İşve cilve bilmiyormuşum :D

Aynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyor yetmezmiş gibi birde ikizler burcu oğluşum var sen düşün bizim halimizi
Ay bu kadar olur benim kocada boga
İnatçı sabit fikirli ve konforuna düşkün bir adam.benim dengesizligim ile uğraşıyor ))
Ama balık ve boğalar birbirlerini çok iyi dengeler diye okumustum. üzülmeyelim bence:)
Kız geyikten ban yemeyelim şimdi?
Mune konu içi yorum bunlar lütfen yani.

O daha çok dengelemeye çaba sarf ediyor diyelim büyük pay onda bu konu da

Esim çok isveli cilvelisin der ama nasıl davranıyorum da boyle diyor, hangi davranislarima binaen söylüyor bilmiyorum.öte yandan dışardan sert soğuk durdugumu söyleyen insan da cok.

Yorumları yarıya kadar okudum.
Kucağa oturmak dekolte vs bunlar cilve değil adamı tahrik edip yatağa atma yoludur.
Cilve ya vardır yoktur.
Yani farkında bile olmazsin hareketlerinin yaptığının

Şimdi burda Şahika Koçarslanlı gibi tipler de var, Avrupa yakası Fatoş gibi tipler de var ve hepsi kendince yahut kocalarınca cilveli(ya da cilvesiz)...
hayat çok garip kuşlar filan...

İsve cilve naz tamamen insanin yapisiyla alakalidir. Sonradan asla olusmaz ne yazikki. Guzellikle filan da ilgili degildir. Cok cirkin olabilir bir kadin ama inanilmaz isveli cilvelidir adami paspas eder :) dogustan yoksa cok kasmamak lazim olmaz yani elindekiyle yetinmek lazim

Vücut çorabı al giy canım bi de azis den şarkı aç striptiz yap :) ama bunları yaparken hiç gülme seksi bakış at (ben gülmeden yapamıyorum o ayrı :)) Işıkları kapatıp mum yak 4-5 tane etraf loş olsun gül suyu da dök güzel koksun. Striptiz için video izle nasıl yapıldığını ben öyle öğrendim biraz :)

benim bildigim cilve şu : olay yatak odasının kapısında geçiyor. kapı sonuna kadar acık ve yavaşca tüylü terliği olan siyah coraplı bacak cıkıor. bacaklarla şov yapılıor iki saat. ondan sora hop tüm seksiliğiyle baygın baygın bakışıyla o garip dudak hareketleriyle ortaya cıkar tüm gövdesiyle beraber üstünde gecelikle. tüm tvlerde olan sahne bu. sevgulune sor bakalım cilve bu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…