Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarr bencee 13 gun sonra ne kadar hafiflemiş olacagınız düşünüp motıve olabılırsınız bu arada ben demın regl oldum Karnım cok agrıyor umarım regl olmam kılo vermemı engellemez

inş yaa çok istiyorum kilo vermeyi:) yaa ben isveç diyetini bırakalı 2 gün oldu 2 kilo almışım moralim çok bozuldu oysa pek bişey yediğimde yok açıkçası nasıl oldu bu

canım bılemedım valla metabolızmayla alakalı olabılır bnde ole bısey olmadı annem geldı o bıle frkettı ama senınkını bılemedım bırden mı yedın acaba?

dıyet tam gaz dewam :) 1 kılo daha verdım kızlar cok ıyyı hıssedıyorum kendımı verdıkce sabah 2 dılım kepek ekmek yarım domates yarım salatalık 5 dılım peynır 5 zeytın sekersız cay :)
öglende ton balıklı salata bıtkı cayım yesıl elmamm varr
aksam ıse 1 dılım kepek ekmegı semız otu yemegı (6 7 kasık ) bır kase tarhana corbası salata yemek ten bı saat sonra bır porsıyon meyve (ıncır elma kavun ) hıc zorlamıyor bayanlar ama 4 5 gune metabolızma kendıne gelıyor . bu dıyetın bıtmesıne on gun var sonrada elma dıyetı yapıcam kayın valıdemın tarlasında elma agacları var onlardan faydalancam bı uc kılo bunda bı uc kıloda elmada versem 70 ı gorrum hadı kızlarr haaa gayrettt verıcezzz :) bnde verıcem dogurmadan :)

:-( ama iş yerinde ben haşlanmış ıspanağı nasıl bulacağım.Çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor bu diyeti.Sabah kahvemi içtim bekliyorum ama ıspanak başıma dert oldu

:-( ama iş yerinde ben haşlanmış ıspanağı nasıl bulacağım.Çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor bu diyeti.Sabah kahvemi içtim bekliyorum ama ıspanak başıma dert oldu

canım ewde hasla gotur buyuk marketlerde stılıyor paket ıcınde yada super fresh dolaaplarında al ıs yerıne gotur oglen yemegınde ye

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu:
64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8

evet cumartesi ve pazar oruç tutmayacak ama listeye uyacaktım, i dilim kızarmış ekmek yerine 1 kase tarhana çorbası ile başladığım güne öğle yemeğinde 250 gram peynir ve 1 yumurta ile davam edecektim, peyniri yumurta ile pişirince peynir muhlamaya benzedi ve ben onu ekmeğin kabuğu ile yedim. sonra tabi başka şeyler de yedim. Pazar günü de aynı şekilde devam ettim. günü pizza+kola ile kapattım
neyse bugün listem elimde gene. haftasonu aldığım 1,1 kiloyu bugün veririm diye düşünüyorum. kilo versem de süreci uzatmış oldum

*Yaptığım birebir İsveç Diyeti olmuyor.Oruç tuttuğum için listeyi kendime göre revize ettim, öğle yemeklerini paylaştırdım, havuç, brokoli gibi bulmakta zorlanacağım şeyler yerine mevsim sebzeleri ekliyorum.

canım bılemedım valla metabolızmayla alakalı olabılır bnde ole bısey olmadı annem geldı o bıle frkettı ama senınkını bılemedım bırden mı yedın acaba?

canım yemek yemedim ama bi şişkinlik oluşmuştu ben de anlamadım ama düzeldi gibi hala verdiğim kilodayı yani almamışım :)

gunaydınn kızlarrr sabah bı dılım kepek ekmek 4 catal sucuklu yumurta peynır salata havuc
oglen yesıl fasulye yemegı altı kasık kepek ekmek salata
aksam bır alabalık yogurt bır kepek ekmek
saat on gbı bır porsıyon meyve elma ıncır seftalı den olusan bır porsıyon yatarkende 5 ı bır yerde bıtkı cayı :)
kızlar bu arada besı bır yerde bıtkı cayı bagırsak duzenlıyormus sındırıme yardımcı oluyormus 3 gundur ıcıyorum karnımın gurultusu bıtmıyor hepımıze fittt günlerrr
herkes yazsın ya nasıl gıdıyor dıyetler dıyet degıstıren varmıdır ? kılo veren varmıdır?

