- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ay bu kadar olur benim kocada bogaAynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyoryetmezmiş gibi birde ikizler burcu oğluşum var sen düşün bizim halimizi
O daha çok dengelemeye çaba sarf ediyor diyelim büyük pay onda bu konu daAy bu kadar olur benim kocada boga
İnatçı sabit fikirli ve konforuna düşkün bir adam.benim dengesizligim ile uğraşıyor ))
Ama balık ve boğalar birbirlerini çok iyi dengeler diye okumustum. üzülmeyelim bence:)
Kız geyikten ban yemeyelim şimdi?
Mune konu içi yorum bunlar lütfen yani.
doğru söze ne denirCilveli olunmaz cilveli doğuluro yüzden boşuna uğraşma bence
Bizde de durum ayniO daha çok dengelemeye çaba sarf ediyor diyelim büyük pay onda bu konu da
Dimi dimi o meşhur inatları gerçi o inatta bize sökmez ya neyseBizde de durum ayni
Aman olsun o kadar bizde onların inadı ile uğraşıyoruz
Burcun ne?Esim çok isveli cilvelisin der ama nasıl davranıyorum da boyle diyor, hangi davranislarima binaen söylüyor bilmiyorum.öte yandan dışardan sert soğuk durdugumu söyleyen insan da cok.
Koc ..bu arada benim esim de bogaBurcun ne?
Seksilik istiyo galiba manitan. Atesli konusma tislama nefes verme falan
Yalan o yalan :)))Ben de kova burcuyum kova burcu için cinsel olarak soğuktur diyolar olsa da olur olmasa da yani doğruluk payı var gibi gerçi onu evlenince anlarım ama belli gibi benden iyi kanka olur anca ya :)
Ay allah iyiliğini versin ,kahkaha attım ,elma yiyordum boğulacaktım gülmektenSeksilik istiyo galiba manitan. Atesli konusma tislama nefes verme falan
cilvelik sonradan kazılan bırsey degıldır, cilvelik hakedilmelidir30 sayfanın hepsini okumadımCuteMom yorum yapmış mıdır bilmiyorum ama kendisi cilveli bi kadındır o tüyo verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?