- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.581
kızlar ben hala başlayamadım bu diyete kimi açım diyor kimi kastan gidiyor kilolar yağdan değil demiş of ne yapsam bi veremedm kilomu hızlı zayflamak sorun oluşturablr mi acaba sarkma gibi kararsızım...
kızlar ben hala başlayamadım bu diyete kimi açım diyor kimi kastan gidiyor kilolar yağdan değil demiş of ne yapsam bi veremedm kilomu hızlı zayflamak sorun oluşturablr mi acaba sarkma gibi kararsızım...
mrb canım. yapabılırsın tabıkı ama zor bır gıyet gercektenhalzılık bende ılk gun olmustu bır de bgn yanı 5. gunumde cok olduuuuu dıger gunler rahattım dıyebılırım. denemekte fayda var.
Bu 5. Günde var bişey demekki aynı şeyler olduguna göre :)
Bence kesin başla buna Yada atkins diyetine ikiside işe yarıyor bunda biraz halsizlik oluyor bende bas ağrısı filan oldu ama şimdi iyı gidiyor diğer diyette zaten ac kalmak diye bilet yok et yemeyetahammülün varsa onuda bi araştır :)sadece son gününe kadar devam etmek istediğin sonucu sana getırecektır yaş bünye vs önemli tabi herkes aynı kiloyu veremiyor ben az verenlerdenim[/QUO
evet bir arastırıyım barı bıde onu.. kendı cabamla verıorum ama az hep yarıda kesıyorum..hemen acıl vermek ıstıorum da kılo((
Meltem yarım bırakıyorsan atkins diyetine başlama çünkü 14 gün kesin devam etmelisin en az bir haftada yani diyetten sonra nasıl beslenme ilgili bir liste kilo vermeye devam listesi oda istediğin kiloya ulaşana kadar devam edebiliyorsun yarıda kesersen cerdıklerını geri alırsın devam listesiyle bir daha dönmeyen kilolar verirsin ama tabiki şu çılgınca yeme alışkanlığımızı bir disiplin etmeliyiz 1 dilim baklava 400 kalori 3 tane yesen başka hiç bir şey yeme hakkın kalmadı yersen kilo olur bu bir örnek neyi ne kadar yediğimize dikkat etmeliyiz
ozaman ısvec dıyetı mantıklı gelıyor bır cesaretımı toplayıp başlayamdım.ama en kısa zamanda başlıcam...dedıgın gıbı yemek yeme duzenım olmadıgından bu durumdayım..önüme ne koyuyolarsa ayıp olmasın dıye yıyorummm:))bır dıyetısyen daha mı yararlı olur bılemıorum.önceden akupunktura gıttım bı ıse yaramamıstı...
bana da oyle geldi:):):) neyse kı atlatmıs bulunmaktayım yaırn ola hayrola:)
Nezihe nasıl gidiyor canım hiç sesin çıkmıyor diyete devam ediyormusun kaç kilo verdin
canım dun bıraktım malesefffaksam yemegınde bozdum cok zorladım kendımı ama 5. gunu gecesı ve dunn oglene kadar carpıntı halsızlık asırı derecede olmaya basladııı. elımı kolumu kımıldatamadım ve bozdum toplamda 5 gunde 4.300 kılo verdım. bana kazandırdıgı sey mıdem kuculmuss:):):) ve cok su içiyorummmm. yıne az yıycem ama en azından kahvaltılı bır dıyet olucak. spora dermanım kalması lazımmm. sizin nasıl gidiyorrr???
bende dün başladım arkadaslar haziranda düğünüm var abur cubur cok yeyip kendime engel olamıyorum basladım zorda olsa en azından biraz verip motive olmak istiyorum 2 gunum baş agrısı yaptı bana ama alıscam diyetten önce gercekten cokk yiyordum((((
Benimle beraber isveç diyetine başalamak isteyen var mı acaba? :)
ben 5 kilo verdim bu diyetle geçen ay umarım sizler daha çok verirsiniz
İnş bende veririm vermek çok istiyorum.. baya iyi kilo vermişsin kaç kiloydun?
üstelik geride almadım normal yediğim halde şu an ama şimdi lahana diyetine başlayacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?