Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben hala başlayamadım bu diyete kimi açım diyor kimi kastan gidiyor kilolar yağdan değil demiş of ne yapsam bi veremedm kilomu hızlı zayflamak sorun oluşturablr mi acaba sarkma gibi kararsızım...

spor yapabılırsen daha ıyı olur sarkmama acısından.cok bı derman kalmıo ama en azından yuruyusle desteklersen...dayanabıldıgımız yere kadar dayancazz bakalım:)

kızlar ben hala başlayamadım bu diyete kimi açım diyor kimi kastan gidiyor kilolar yağdan değil demiş of ne yapsam bi veremedm kilomu hızlı zayflamak sorun oluşturablr mi acaba sarkma gibi kararsızım...

Bünyeden bünyeye değişiyor o yüzden çok farklı yazılar var henüz diyetim bitmediği için iyi kötü yorumu yapamıyorum , ac kalmıyorum ben ama sen çabuk açıkan biriysen ac kalmadan yapılan diyetleri araştırabilirsin,o kadar takılıyorsan kasmı kilomu diye kas-kemik-Demir vitamini kullan ben öyle yapıyorum hem halsiz olmazsın hemde sac dökülüyor demiş bazı arkadaslar bende oda olmadı demekki vitaminler işe yatıyor

Meltem yarım bırakıyorsan atkins diyetine başlama çünkü 14 gün kesin devam etmelisin en az bir haftada yani diyetten sonra nasıl beslenme ilgili bir liste kilo vermeye devam listesi oda istediğin kiloya ulaşana kadar devam edebiliyorsun yarıda kesersen cerdıklerını geri alırsın devam listesiyle bir daha dönmeyen kilolar verirsin ama tabiki şu çılgınca yeme alışkanlığımızı bir disiplin etmeliyiz 1 dilim baklava 400 kalori 3 tane yesen başka hiç bir şey yeme hakkın kalmadı yersen kilo olur bu bir örnek neyi ne kadar yediğimize dikkat etmeliyiz

ozaman ısvec dıyetı mantıklı gelıyor bır cesaretımı toplayıp başlayamdım.ama en kısa zamanda başlıcam...dedıgın gıbı yemek yeme duzenım olmadıgından bu durumdayım..önüme ne koyuyolarsa ayıp olmasın dıye yıyorummm:))bır dıyetısyen daha mı yararlı olur bılemıorum.önceden akupunktura gıttım bı ıse yaramamıstı...

Canım bir diyetisyene gitme şansın varsa tabiki daha iyi olur vucüt tipine yağ oranına göre en uygun diyeti verecektir zamanla kilolar yerleşiyor fazla uzatmamaya bak tavsiyem

Nezihe nasıl gidiyor canım hiç sesin çıkmıyor diyete devam ediyormusun kaç kilo verdin

canım dun bıraktım malesefff aksam yemegınde bozdum cok zorladım kendımı ama 5. gunu gecesı ve dunn oglene kadar carpıntı halsızlık asırı derecede olmaya basladııı. elımı kolumu kımıldatamadım ve bozdum toplamda 5 gunde 4.300 kılo verdım. bana kazandırdıgı sey mıdem kuculmuss:):):) ve cok su içiyorummmm. yıne az yıycem ama en azından kahvaltılı bır dıyet olucak. spora dermanım kalması lazımmm. sizin nasıl gidiyorrr???

Saglıgını etkilediyse tabiki iyi yapmışsın benim gayet iyi gidiyor verilen yemekler bile fazla geliyor artık ben yavaş kilo veriyorum 87 günde 4.500 verebildim git gide duracak sanırım devam edeceğim yinede alıştım zaten umarım bi 4 daha gider hiç ümitli değilim ama

bende dün başladım arkadaslar haziranda düğünüm var abur cubur cok yeyip kendime engel olamıyorum basladım zorda olsa en azından biraz verip motive olmak istiyorum 2 gunum baş agrısı yaptı bana ama alıscam diyetten önce gercekten cokk yiyordum ((((

Başlarda zor oluyor ama sonra alışılıyor yorumları okumuşsundur zaten , kolay gelsin

Kendimi en iyi hissettiğim yerden başlayıp yazmak istedim.Yeni üye olanlardanım ben de ve bir çok bayan benim de fazladan da fazla kilolarım var malesef.Boyum 1,69 ama kilom 78 ne yazık ki.Onca diyet listesi görmeme rağmen aklıma en çok yatanı bu oldu ve kısmetse yarın sabah başlayacağım inşallah bu diyete.Fakat aklımda bi kaç soru ve sizin sayenizde cevap bulmak istiyorum bunlara.
Gün içerisin de çok fazla yeşil çay tüketiyorum.İçerisine kabuk tarçın ve limon ekleyerek içiyorum genelde.Diyet esnasın da bunları tüketmemin bi eksisi olur mu acaba diyete ve listeye baktığım da akşam yemekleri genellikle kırmızı et ağırlıklı.Kırmızı eti seven biri değilim ne yazık ki.Bunun yerine aynı miktarlarda beyaz et tüketmem nasıl bir sonuç verir merak ediyorum.

arkadaşlar benim 5 günüm 2 kilo gitmiş spor yapamadım başlarda ama bugun baslıycam alıştım artık diyete inş devamı gelir :) herkes kolay gelsin :)))

üstelik geride almadım normal yediğim halde şu an ama şimdi lahana diyetine başlayacağım bende

ben 102 kiloydum şu an 97 kiloyum tabi hala mutsuz ve rahat edici ama spor yapın mutlaka boş vktnz mutlaka oluyr dışarıda spor aletleryle uğraşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…