- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Yaz söylüyorum
Çilek alıyosun eline akışkan çikolataya batırıyorsun gidip oturuyorsun yanına bi ona bi kendine yediriyorsun, (dekolte giy) tam çileği ısıracakken aa o da ne çikolata göğsüne damlıyor
Imm üff döktüm amaadiyosun böyle sesini inceltip ve gerisini erkağan halleder
Hastane odasında mı yapacak bu dediklerini ? ayrıca bu onerdigin cilveden çooooooooooookk başka birşeyVücut çorabı al giy canım bi de azis den şarkı aç striptiz yap :) ama bunları yaparken hiç gülme seksi bakış at (ben gülmeden yapamıyorum o ayrı :)) Işıkları kapatıp mum yak 4-5 tane etraf loş olsun gül suyu da dök güzel koksun. Striptiz için video izle nasıl yapıldığını ben öyle öğrendim biraz :)
Vücut çorabı al giy canım bi de azis den şarkı aç striptiz yap :) ama bunları yaparken hiç gülme seksi bakış at (ben gülmeden yapamıyorum o ayrı :)) Işıkları kapatıp mum yak 4-5 tane etraf loş olsun gül suyu da dök güzel koksun. Striptiz için video izle nasıl yapıldığını ben öyle öğrendim biraz :)
Vücut çorabı al giy canım bi de azis den şarkı aç striptiz yap :) ama bunları yaparken hiç gülme seksi bakış at (ben gülmeden yapamıyorum o ayrı :)) Işıkları kapatıp mum yak 4-5 tane etraf loş olsun gül suyu da dök güzel koksun. Striptiz için video izle nasıl yapıldığını ben öyle öğrendim biraz :)
Hastane odası deyip geçmemek lazımHastane odasında mı yapacak bu dediklerini ? ayrıca bu onerdigin cilveden çooooooooooookk başka birşey
Dimi bu çiftleşme dansıHastane odasında mı yapacak bu dediklerini ? ayrıca bu onerdigin cilveden çooooooooooookk başka birşey
Eşin değil mi sonuçta ilk zamanlar insan utangaç oluyor da şahsen benim eşim çok hoşlanıyor :) konuyu açan arkadaşında eşi polis sanırım benimkide polis. Bence düşünün derim çok eğlenceli oluyorThe Calender kız Koş koş işin piri geldi.
Kesinlikle katıllıyorum, ama işte insanın içinden gelmrli işve cilve bende de yok. Yeni evkendiğimzde eşim istediğimi yapmayınca kavga kıyamet koparırdım, küser surat asar trip atardım, bi keresinde sen biraz işveli olsaan kızmadan cilveyle her dediğini yaptırırsın demişti bana. Ama işte...Bir de "erkeği elinde tutmak" kelimesi bile çok sinirlerimi bozsa da şunun farkında mısınız kızlar?
Genelleme yapmak yanlış ama gördüğüm bazı 2 evlilik yapan erkeklerde ilk eşiyle evliyken ölümüne kaba aksi nalet olup kadına hayatı zindan ediyor. Halbuki kadın evinin işini, kocasının çamaşırını bulaşığını ziyadesiyle yapıyor. Ama mesele o değil. Adamlar bundan anlamıyor ki.
O kadını boşadıktan sonra evlendiği ikinci kadına dikkat edin. Hiç bir ev işi yapmıyor veya saçını süpürge etmiyor ama adam peşinde pervane. Adam aynı adam ama bu değişim neden sizce? Kadın işveden cilveden tatlı dilden ölecek de o yüzden.
Tabiki işve cilve de içten gelerek yapılan bir şey. Sizi en başta o şekilde kabul eden adam beğenmiyorsa çeksin gitsin ama cilve de çekici ve bağlayıcı bir şey.
Bu sadece kadın-erkek ilişkilerinde değil her zaman böyle. Bunu kimse inkar edemez sanırım.
O yüzden az da olsa odunluğu bir kenara bırakıp kendinizi dünyanın en güzel en cilveli en seksi kadını olarak düşünerek hareket edin. Her şey değişecek göreceksiniz.
Ohoooo tıslamayla olsaydı, yılanlar en cilveli hayvan olurdu.Tıslama kısmında bastım kahkahayı hayır ben mahkeme duvarı gibi insanım ne tıslaması
hani nerde? geldimThe Calender kız Koş koş işin piri geldi.
Kesinlikle tatlı dil, güler yüz, güzel bakışlar, hoş tavırlarla karşındakini etkilememek ve istediğini alamamak imkansız.Kesinlikle katıllıyorum, ama işte insanın içinden gelmrli işve cilve bende de yok. Yeni evkendiğimzde eşim istediğimi yapmayınca kavga kıyamet koparırdım, küser surat asar trip atardım, bi keresinde sen biraz işveli olsaan kızmadan cilveyle her dediğini yaptırırsın demişti bana. Ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?