bankada çalışmak daha da zor :1:

canım sen ne kadar stres yapmıssın,okurken ben bıle strese gırdım.eğer calısman senı strese sokup mutsuz edıyorsa bence ıstıfa et, cunku sıhhat bı gıttımı bır daha gerı gelmez.herseyın bası sağlık. yada sevdiğin bır ısı yapabılırsın mesela anaokulu kres gıbı yerde calısabılırsın ben bu sektorde calıstım cocuklarla ılgilenmek benı yormuyordu.evde otursan bıle ısmeğin kurslarına gıdebılırsın harıka el sanatları derslerı var yada beledıyenın ucretsız spor salonuna gıdebırsın.yanı evde olsan bıle sıkılmazsın.insallah vereceğin kararda pişman olmazsın. vesselammm...

merhaba,
bende 2 sene bankada çalıştım ne sınavlardan mülakatlardan geçtim aman bankadır iyidir hoştur diye ama hayatımın en kötü 2 yılıydı. hala etrafımda bankacılığa heves edenler var hey allahm ben yaşadım gördüm dinleyin beni diyorum yok ama aynı kafadalar.. o 2 sene içerisinde yılda 1 kere başı anca ağrayan ben migren oldum sinirim mideme vurdukca ülser oldum sabırsız sinirli birşey oldum işte.. sonunda da yeter diyip istifa ettim iyi ki çıkmışım ya tabi bekardım hala da bekarım gerçi :) ailemde çık artık manyak oldun diyordu. istanbulda yaşıyorum iş bulmam kolaydı ki buna güvendim zaten 15 gün sonrada başka işe girdm hala da aynı yerdeyim 4 seneye yaklaştım. mecbur kalıp çalışsam depresyona iyice girerdim diyordum zor yine de işsizlik de istmediğin işte çalışmak da zor bankada çalışmak daha da zor :1:

ay ınanmıyorum ya gercekten bankacılık o kadar zor bı meslek mı.. mıgren olmussun ınsallah sımdı ıyısındır

ay ınanmıyorum ya gercekten bankacılık o kadar zor bı meslek mı.. mıgren olmussun ınsallah sımdı ıyısındır

@ahsenti;
bana göre zordu hoş o kadar zaman pek de etrafımda mutlu bankacı gördüğümü söyleyemem :1: arkadaş demiş ya insanlardan nefret ettim diye bende öyleydim ya zordu artık müşteri dırdırından itirazından fenalık geçiriyordum :37: şimdi gülüyorum ama cidden zordu 2 sene eve gelip tek kelime konuşmaz uyurdum sabah robot gibi bişi yemeden işe giderdim falan böyle geçerdi. şimdi iyiyim çok şükür yine müşterilerle uğraşıyorum ama neyseki birebir muhattap olmuyorum migrenlerim çokca azaldı neyseki stres olduğumda işte arada bir ziyaret ediyorlar tabi :34: çok teşekkür ederim :16:

Son düzenleme:
@ahsenti;
bana göre zordu hoş o kadar zaman pek de etrafımda mutlu bankacı gördüğümü söyleyemem :1: arkadaş demiş ya insanlardan nefret ettim diye bende öyleydim ya zordu artık müşteri dırdırından itirazından fenalık geçiriyordum :37: şimdi gülüyorum ama cidden zordu 2 sene eve gelip tek kelime konuşmaz uyurdum sabah robot gibi bişi yemeden işe giderdim falan böyle geçerdi. şimdi iyiyim çok şükür yine müşterilerle uğraşıyorum ama neyseki birebir muhattap olmuyorum migrenlerim çokca azaldı neyseki stres olduğumda işte arada bir ziyaret ediyorlar tabi :34: çok teşekkür ederim :16:

şuan hangı meslekte calısıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X