evet ben öğrencıyım canım bende arapça-farsça öğretmenlık ıstıyorum sadece yazları kres gıbı yerde calıstım
Allah gönlüne göre versin cnm

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben öğrencıyım canım bende arapça-farsça öğretmenlık ıstıyorum sadece yazları kres gıbı yerde calıstım
Allah gönlüne göre versin cnmçalışmakla çok iyi etmişsin bende liseden sonra yazları geçici işlerde çalıştım ve çok da faydasını gördüm. arapça-farsça zordur diye düşünüyorm :26::26: ben de ing öğretmenlik çok istedim puanım yetmedi turizm gittim sonra onu da bıraktm şimdi diyorum keşke tekrar deneseydim ve öğretmenlik olsaydı artık geçti tabi şimdi aöf kaydımı yaptırıp kamu bitircem çok karışığım
![]()
bende aynı durumdayım memurum tapuda nefes alamıyorum nisanın 23 2013de basladım işe 5 ay oldu ama ben çok kötü durumdayım napıcam bılemıyorum 2014 yenıden memurluk sınavına gırıcem bska kuruma gecmeyi düşünüyorum umarım sorun çıkmaz ofsiz nerde çalışıyorsunuz neden bu durumdasınız
nie devlet memumur olmak iyi deilmii, neden istifa etmek istiyorsunn, ben senin yerinde olmak için neler vermezdim
tabi zorlukları vardır muhakkak ama en azından 5 te akşam çıkıyorsunuz,bayram seyran tatiliniz var, yıllık izinleriniz daha düzgün. biz en iyi ihtimalle 7 de çıkıyoruz, bayram seyran tatilimiz yok (resmi tatil olarak bitek ) , 5 yılda ilk defa evlenirken 2 hafta izin kullandım oda 3 günü evlilik izni zaten....artı satış baskısını söylemiyorum bileeebankada çalışmak birde tapu müdürlüğünde çalışmak zordur aman sakın benım yerımde olma bankadan gelen arkadaslar var senelerdır calısıyorlar hergun ağlıyorlar bnde dahıl yağmurdan düşerken doluya tutulmaktır tapu düşmek başka bir kurumu düşün gercekten memur olmak ıstıyorsan bızım adımız memur sadece öle dıyım kısaca anla![]()
Ben memuriyetten istifa ettim. Nedeni kendime gore olmadigini sikildigimi dusunuyordum. Uzak bi yere hidiyodum. Esim sen bilirsin dedi kaldi ki tam da para biriktirmemiz dizene girmisti.. biliyorum daha rahat olacaktik ama ben yine de istifami ettim.
Istersen is bulmak icin ugras once. Benim suan belirsiz bu sene boyle gider gibi..
Is bulmamis olmak da dert dogrusu..
Ama 6 yillik deneyiminin goz ardi edilecegii sanmam..
tabi canım herkeizin yapısı bir değil, misal bankacalığı çok sevenlerde var yada memuriyeti isteyenlerde, size uygun olmadığı için çıkmışınız ne güzel, benimde bankacılık bana uymaığından çıkmak istiyorum, işallah bende memur olmak istiyorum umarım olur.Ben memuriyetten istifa ettim. Nedeni kendime gore olmadigini sikildigimi dusunuyordum. Uzak bi yere hidiyodum. Esim sen bilirsin dedi kaldi ki tam da para biriktirmemiz dizene girmisti.. biliyorum daha rahat olacaktik ama ben yine de istifami ettim.
Istersen is bulmak icin ugras once. Benim suan belirsiz bu sene boyle gider gibi..
Is bulmamis olmak da dert dogrusu..
Ama 6 yillik deneyiminin goz ardi edilecegii sanmam..
CSGBakanligi ISGUM den ettim.hangi kurumdan istifa ettiniz
tabi canım herkeizin yapısı bir değil, misal bankacalığı çok sevenlerde var yada memuriyeti isteyenlerde, size uygun olmadığı için çıkmışınız ne güzel, benimde bankacılık bana uymaığından çıkmak istiyorum, işallah bende memur olmak istiyorum umarım olur.
sagol canım işallah bu deneyimim göz önünde bulundurulur ve Allah ta bana memuriyet nasip eder
CSGBakanligi ISGUM den ettim.
