Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben 5 kilo verdim bu diyetle geçen ay umarım sizler daha çok verirsiniz

peki geçen aydan beri ölçülerini koruyor musun canım?

harfi harfine uydun mu yoksa kaçamak yaptın mı?

bir de diyetten sonra vücutta sarkma halsizlik gibi şeyler hissettin mi ani kilo verdiğinden dolayı?

Son düzenleme:

mrb,umarım yapabilirsin,bana çok ağır geldi bu diyet(ben yapmadım,çevremde yapanlardan biliyorum),hele çalışıyosan çok zzorlanırsın.yeşil çay v.b bitki çayları daha çok acıkmana neden oluyo ve yeme isteğin artıyo,o nedenle bence diyeti tam uygula yeşil çay içme,diyette sanırım her sabah nescafe var o sende tokluk hissi yaratcak.kırmızı et sana beyazdan daha çok enerji ve protein verecektir,güçlü olmak için bence yemeye çalış,beyaz etle yaprsan çok halsiz kalır,hasta olabilirsin.benimki naçizane bir tavsiye sadece,sana kolay gelsin,bol sabır....

Bugün başladım diyete.Tüm gün yazılanları harfi harfine uyguladım.Sadece akşam kırmızı et yerine beyaz et tükettim ve o saatten sonra vakit geçmek bilmedi.Bütün gün hissetmediğim açlık o saatte başladı ve hala devam etmekte.Dediğin gibi beyaz et yerine kırmızı et tüketmek benim için daha iyi olacak sanırım.Benim için en zoru da ölümüne sevdiğim çaydan vazgeçmek oldu.Onun dışında fazla zorlayan bir diyet gibi gelmedi bana.Çalışmadığım için de çok zorlanmadığım bir diyet olacak gibi.Umarım kalan 12 günde bu şekilde devam eder.

bende bugün başladım kızlar :) kötü geçti sayılmaz biraz halsizlik vardı oda ilk gün olduğu içindir diyorum :) kahve hiç sevmezdim ama sabah mecbur içtim ıspanak hiç yemezdim onuda mecburiyetten yedim. bende bu diyete arkadasım sayesinde başladım 13 günde 7 kilo verdi benim de bi 5 6 kilo fazlalığım var inşallah bakalım yaz gelmeden kilocukları veririz :) inanmak başarmanın yarısıdır kızlarr kararlı olalım inanalm ki başaralım :)

Benim diyet bitti kızlar dün 13. Gunü nihayet bitırdim zor kilo veren biri olarak 5,5 kilo verdim umarım geri almam kaldı 5 kilo fazlalığım onada birkaç gün sonra başka diyet buldum kısa süren uzun diyetler bıkkınlık oluşturuyor bende, yapan arkadaşlara kolay gelsin ...

selamm kızlar duyduklarımdan sonra çok kararsız kaldım bilen varsa bilgilendirebilir mi??? isveçte yaşayan bi tanıdığım tarafından bu diyetin kilo verdirdiğini ama verdikten sonra çok çok fazlasını aldığını söyledi doğrumudur değilmidir bilmiyorum ama tecrübeli olanlar elbet bilir yorumlarınızı bekliyorumm kızlarr..

bende bu diyete başlamak için karasız kalanlardanım

hızlı kilo vermek sarkmalara yol açabilir mi diye diyetini bitirmiş kişilerden cevap bekliyorum

ama boğazını tutarsan çok almazsın herhalde canım tabi bilemiyorumda

sarkma olmadı bende gerçi ben minımum kiloyu verebildim 5,5 ondan olabilir 10ve üzeri kilo verenlere sormak lazım ben çok hereketsızim ona rağmen birşey olmadı ama kilo verdigim cokta belli olmuyor ben yapmam bu diyeti bir daha

benim 3. günüm bitti tatlım bugün tartıya çıktım 65 kilo ile başlamıştım diyete bugün 62.5 çıktım valla cok sasırdım :) bakalım nolucak devamında

benmde 8-9 kilo fazlam var
5 kilo versemde razıyım
sarkma hemen mi olur daha sonraları mı bilmiyorum?

benim 3. günüm bitti tatlım bugün tartıya çıktım 65 kilo ile başlamıştım diyete bugün 62.5 çıktım valla cok sasırdım :) bakalım nolucak devamında

bu kadar çabuk nasıl verilebilir ki
acaba yağdan değilde kastan mı gidiyor kilolar
öyle bir söylenti duymuştum canım dikkat et

benmde 8-9 kilo fazlam var
5 kilo versemde razıyım
sarkma hemen mi olur daha sonraları mı bilmiyorum?

mekik , yürüyüş Yada spor yap imkanın varsa ama sarkma verir vermez belli olmazmı bilemiyorum sonrasını canım sen işini garantiye al karın kaslarını çalıştır :) 5 kilo verip 10 kilo gibi gözükür moral olur

arkadaşlarr bir şeyi hepiniz anlamıyorsunuz kastan kilo vermek? bakın arkadaşlar bir diyet oturularak verince yanlıştır bu diyet evet belki sporsuz kilo verdiriyor ama aslolan bunu sporla yapmak kastan gidiyor lafına karşıyım bu diyet bana aksine kas kazandırdı kolumda bu konuda ciddiyim kas oldu arkadşlarımda şahittir.spor yaptım şimdi.plates yapanlara sesleniyorum zayıflamadan plates yapmayınız plates kas yapar ana aerobik değildir bu yüzden ana aerobik olan parkta bulunan spor aletlerini kullanalım onlar sizin ummadığınız kadar işe yarıyor.oturarak bu diyeti uyygulamayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…