İşve cilve bilmiyormuşum :D

Kucağına oturmayı şu an yapabilmem imkansız ama göğüs sallamak derken valla anlamadığım için soruyorum nasıl oynaşıcaz bu herifle
Oynasmak yani canim saatte gec oldu simdi neler yazcam da olmayacak. Önün dekolteli olacak tabi. Eğil kalk adama gülerek eğil ay ay falan yap dikkatini çek. Yururken biraz kalcani salla aslinda icten gelen seyler cilve falan.

Benim koç bozuk o zaman gidip bi baktirayim caresine valla adam hanzo dagdan inme. Hiic gormedim oyle seylerini
E ama o erkek kadin erkek farklı oluyor komik ve eğlencelidir kesin
Ama oğlaklar biraz sert soğukturlar onda haklısın banane ilk o arasın msj atsın düşünceleri vardır işveye cilveye ters bunlar :)

E ama o erkek kadin erkek farklı oluyor komik ve eğlencelidir kesin
Ama oğlaklar biraz sert soğukturlar onda haklısın banane ilk o arasın msj atsın düşünceleri vardır işveye cilveye ters bunlar :)
Yuoo adam hanzo hanzoo. Dagdan inmis gelmis gonlume konmus saka bi yana haklisiniz erkek ve kadin bir olmuyo

Biraz daha terbiyesizleşemezmiyiz yalnız adam hastanede oda 3 kişilik çok kısıtlı imkanlarımız
Heh sanki dediğimi yapcan da daha tirbiyisizini istiyosun
3 kişilik odayı mı küçümsüyorsun odada masa varsa fantezi gırla bulurum ben sana sen yeter ki yapcem de

Hayır aslında bu sonradan geldi aklıma ama öyle diyince ağzım dilim lal oldu kilitlendim kaldım

ya bir iki kulağına yakın kısık sesle konuş bundan etkilenir elini bacağının kenarına filan yok yada yine konuşurken elini göğsüne koyabilirsin şimdi bizim kkk hatunları yazacakta onlar hastane odasında olmaz

yapmacık davrnaarak gerçekten olmuyor ben yapmacık değildim mesela hep içimden gelirdi hep bana çok tutkulusun bu hoşuma gidiyor derdi eski sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…