- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.601
ben 5 kilo verdim bu diyetle geçen ay umarım sizler daha çok verirsiniz
Kendimi en iyi hissettiğim yerden başlayıp yazmak istedim.Yeni üye olanlardanım ben de ve bir çok bayan benim de fazladan da fazla kilolarım var malesef.Boyum 1,69 ama kilom 78 ne yazık ki.Onca diyet listesi görmeme rağmen aklıma en çok yatanı bu oldu ve kısmetse yarın sabah başlayacağım inşallah bu diyete.Fakat aklımda bi kaç soru ve sizin sayenizde cevap bulmak istiyorum bunlara.
Gün içerisin de çok fazla yeşil çay tüketiyorum.İçerisine kabuk tarçın ve limon ekleyerek içiyorum genelde.Diyet esnasın da bunları tüketmemin bi eksisi olur mu acaba diyete ve listeye baktığım da akşam yemekleri genellikle kırmızı et ağırlıklı.Kırmızı eti seven biri değilim ne yazık ki.Bunun yerine aynı miktarlarda beyaz et tüketmem nasıl bir sonuç verir merak ediyorum.
mrb,umarım yapabilirsin,bana çok ağır geldi bu diyet(ben yapmadım,çevremde yapanlardan biliyorum),hele çalışıyosan çok zzorlanırsın.yeşil çay v.b bitki çayları daha çok acıkmana neden oluyo ve yeme isteğin artıyo,o nedenle bence diyeti tam uygula yeşil çay içme,diyette sanırım her sabah nescafe var o sende tokluk hissi yaratcak.kırmızı et sana beyazdan daha çok enerji ve protein verecektir,güçlü olmak için bence yemeye çalış,beyaz etle yaprsan çok halsiz kalır,hasta olabilirsin.benimki naçizane bir tavsiye sadece,sana kolay gelsin,bol sabır....
üstelik geride almadım normal yediğim halde şu an ama şimdi lahana diyetine başlayacağım bende
selamm kızlar duyduklarımdan sonra çok kararsız kaldım bilen varsa bilgilendirebilir mi??? isveçte yaşayan bi tanıdığım tarafından bu diyetin kilo verdirdiğini ama verdikten sonra çok çok fazlasını aldığını söyledi doğrumudur değilmidir bilmiyorum ama tecrübeli olanlar elbet bilir yorumlarınızı bekliyorumm kızlarr..
bende bu diyete başlamak için karasız kalanlardanım
hızlı kilo vermek sarkmalara yol açabilir mi diye diyetini bitirmiş kişilerden cevap bekliyorum
ama boğazını tutarsan çok almazsın herhalde canım tabi bilemiyorumda
bende bu diyete başlamak için karasız kalanlardanım
hızlı kilo vermek sarkmalara yol açabilir mi diye diyetini bitirmiş kişilerden cevap bekliyorum
ama boğazını tutarsan çok almazsın herhalde canım tabi bilemiyorumda
Bölgesel zayiflamak isteyenlere göre değil kendi tecrübeme göre
sarkma olmadı bende gerçi ben minımum kiloyu verebildim 5,5 ondan olabilir 10ve üzeri kilo verenlere sormak lazım ben çok hereketsızim ona rağmen birşey olmadı ama kilo verdigim cokta belli olmuyor ben yapmam bu diyeti bir daha
Bölgesel zayiflamak isteyenlere göre değil kendi tecrübeme göre
benim 3. günüm bitti tatlım bugün tartıya çıktım 65 kilo ile başlamıştım diyete bugün 62.5 çıktım valla cok sasırdım :) bakalım nolucak devamında
benim sadece göbek bölgem var neden bölgesel zayıflamak için uygun değil
arkadaşım bu diyetle bölgesel vermişti canım kişiden kişiye değişiyor mu anlamadım ki :)
benmde 8-9 kilo fazlam var
5 kilo versemde razıyım
sarkma hemen mi olur daha sonraları mı bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?