- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.841
Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
2.gün İftar: 200 gr. etli unsuz çorba+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu+3 kuru kayısı
Kaçamak: biftek belki tam 200gr. değildi ama içine 1 yumurta büyüklüğünde etin yağından da koyup haşlayarak çorba yaptım, 2 bardak da diyet kola içtim
3. gün sahur: 1,5 dilim ekmek+Ispanak+1 dilim peynir+1 yemek kaşığı yağ+şekersiz sütlü kahve
Kaçamak: 2 yemek kaşığı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı. yarım dilim ekmek, 1 yk yağ ve 1 dilim peynir fazla yemiş oldum çünkü ekmek yerine yarım kepekli lavaş kullanarak bu malzemelerden minik bir börek yaptım kendime
Sahurumu 11,30da yapıp yattım.
*Yaptığım birebir İsveç Diyeti olmuyor.Oruç tuttuğum için listeyi kendime göre revize ettim, öğle yemeklerini paylaştırdım, havuç, brokoli gibi bulmakta zorlanacağım şeyler yerine mevsim sebzeleri ekliyorum.
şimdi isveç diyeti de elma diyeti de çok sağlıklı diyetler değil, bence ikisinin arasına sağlıklı bir program soksak iyi olur. ben en az 1 hafta dr. ayça kayanın listesine benzer bişey yapmayı düşünüyorum ki vücut toparlasın. 60ı ben bu sefer zor görürüm ama 62yi hatta 63ü görsem bayram ederim.
Haftasonu için kararsızım 4. ve 5. günüm olacak, malumun oruç tutuyorum. evde çocuklarla zor olur diye oruca niyetlenmem ama diyete devam edebilirim inşallah...
Canim naber? Benim dün 7. günüm bitti toplam 2,600 verdim biraktim. Bugün 5 günde 5 kilo diyetine basladim günlük tek gida diyeti sinirsiz yiyorsun ama ben 500 kalori üzerine cikmiycam. Hergün düzenli yürüyüs yapcam. Isvec diyetinde esime ayri kendime ayri yemek yapmak baydi beni ya. Bu diyeti biraktiysan bile haberleselim. Belki bünyemize daha iyi gelen diyetler buluruz. Pes etme sakin bu olmazsa baska diyet olur. Cevabini bekliycem unutma ayni sey icin ugrasiyoruz.
canııım ıyıyım sukur sen nasılsın ben 2 kılo werdım hızlı oldu bıraz baydı benı ıycee ben bı dıyet buldum matabolıc balanss dıyetı o daha ıyı geldı doyuyorum sukur kkılo da gıdıo belımden hıssettı eşimm 2 gun detoks ewresı var 14 gun hızlanma ewresı var bnım hsuma gıttı uygulayabılıyorumda :) bı arastr ıstersen . hıc pes edermıyım bu arada dewam tam gaz hastane falan urastım bu ara gıremedım haberlesemedım senınle :)
Iyi canim sevindim birakmadigina. Hayirdir ne hastanesi? Insallah kötü bir durum yoktur?
kızlarr diyetimi 10.gününde bıraktım ama bayavda kilo verdim bu 10 gün içinde.şimdi elma diyeti yapıyorum isveç diyetiden sıkılmıştım valla
siz bırakmadan devam edin gidiyor kilolar hızlı bir şekilde hemde,hepiniz öptüüm
elvedaa
yoo cnım kotu bısey dııl bebek ıcın gıttıkbı olduramadık bı yıldır onunda sebebı vrmıs meger onu hallettık ıns :)
en kısa zamanda bebeğini kucagına almayı nasip etsin ALLAHIM inşallah canım benim... annelik kadar güzel bi duygu yok inanki yeryüzünde... isteyen herkese versin RABBİM inşallah...yoo cnım kotu bısey dııl bebek ıcın gıttıkbı olduramadık bı yıldır onunda sebebı vrmıs meger onu hallettık ıns :)
canım elma diyetini harfiharfine yaptım hatta kahvaltıdaki ekmeği bile yemedim ama 15 günde 3 kilo falan verdim galiba tam hatırlamıyorum... ac kalmıyorsun en azından devamlı elmayla geziyordum ben çarsıda pazarda bile elma yedimcanım elma dıyetını duymustum nasıl bır dıyett basladınmı kılo verıomusun merak eddım baya ıddıalı bı dıyet dıyorlar hızlıca gdebıloyormus kılolar ?
ve seksen ıkıyı grdum bayanlarama sıkıldım ıswec ten bıraktım baska dıyetle dewam edıyorum 4 kılo gıtmıs oldu ıswecle
en kısa zamanda bebeğini kucagına almayı nasip etsin ALLAHIM inşallah canım benim... annelik kadar güzel bi duygu yok inanki yeryüzünde... isteyen herkese versin RABBİM inşallah...
canım elma diyetini harfiharfine yaptım hatta kahvaltıdaki ekmeği bile yemedim ama 15 günde 3 kilo falan verdim galiba tam hatırlamıyorum... ac kalmıyorsun en azından devamlı elmayla geziyordum ben çarsıda pazarda bile elma yedim
kaç günde verdin canım 4 kiloyu
cnım ıswece baslayalıı 5 gunmu 6 gunmu ne olduu :) canım bnım metabılızma duzensız bn cok hızlı alırım kıloyu yedım mı ama yemezsemde cok hızlı verrım kı zaten kılo alma sbebım bellı oldu dun bnde rahım yarası vrmıs stear dıye bısey o kılo alımına da sebep olrmus ınsallah o gıdıncede verıcem guselce cok sewındım yanı 70 fln olsam yeter bna boyumla orantılı olurum :)
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
4.gunume gırdım bulunmaktayım ve 4 kılo gıttı sımdıdenncnım 1 seftaliyle 1armut yedim ikiside küçüktü...