Ben veri hazırlama olarak atanmistim. Ogretmenim ben o yuzden hitap etmedi bana. Sizin tecrubelerinizden memuriyete tasiyacaginiz birikimler var. Ve evt bankaciliktan gelen biri vardi sukrediyordu. Ins olur gonlunuze göre
işallah bende öle başka bir yerde iş bulurumda sonra pişman olmam umarımüniversite zamanlarımda özel bir bankada staj yaptım bankacılık hiç bana göre değil dedim okul bitti iki sene manyak gibi ders çalıştım çok şükür memur oldum. Bir kuzenim de aynı sizin gibi zorla çalışıyordu bankada resmen kölelik diyordu evlenince tazminatını alıp çıktı başka bir şirkete geçti şimdi işini çok seviyor. Bankada hem o kadar çalıştırıyorlar hem de öyle ahım şahım bir parası da yok yani insanın sağlığı her şeyden daha önemli sağlığınızdan olmayın.
arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var 1 yıllık evli ve 6 yıllık bankacıyım. banka çalışma şartlarına katlanamıyorum ve istifa etmek istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum. hergün saat 9-10 da çıkmaktan, ezilip rencide edilmekten birde müşteri kaprisinden bıktım usandım. defalarca istifa etmek istedim fakat ailemin düzelir alışırsın geçer demeleriyle 6 seneyi devirdim.çok psikolojim bozuldu ara ara bunalımlara girdim çok ağladım. artık bu işe katlanamıyorum ailem evde sıkılırsın biz ayrılda demeyiz ayrılmada demeyiz diyip sıyrılıyorlar eşim ise senin kararın diyor hem sana bakarım diyor biryandanda 2 maaş ile daha rahat oluruz bu yaşına geldin sen bileceksin diyor. maddi dururumuz orta halli. aslında istifaya karar verdim ama sonrasında iş bulmam çok zor küçük yazlık bir ilçede yaşıyorum yeni bir iş bulmam çok zor. bugune kadar kendi ayaklarım uzerinde durdum hem işten istifa etmek istiyorum hemde eşimin eline bakmak zorunda kalmak fikri zoruma gidiyor ya maddi sıkıntılarımız olursa ya olurda kendime bakmak zorunda kalırsam ne yaparım diye çok korkuyorum. müdürüme istifa edeceğimi söyledim izindeyim ve geri dönüp vazgeçtim demek ayrıca zoruma gidiyor ki geri dönsem bile nekadar katlanabilirim bilmiyorum. biryandan maddi özgürlük ama mutsuzluk artık sağlığım bozuldu. biryandan da ev hanımlığı, eşinden harçlık almak ve birsürü belirsizlik yani işimden ayrılmazsam çok mutsuz olucam eminim belki ileride yine bu duruma gelicem ama ayrılırsam ne olacak bilmiyorum bu riski almalımıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var
Merhabalar, ne yaptığınızı gerçekten bende merak ettim. Bende 5,5 yıl özel bir bankada çalıştım ve ocak ayında ayrıldım. Ve şuan kocaman bir belirsizlik içindeyim. Bende küçük bir şehirde yaşıyorum ve iş bulma imkanım oldukça zor neyseki 2,5 yaşında bir oğlum var onunla vakit geçiriyorum. Ama iş hayatına hırsla başkayıp sonunun hüsranlıkla bitmesi çok acı oldu. Geceleri uykularım kaçıyo ama zamanla alışıcam sanırım
merhaba çok uzun zaman oldu girmeyeli siteye. zaten ilk ve son yazısımdı:)o donemde çok çaresizdim ve tarafsız yorumlara ihityacım vardı. fakat bankacılıkta okudugunu söyleyen ve belkide özgüveni olmadıgı için özelden yazan birarkadaş başka bankacılardan duydugu tavsiyeleri yazıp psıkologa git içimizi kararttın yazınca açıkcası tarafsız yorumlara burada ulaşamayacağımı düşündüm...ve donupte bakmadım bile yorumlara... umarım o arkadaş kendi mesleği olan bankacılığı yapıyordur suan. hala bankacıyım istifa etmedim:) işsiz kalmaktan korktum. en azından süremi doldurmayı dusunuyorum.o dönemki müdürüm çok sıkıntılıydı ama suan herşey yolunda allaha şükür belkide kabullendim durumumu. umarım sende mutlu olacağın bir iş bulursun. ne yalan söyleyeyim bazen ev hanımlarına özeniyorum ve seni cesaretin için tebrik ediyorum ben cesaret edemedim cünkü. canın bu konudan dolayı sıkıldıgı zaman çektiğin zorlukları düşün belki rahatlatır biraz seni.
Bende bankaciyim daha bi sene yeni doldu ama nefret ediyorum hergun uyandgmda allahim bu zulüm ne zaman btcek diyorum.ağlamakla geciyo hergunum istifa etmek istyrum ama hem ailem.izin vermiyor hem de cikinca napicam diyorum .ailem ancak evlenince naparsan yap diyor e evlenemiyorumda oda olmuyornapicam bilmiyorum keşke bnde evli olsamda istfami verip cikabilsem sağlık herşeyin basi