- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.861
Kızlarr bencee 13 gun sonra ne kadar hafiflemiş olacagınız düşünüp motıve olabılırsınız bu arada ben demın regl oldumiyi verömişsin valla 5-6 günde inşallah en kısa zamanda olursun 70 canım yeterki istikrarlı ol...bu arada geçmiş olsun canım...
ooo süpersin sende bu isveç harika bişi bence...
al benden de o kadar ödüm kopuyo diyeti bozcam diye ama arada küçük kaçamaklarım da olmadı değil yani ama bi şekilde telafi ediyorum gecen eşim dondurma almış cok az yedim ama o gün akşam yemeği yemedim telafi olmustur umarım yarın tartılacagım bakalım sonucu merak ediyorum fakat bizim vınn bugün biter gibi cok az kalmış yaa offfffffffffffff
canım diyetin kuralları içinde en az 6. günde diyeti kesebilirsiniz diye bi madde vardı öle dedikleine göre vardır bi bildikleri 6. günden önce kesince bende de hızlı kilo alomı olmuştu o yüzden bidaha 6. günden önce kesmem artık
inş yaa çok istiyorum kilo vermeyi:) yaa ben isveç diyetini bırakalı 2 gün oldu 2 kilo almışım moralim çok bozuldu oysa pek bişey yediğimde yok açıkçası nasıl oldu bu
ıspanak yerine salatalık yesem olmaz mı
canım ıspanak demır falan ıcerıo bıde sebze yerıne gecıyo yaaa haslıyıp yemen gerek salatalıkta aynı ımkanınn yok blkı o sebepten olmaz ama ozellıklerını bı kıyasla ıkısınınn sen ynede
:-( ama iş yerinde ben haşlanmış ıspanağı nasıl bulacağım.Çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor bu diyeti.Sabah kahvemi içtim bekliyorum ama ıspanak başıma dert oldu
canım bılemedım valla metabolızmayla alakalı olabılır bnde ole bısey olmadı annem geldı o bıle frkettı ama senınkını bılemedım bırden mı yedın acaba?
canım yemek yemedim ama bi şişkinlik oluşmuştu ben de anlamadım ama düzeldi gibi hala verdiğim kilodayı yani almamışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?