İşve cilve bilmiyormuşum :D

Ya ben de cok cilveli degilimdir.
Biraz biraz kirdim sanki.
Sizin soyledikleriniz dedigi gibi ergen davranisi.

Ya gulusunuz, bakisinizla cilveli olabilirsiniz illa suh ve seksilik degil aslinda cilve
Bana kadinligi baskilamadan ve kisitlamadan kadinligi disavurum gibi geliyor, kadin gibi davranabilmek hissedebilmek. Bence elimizde olmadan kadinligimizi baskilamis bireyleriz bu devirde ve odunsu oluyoruz maalesef

Ya kızlar yerine göre cilveli nasıl olunuyor Ya?dün buradan görüp bende eşime üstü kapalı sordum yerine göre cilvelisin dedi
Yerine göre dediyse demekki doğru yoldasın canım. Her yerde cilve yapılmaz. Ben mesela genelde yemeklerden sonra bir doz veririm cilveyi eşime o bile fazla geliyor yan etki yapıyor sanırım bilmiyorum. dozu azaltacağım galiba oduna

Ya aslında şöyle birşey düşünüyorum ben dışarıda ki usagiyle evin için de ki usagi çok farklı onun kastediyor acaba ?anlamadım ki

Söz meclisten dışarı "eşeğe cilve yap demişler, çifte atmış" atasözü aklıma geldi. Bir de Cilvegözü sınır kapısı. Kapı Bile cilveli siz niye olmayasınız ya.

Cilve denen şey belli başlı hareketler değildir ki kişiden kişiye değişir. Hatta artırıyorum karşımızdaki kişiye göre bile değişir.

Ha bazı kadınlar daha kazulettir bazıları daha kadınsı tavırlıdır o ayrı.

Ya aslında şöyle birşey düşünüyorum ben dışarıda ki usagiyle evin için de ki usagi çok farklı onun kastediyor acaba ?anlamadım ki
Alakası yoktur yerine göre dediyse dengelisin demek ki bu konuda

İşve-cilve=seksilik kesinlikle. Ama öyle ulu orta ve anlık seksilik değil, kendini kasmadan, zorlamadan yapılanından.
Hatta yeri gelince tavırlarla değil ağzınızdan çıkan kelimelerle karşınızdakini etkilersiniz. Karşınızdaki kişinin söylediği bir cümleye öyle cevaplar verirsiniz ki bütün dikkati siz olursunuz o an. Araya bel altı şakalar sıkıştırmak ama yine seksi olmak için değil, farkında olmadan. Sonra hemen başka konuya geçeceksiniz ki o adam o konuda kalacak. El teması da çok önemli. Espri yaptığında gülerken ona dokunarak "çok hoşsun" demek vb. Bunlar zorlama olursa cilveden çok komik ya da avam durabilir işte o ince noktayı ayarlamak lazım.

Ay kocam eve gelsin de işve cilve yapayım az. Çok canım çekti.
(Yazıyı da kırmızı yazdım daha işveli cilveli duruyor)

İşte bende öyle düşündüm ve olması gereken de budur belkide.)
Bende merak ettim akşam soracağım eşime bakalım cilveli buluyormu beni?
Yok değilsin odunsun derse en cilveli halimle kavga çıkarayım.

İşte bende öyle düşündüm ve olması gereken de budur belkide.)
Bende merak ettim akşam soracağım eşime bakalım cilveli buluyormu beni?
Yok değilsin odunsun derse en cilveli halimle kavga çıkarayım.
Oyyy akşam her türlü savaş çıkacak desene ya sıcak savaş ya soğuk tercih eniştenin

Bir de "erkeği elinde tutmak" kelimesi bile çok sinirlerimi bozsa da şunun farkında mısınız kızlar?

Genelleme yapmak yanlış ama gördüğüm bazı 2 evlilik yapan erkeklerde ilk eşiyle evliyken ölümüne kaba aksi nalet olup kadına hayatı zindan ediyor. Halbuki kadın evinin işini, kocasının çamaşırını bulaşığını ziyadesiyle yapıyor. Ama mesele o değil. Adamlar bundan anlamıyor ki.

O kadını boşadıktan sonra evlendiği ikinci kadına dikkat edin. Hiç bir ev işi yapmıyor veya saçını süpürge etmiyor ama adam peşinde pervane. Adam aynı adam ama bu değişim neden sizce? Kadın işveden cilveden tatlı dilden ölecek de o yüzden.

Tabiki işve cilve de içten gelerek yapılan bir şey. Sizi en başta o şekilde kabul eden adam beğenmiyorsa çeksin gitsin ama cilve de çekici ve bağlayıcı bir şey.
Bu sadece kadın-erkek ilişkilerinde değil her zaman böyle. Bunu kimse inkar edemez sanırım.

O yüzden az da olsa odunluğu bir kenara bırakıp kendinizi dünyanın en güzel en cilveli en seksi kadını olarak düşünerek hareket edin. Her şey değişecek göreceksiniz.

Evet beş dakika sonra neye gülüp neye dertlenecegimi ben bile bilmiyorum.nasıl zor bir balık olarak yaşamak anlatamam.
En son nasa burçları değiştirince kova olmuştum diye sevindim ama hala aynıyım ben ya
Aynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyor yetmezmiş gibi birde ikizler burcu oğluşum var sen düşün bizim halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…