- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.561
benmde regl dönemmdi verdm ama büyük ihtimal öyledirçünkü benm erken bitti metobolizma değiştiği için önceki akşam gece 2 de patlamış biri ertesi günü yemeynce metebolizma ne oldu bu kıza demiştir yola çıktın devam et göreceksn faydasını ama 2 litre suyu ihmal etme sakın
arkadaslar sızı tebrık ederım de bende dun basladım bgn 2. gunum ama dunde oglen regl oldum. reglken verılır mı dıe dusunuyodum sımdı sızınde oyle olmuş oldgunuzu gorunce sorayım dedım. sızcede reglken verılır dımı? 2 lt ıctım dun bgnde ıcıyorumm =/
anladım canım araştıracağım bunu
elbette verilir arkadaşlar regl olunan dönemde vücutta ödemler oluşur bu doğrudur ama bol su için ve spor yapın mutlaka verebilirsiniz bende regldim ilk başladığım gün erken bitti elbet metebolizma değişime uğradı olabilir ama düzene girer dert etmeynz çnkü vücut çok besin değeri düşük şeyler yediğimizden bir anda sarsıntı geçiriyor ama korkmayın zayıflayacağız bu bizi öldürmez
tesekur edrım ya ıcımı rhatlattın =) ben bıde bgn 2.gunde mesela 1 meyvenın yarısını yogurtla yedım bundan bısı olur mu sence ?
diyette yoğurt yok sende öyle yapmışsın sorun olmaz ama gramı aşmayalım dikkat edelm bnde bugn balık almaya gidemedm yerine 2 yumurta yarım domates yedim. bişi olmaz ama spor yapmayı unutma park vardır mutlaka yakınında o aletleri boş bulduun anda kullan.başarılar dilerim zayıflayacağız korkma. bugün sabah aç karnı benm 96.9 gözüktü ama öğlen 97.2 bugün 5. günüm düşün 101.2 den düştüm sende yaparsın
2.gün öğle öğününde 1 diilim salam ile 100gr yogurt demiyo mu ? oyle yazıo dıe ben oyle yaptım =/ ben hıc tartılmadım =( en son bakıcam =( kımınde ıse yaramıyormus sanırım ama 10 kişide 1 kiiyi okudum bu diyetin işe yaramadıgı =) cok saol destegın ıcın evet zayıflıcaz kesınlıkle bende senın gıbı versem 5 günde oh =)
Dıyetın 5.günündeyim bozmamak için Zor dayanıyorum hic ac degilim ama tatlı krizindeyim destekleyin beni lütfen bir diyeti daha fiyaskoyla sonuçlandırmak istemiyooooruuumm olaya bak hiç yüzüne bakmadığım seyler beynimde film şeridi misali dönüyor
sakın bozmaaaaaa. sonucu dusun yedık yedık ne oldu onu dusun ıradene hakım ol. bende tatlı manyago bırıyım hatta manyaktan daha oteeeeeee gunde 3 4 cıkolata yedıgım bıle olur yanı o dereceeeama tutuyrum kneıdmıııı. ve buna degdıgını gordukce daha da sabredıyorumm. benımde bgn 4. gunumm. ve 118.5 den 114.6 ya dustum. hayal gıbıı:) motıvasyonunu toplaaa ve tam gaz dewam et kılon kac kacla baslaıdn hıc verdın mı?
Dıyetın 5.günündeyim bozmamak için Zor dayanıyorum hic ac degilim ama tatlı krizindeyim destekleyin beni lütfen bir diyeti daha fiyaskoyla sonuçlandırmak istemiyooooruuumm olaya bak hiç yüzüne bakmadığım seyler beynimde film şeridi misali dönüyor
bnmde bgn 5.gunum ve aynı senın gıbı hıssedıyorum cok halsıızm. tartılmadım sen tartıldın mı ? dayanmamız lazım yrn ilk aşamayı tammalıyoruz bak
arkadaşlar bende kıloluyum sıgarayı bıraktım ve oturarak çalışıorum....son 7 ayda 9 kılo aldım bırden bıre....nısan ayında dugunuımde var acaba yapabılırmıyım dıye dusunmuyo degılım....herkez zayılamış yorumlardan anlaşılan...ama aşırı açlık cekılıyormu arkadaslar halsızlık oluyormu ?????
Sagol canım ıYı geldi bu dünü atlattım ya herhalde bidaha bozmam :) ben 71 ile başladım bu sabah 68,5 ama en fazla 3 kilo daha verebilirim bence daha önce atkins diyeti yapmıştım arkadaşım ve Abim 15 kilo verdiler ben 6 da kaldım ama onlar 115 kiloydular benim tek derdim karın ve sırt bölgem bi 10 kilo versem toplamda 38 bedene dönmüş olacağım boyum 170 .. Destegini sürdürürsen çok sevinirim herkes bozmam için el birliği yapmiş sanki herkes ne gerek var filan diye sinirimi bozuyorbenim kilo vermeye bacaklarımla ilgili bir sorun yüzünden devam etmem şart sanada Allah kolaylık versın kaç yasindasin yasında kilo vermede çok etkisi varmış bunu yeni anladım :)
arkadaşlar bende kıloluyum sıgarayı bıraktım ve oturarak çalışıorum....son 7 ayda 9 kılo aldım bırden bıre....nısan ayında dugunuımde var acaba yapabılırmıyım dıye dusunmuyo degılım....herkez zayılamış yorumlardan anlaşılan...ama aşırı açlık cekılıyormu arkadaslar halsızlık oluyormu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?