istifa

cikolatag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
3
1
52
Mayisin ikisinde market sökterinde istifa ettim. İşkura bagli olarak başka yerde işe başlicam bugun aradilar hala çikişinin yapilmadigina dair uyari gldi çiktigin yerden cikisin yapilsin dediler. Bugun gittim cikisim yapildi.sizce bu zamana kadar cikis yapilmadigi için maaş alabilir miyim? Müdurum almazsin istifa tarihin belli dedi

alamazsin bence sadece sigortan yatar sanirim hatta istifa ettigi halde cikis yapmadi sigorta odedik diye hakli cikmasinlar birde :)) dikkat et bu is verenler seytana pabucunu ters giydirir seni borclu cikarmasinlar hayirli olsun yeni isin

Siz simdi ciddi ciddi calismadiginiz gunlerin maasini mi istediniz?

İşten cikmissin çalışmamıssin neyin pesindesin anlamadım çalışmadigin günlerin parasinimi bekliyorsun:KK51:

Kötü niyetlisini gördüm de, burda konu açabilecek, kötü niyetini ve riyakarlığını herkese de duyurmak isteyeni ilk kez görüyorum, PESSSS!

Mayisin ikisinde market sökterinde istifa ettim. İşkura bagli olarak başka yerde işe başlicam bugun aradilar hala çikişinin yapilmadigina dair uyari gldi çiktigin yerden cikisin yapilsin dediler. Bugun gittim cikisim yapildi.sizce bu zamana kadar cikis yapilmadigi için maaş alabilir miyim? Müdurum almazsin istifa tarihin belli dedi
O parayi evet alamazsin, sonuçta istifa edip işten ayrilmişsın. Ayrica sen işte ciktiktan 5 ya da 10 güne kadar devam ediyor. Ama şuan 1 ay kadar SSK yatişi oluyormuş sanirim. Maaşi alamiyorsun sadece mağdur olma diye devlet sana SSK yatiriyor. Hem çalişmadiğin günlerin parasini almak sence mantiklimi ?

Back
X