kesinlikle katılıyorum :) sonradan olunmuyor kendimden biliyorum
Yani bunun güzellik çirkinlikle falan alakası yok değişik bir hava oluyor, mesela ben genelde soğuk görünürüm ama cilveli olduğumu düşünüyorumDemeyin öyle ufacık bi umut vardır
Sende olmadığın şey hakkında ne konuşuyosun gız :)
Karpuz kabuğunu düşürmüşsün herifin aklına :)
O dediklerin cilve degil ergen davranisi cevabina koptum ben yalniz
Konu sahibi burcun koç/oglak mi? Kucuk bi deneme :)
Romantik de olurlar ama sizin yapida varmis demek ki neyse dogru yoldasiniz dedigim gbiHayır terazi :)
Kızma ama senin ki de dayaklık (şaka tabi ki )ortaya bir laf atıyor gerisini getirmiyor bence cilve işi kişiye göre değişiyor
Adamla oynasmak, kucagina oturmak, gogusleri onunde sallamak, gerekli yerlere dokunmak falan cilvedir. Senin dediklerin gercekten cocukca seyler.
Yaz söylüyorum
Çilek alıyosun eline akışkan çikolataya batırıyorsun gidip oturuyorsun yanına bi ona bi kendine yediriyorsun, (dekolte giy) tam çileği ısıracakken aa o da ne çikolata göğsüne damlıyor
Imm üff döktüm amaadiyosun böyle sesini inceltip ve gerisini erkağan halleder
Adamla oynasmak, kucagina oturmak, gogusleri onunde sallamak, gerekli yerlere dokunmak falan cilvedir. Senin dediklerin gercekten cocukca seyler.
Koç olamaz bence kendimden biliyorumKonu sahibi burcun koç/oglak mi? Kucuk bi deneme :)
Yaz söylüyorum
Çilek alıyosun eline akışkan çikolataya batırıyorsun gidip oturuyorsun yanına bi ona bi kendine yediriyorsun, (dekolte giy) tam çileği ısıracakken aa o da ne çikolata göğsüne damlıyor
Imm üff döktüm amaadiyosun böyle sesini inceltip ve gerisini erkağan halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?