Heh sanki dediğimi yapcan da daha tirbiyisizini istiyosun
3 kişilik odayı mı küçümsüyorsun odada masa varsa fantezi gırla bulurum ben sana sen yeter ki yapcem de
Biraz daha terbiyesizleşemezmiyizyalnız adam hastanede oda 3 kişilik çok kısıtlı imkanlarımız
bende oglagim oğlak çok cazibelidir gizli güvendiği zaman gerçekten aşık za yapamayacagi şey yokturAnaa oğlaklar kazuletmi oluyomuş
mile high club . uçakta sex yapmak; gök yüzünde meşk etmek filanO neydi gız
Karsimda cikan oglaklar sizin deyiminizle evet kazulet.Anaa oğlaklar kazuletmi oluyomuş
Bknz. cakallarla dans fatmaaaaaSaat neyseki onikiyi gecti cocuklar uyumuslardir gogusleri sallamak valla ne guzel tespitler
Kızlar yanlış taktikler veriyorsunuz yok dekolte yok kısık sesle konuş bunlar başka olay için taktiklerdiyorum ya o bir hava auramı ne işte öyle o yüzden doğuştan olur sonradan eklenen donanım değil
Sen çilekten yürü derimŞimdi şöyle eski konumu bilmiyorsun sanırım ama, sevdicek gazi oldu ayaklarını kaybetti vücudunun bazı yerlerinde yanıkları vardı ama şu an herşey iyi.. Öyle bi ağrı sızı kalmayınca gözü açıldı bunun heraldebu kadar kısıtlı imkanlarla neler yapabiliyosam artık sınırları zorlarım
Yazıktır günahtır adamın gözü gönlü bi cilve görsün istedim
ya bir iki kulağına yakın kısık sesle konuş bundan etkilenir elini bacağının kenarına filan yok yada yine konuşurken elini göğsüne koyabilirsin şimdi bizim kkk hatunları yazacakta onlar hastane odasında olmaz
Hastahanede fantazi en sevdigim.
Kalemi yere dusur yavasca al , bunu da mi bilmiyorsun.
yapmacık davrnaarak gerçekten olmuyor ben yapmacık değildim mesela hep içimden gelirdi hep bana çok tutkulusun bu hoşuma gidiyor derdi eski sevgilim
I-ıhh ilgimi çekmedimile high club . uçakta sex yapmak; gök yüzünde meşk etmek filan
Sen çilekten yürü derim
Ha mesela yanına uzanıp bi elini göbeğine koy öyle uyu arada elini kımıldat falan o aksiyon ona yeter şimdilik
Ben dışardan çok soğuğumdur ama aslında içerde çok kikirdek oynak bişeyimKarsimda cikan oglaklar sizin deyiminizle evet kazulet.hiic duygu yok gbi soguk gizemli bakislar donuk falan da fistan da
Sevişmek istiyorsanız o ayrı tabiKizim biz evli degiliz. Sen tok tok konusuyon.
Sen çilekten yürü derim
Ha mesela yanına uzanıp bi elini göbeğine koy öyle uyu arada elini kımıldat falan o aksiyon ona yeter şimdilik
Bi kere sağlam fantezi yaşatırsa adam bi süreliğine sesini keser diye şeettik bizSevişmek istiyorsanız o ayrı tabiişveli cilveli olayım diyor hatun kişisi oda olmuyor işte öyle isteyince ne tokum sonra açlık sınırında geziyorum
Kız sevgülünün yanındaysan bir iki taktiği yapsana ne tepki vericek şu yürüme kalem işini falanHadi diğer hastaları geçtim bi hemşireye yakalansak açıklamasıda yokilaçlardan mı sapıttı bu adam nolduysa buna nerden çıkardı bunları anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?