Merhaba ben de bugün bu diyete 53 kiloyla başlıyorum hedefim 48.
Kahvemi içtim şimdi doğruu spora yarın sabah tartılıp gene yazıcam ben de gün gün.
Hepinize kolay gelsinn.Mümkün olduğunca değiştirmeden yapmalıyız bence ve arada çay kahve kola falan içmeyin diyetisyen arkadaşım da demişti ödem yapıyor. Yeşil çay falan için :)

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu:
64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8 (2 gün diyetsiz)
7.gün sabah kilosu:65,3 (2 gün diyetsiz) bu gün de diyet yapamıyorum

cumartesi pazar listeye uymayıp paso karbonhidrat yedikten sonra dün listeye uydum. akşam yemeğinde tavuk ve salata yedim fazladan 1 bardak ayran ile 1 hurma yedim. sabah cuma günkü kiloma dönmüş olmayı bekliyordum ama olmadı. haftasonu aldığım kiloların acısı daha çıkmadı. bugün de diyetimi yapmıyorum.
Artık yaptıpğım şey İsveç diyetinden epey uzaklaştı ama gene de gün gün isveçe uydukça rapor edebilirim.
arada free günlerim olduğu için bunun üstüne kilo olarak çok çıkacağımı zannetmiyorum. dün iftar öcesi gene kilom 64lerdeydi. biraz dişimi sıksam herdalde 63ü görmüş olurdum

Bu diyeti 4 ay kadar önce yaptım ve sporla beraber 2 haftada 69.6 dan 63.4 kg indim.Hemen sonrasında kilo almadım ama bu 6 hafta içinde o kadar yanlış beslendimki 72.6 ya çıktım :18: Dün sabah tekrar başladım 72.6 ile şu an 71.0 çıkıyorum tartıda.Bu sefer sporsuz yapacağım diyeti kilo vermem durunca vücudumu atağa geçirmek için spora başlayacağım.Hedef 60 kg

Hepinize merhaba arkdaslar,

aylardir pasif olarak takip ediyorum yorumlari.

Ben de 2 gün önce Isvec Diyetine basladigim icin, araniza katilmak istedim. Gecmiste neler yaptigimin bir önemi yok sanirim; herkes gibi ben de aldim, verdim, verdim aldim vs...

Zaten bu forumda olan bir cok arkadasin ortak özelligi bu anladigim kadariyla; bir sekilde aliyoruz kilolari sonra vermek icin deliler gibi cabaliyoruz :)

Liste halinde bilgilerim assagida, 7 gün sonra kilomu tekrar bildirecegim.

Kilo : 88.800 kg
Boy : 1.64 cm
Yas : 36
Baslama tarihi : 26.08.2013

Diyeti yaparken elbette degistirdigim noktalar var. Sabahlari sade kahve yerine, sütlü kahve iciyorum.

Ispanagi yemekte zorlananlar icin tavsiyem ise, donmus ispanak kullanin ve teflon tavada ufak bir sogan ve sarimsakla kavurun, inanin cok lezzetli oluyor :)

Tuvalet sorunu yasayanlara ise, sabahlari bir cay kasigi cörek otunu tavsiye ediyorum. Bildiginiz üzere, cörek otu bir cok derde derman oluyor. Ben aslinda astimimdan dolayi kullaniyorum ama günde 3 kere yemeklerden 30dk önce ac karnina yutulan taze cekilmis cörek otunun zayiflamaya cok büyük etkisi oldugunu okumustum. Ayrica bagirsaklari da cok güzel calistiriyor.

Hepimpze kolay gelsin :)

kızlar merhabalar bende 27 ağustos tarihinde başlayanlardanım. 2 yıl önce bu diyeti sadece 6 gün yapabilmiştim ve 63 den 58 e düşmüştüm hiç de almadım o kiloları hep korudum. fakat okul dönemimde aileden uzak olduğum için kilo aldım şuan 60 kiloyum salı günü başladım sabahları alışkanlık zaten şekersiz türk kahvemi içtim öğlen yumurtam ve domatesimi yedim akşama acıkmadığımdan ekşi yeşil elmamı yedim 3-3.5 litre suyumuda içtim 2 mile sabah 2 mile akşam leslie ile de yürüdüm 6.günümde tartılıp sonucu paylaşıcam inşallah iyi bir sonuç alırım. herkese başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…