İşve cilve bilmiyormuşum :D

Hastane odasında mı yapacak bu dediklerini ? ayrıca bu onerdigin cilveden çooooooooooookk başka birşey

Neyyyy striptiz mi anammmm

The Calender kız Koş koş işin piri geldi.

Yapınızda cilve yoksa sonradan edinebilir bişey olmadığı için cabalasanizda yapmacık yani nebiliyim eğreti durur doğal olun yeter

Hastane odasında mı yapacak bu dediklerini ? ayrıca bu onerdigin cilveden çooooooooooookk başka birşey
Hastane odası deyip geçmemek lazım ama hastane de de giyilmez o tabi arladaş genel fikir vermiş :) ama o cilve değil tabi ki direk açmayacaksın ucundan göstercen hafif hafif arada elini okşama saçını okşama sohbet içinde birden bire

normalde kanka tıplı kızlar varya hani konusma aralarında" abii yaaa" diye kelımeler ekleyen ,ohaaa diye sasırınca tepkı veren hahh işte aynı boyle bi tipim.amaaaa eşimle başbaşa kalınca ve benım afro damarım atınca eşim der ki sen piyasadaki bütün seksiyim diye gecınen hatunlara ders verırsn.2 insan var için de sanki...övüyor mu pek anlamadım gercı orayı...ki eşimin benden önce cok nanelerı olmuşş.hani toy da değil..ilk gözunu bende açsa ona yorardım..o konuda mesela kendım için vaay iyiymişim diyorum amaaa sosyal hayatta gram seksılık yok.spor giyinirim. yani hanı yururken bile enerjı yayan kadınlar var ya heh işte oyle bı havam olsun cok ısterdım... ama ben bunun doğustan olduguna inanıyorum

Geçen sene işsiz zamanlarımda kismetse olur izlerdimOrada cansel diye bi kız vardı bi insan bu kadar mı cilveli olur cilveli olmak tanımını ben o kızda gördüm şahsen
Onu izle bi kaç taktik kaparsın belki umarım çok yapmacık durmaz

Bende canim isterse eşime öyle olurum. Birde tek tarafli olmuyor ya ne bileyim.yatak odasi muhabbetleri cilve naz degildir. cilveli nazli insanlar karsindakinin enerjisini yüksekltirler.

Şöyle bir örnek vereyim;daha sözlü bile degiliz eşimle onlar ailesi ile gelmislerdi tanişmaya,sonra bizde onlara gittik onlardayiz...

Eşimin amcasinin hanimi vefat edince benim eltimin annesiyle evlenmiş (yani eltimin annesi,amcamizin hanimi olmuş.Kaynanamla da dünürü hem dünür hemde elti olmuşlar bu durumda:)biraz karisik gibi gelebilir)ama daha ozaman 1 yillik evliler.

Onlardayken bi ara bu yenge beni yalnizken bi sekilde yakaladi nasil yakaladi nasil oldu o kalabalikta inanin bilmiyorum.Kadin direk bana "güzel gelinim çok sanşlısın,bizim evimizin erkekleri çok iyidir,bir dedigimizi iki etmezler nereden biliyorsun dersen (elini kendine cevirerek,tek kaş kalkmiş,yan bakiş)kendimden biliyorum" dedi. 45 yasinda kadin agzimi acip bisey diyemedim gülümsedim sadece..

Kesinlikle katıllıyorum, ama işte insanın içinden gelmrli işve cilve bende de yok. Yeni evkendiğimzde eşim istediğimi yapmayınca kavga kıyamet koparırdım, küser surat asar trip atardım, bi keresinde sen biraz işveli olsaan kızmadan cilveyle her dediğini yaptırırsın demişti bana. Ama işte...

Tıslama kısmında bastım kahkahayı hayır ben mahkeme duvarı gibi insanım ne tıslaması
Ohoooo tıslamayla olsaydı, yılanlar en cilveli hayvan olurdu. Ama tıslamalı yoruma çok güldüm ya

Birde gerçekten insanın içinde vardır. Bazı kadınlar var birşey yapmasına bile gerek yok. Bakışı duruşu gözleri hani derler ya şuhhh gibi. Hani endamı en yeterinden hah işte öyle.

Cilve bende de yokodundan hallice işte.

Kesinlikle tatlı dil, güler yüz, güzel bakışlar, hoş tavırlarla karşındakini etkilememek ve istediğini alamamak imkansız.
Ama işte bunu sadece erkeklere dediğini yaptırmak için yapanlarda işe yaramıyor. Çünkü eğreti duruyor. Cilveli olmak birine bir şey yaptırmak için yapılan bir şey değil ki. İçten gelecek.
Ama en azından güzel, hoş, kadınsı tavırlar sergilemeyi her kadın başarabilir diye düşünüyorum. Bu kadarı bile yeterli olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…