Yerine göre dediyse demekki doğru yoldasın canım. Her yerde cilve yapılmaz. Ben mesela genelde yemeklerden sonra bir doz veririm cilveyi eşime o bile fazla geliyor yan etki yapıyor sanırım bilmiyorum. dozu azaltacağım galiba odunaYa kızlar yerine göre cilveli nasıl olunuyor Ya?dün buradan görüp bende eşime üstü kapalı sordum yerine göre cilvelisin dedi
Ya aslında şöyle birşey düşünüyorum ben dışarıda ki usagiyle evin için de ki usagi çok farklı onun kastediyor acaba ?anlamadım kiYerine göre dediyse demekki doğru yoldasın canım. Her yerde cilve yapılmaz. Ben mesela genelde yemeklerden sonra bir doz veririm cilveyi eşime o bile fazla geliyor yan etki yapıyor sanırım bilmiyorum. dozu azaltacağım galiba oduna
Söz meclisten dışarı "eşeğe cilve yap demişler, çifte atmış" atasözü aklıma geldi. Bir de Cilvegözü sınır kapısı. Kapı Bile cilveli siz niye olmayasınız ya.
Alakası yoktur yerine göre dediyse dengelisin demek ki bu konudaYa aslında şöyle birşey düşünüyorum ben dışarıda ki usagiyle evin için de ki usagi çok farklı onun kastediyor acaba ?anlamadım ki
Hayata gulme molasi vermeye vesile olmak ne buyuk sevinc. Rabbim ayirmasin gulmektenHahahahhahah dersanede gülme mi durdurmuyorum. Siz çok yaşayın valla..
Bi an hayal ettim konu sahibi tısssslıyo Ada'mın yanında hahaha iyi misin der kaçar sanırım
Ama nasıl ? balık burcuyum dengesizin önde gideni ben bunu nasıl başarıyorum?Alakası yoktur yerine göre dediyse dengelisin demek ki bu konuda
İşte bende öyle düşündüm ve olması gereken de budur belkide.)Ya aslında şöyle birşey düşünüyorum ben dışarıda ki usagiyle evin için de ki usagi çok farklı onun kastediyor acaba ?anlamadım ki
Bendensinİcinde olmasi gerekir. Banada cok cilvelisin derler ama cilve nedir, ne zaman yapilir desen soyleyemem.
Aaaaa usagicim bende balikim . demek bu yüzden anlaştık biz senle:))Ama nasıl ? balık burcuyum dengesizin önde gideni ben bunu nasıl başarıyorum?
Oyyy akşam her türlü savaş çıkacak deseneİşte bende öyle düşündüm ve olması gereken de budur belkide.)
Bende merak ettim akşam soracağım eşime bakalım cilveli buluyormu beni?
Yok değilsin odunsun derse en cilveli halimle kavga çıkarayım.
Hahaha sicak savaş olsa keşke hava soğuk zatenOyyy akşam her türlü savaş çıkacak deseneya sıcak savaş ya soğuk tercih eniştenin
Aaaa hadi ya sen de mi balık burcunun?Aaaaa usagicim bende balikim . demek bu yüzden anlaştık biz senle:))
Dengesizlik konusunda kimse bizim elimize şu dökemez haklisin
Evet beş dakika sonra neye gülüp neye dertlenecegimi ben bile bilmiyorum.nasıl zor bir balık olarak yaşamak anlatamam.Aaaa hadi ya sen de mi balık burcunun?
Aynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyorEvet beş dakika sonra neye gülüp neye dertlenecegimi ben bile bilmiyorum.nasıl zor bir balık olarak yaşamak anlatamam.
En son nasa burçları değiştirince kova olmuştum diye sevindim ama hala aynıyım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?