9. günden devam et yada en basatan basla sen bilirsin canım ben 3. günde bozmustum en bastan gene basladım yarın 4. günüm olacak inşallah...
var canım bikaç arkadas yapıyoruz dayanabilirim diyorsan hemen basla zor ama etkili bi diyet...
cok sevındım istikrarlı olmana benımde 4. gunum hiç bozmaadım hatta ufacık parça farklı bısey bıle yemedım umarım dıledgımız kıloya ulasacagızzzgünaydın kızlar
kusura bakmayın pek giremiyorum su ara benim isveçte 6. günüm bugün iyi gidiyo cok şükür ama kilo konusunda çatlıyorum pazartesiye kadar tartılmayacagım... o gün sabah haber veririm...vınn bitmezse eğer...
bu arada biz vınn kullanıyoruz paket bitmek üzere 31 agustosta yenilenecek o zamana kadar giremem belki ama isveçe tam gaz devam edicem 1 eylülde 65 kilo olacagımı sölemiştim inşallah 1 eylül sabahı 65 kilo olarak uyanırım...
artık rüyalarımda bile tartılar görmeye basladım kiloyla ilgili seyler görüyorum devamlı psikolojim bozuldu artık inanın...
ama ben genede mutluyum gidiyo su pis kilolardan kurtuluyorum hayatım onlarla savaşmakla geçti beee...
ben bu isveçi cok seviyorum o kadar cok diyet yaptım sadece 3 diyetten fayda gördüm lahana corbası diyeti
isveç diyeti ve 5 günde 5 kilo diyeti hepside cok etkili bence sadece lahanayı içmek biraz zor tabi dayanabilene...
saol canım sorunu cozduk baakalım ıns kılo verırız bundan sonra :)
iyi verömişsin valla 5-6 günde inşallah en kısa zamanda olursun 70 canım yeterki istikrarlı ol...bu arada geçmiş olsun canım...cnım ıswece baslayalıı 5 gunmu 6 gunmu ne olduu :) canım bnım metabılızma duzensız bn cok hızlı alırım kıloyu yedım mı ama yemezsemde cok hızlı verrım kı zaten kılo alma sbebım bellı oldu dun bnde rahım yarası vrmıs stear dıye bısey o kılo alımına da sebep olrmus ınsallah o gıdıncede verıcem guselce cok sewındım yanı 70 fln olsam yeter bna boyumla orantılı olurum :)
yarın 4.gunum sımdıden 4 kılo gıttı
ooo süpersin sende bu isveç harika bişi bence...cok sevındım istikrarlı olmana benımde 4. gunum hiç bozmaadım hatta ufacık parça farklı bısey bıle yemedım umarım dıledgımız kıloya ulasacagızzz
al benden de o kadar ödüm kopuyo diyeti bozcam diye ama arada küçük kaçamaklarım da olmadı değil yani ama bi şekilde telafi ediyorum gecen eşim dondurma almış cok az yedim ama o gün akşam yemeği yemedim telafi olmustur umarım yarın tartılacagım bakalım sonucu merak ediyorum fakat bizim vınn bugün biter gibi cok az kalmış yaa offfffffffffffffMeraba kızlar isveç diyeti yapanlar yada başlamayı düşünenler, umarım hepimiz cok ıyı sonuclar alırız. Ben 83.800le basladım su an 79.300 üm ve sadece 4 gun ıcındee ama harfıyen uydum hıc bozmuyorum.Mesela dün gece bi an öleceğimi düşündüm hatta açlıktan gce 3-4 de anca uyuyorum ho hoo
Bide tabi ki eve giren yiyecekleri tahmın edersiniz şimdi diyet modundayken bunu soylemek ıstemezdım ev dün baklava alınmıs ben hı serbetlı tatlı sevmeyen ben gözüme nasıl güzel göründüler. Hemen koştum aldım elıme bı tane baktım baktımm ve saçmalama bunca zaman yedıklerını düşün diyip hızlıca uzaklastım oradanYani insan isterse daha dogrusu kadın ısterse olmayacak sey yok.
Evett kızlar kesinlikle bozmak yookSon 9 günüm :119: :119: Sizleri cook sevıyorum basarılarr güzellikler Bu arada ınmek ıstedgım kılo 69
inş yaa çok istiyorum kilo vermeyi:) yaa ben isveç diyetini bırakalı 2 gün oldu 2 kilo almışım moralim çok bozuldu oysa pek bişey yediğimde yok açıkçası nasıl oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?