Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba,

çok az kişi yapıyor sanırım bu aralar bu diyeti.benim 3. günüm 2 günde toplam 1.700 gr verdim.akşam salatama maalesef nar ekşisi ekledim yoksa çekilir gibi değil.Şu 13 günü bitirsem başka birşey istemiyorum

Merhaba, ben bu sabah tartıldım dünkü o açlığıma kilo verememişim tam olarak aynı çıktım ama ben yarın falan regl olucam onun şişliği var bence diyete devam edicem vücudum direniyor ama ben kazanıcam
şimdi kahvemi yaptım onu içiyorum

merhaba kızlarrrr bugun yenı bır dıyet gunune basladım :d
sabah bır dılım kepek ekmek bır kase yogurt yedım
sımdı yanı oglen nohut yemegı aldım 6 kasık yıne yogurt 2 dılım kepek ekmek salalata yedım
aksam yedıklerımı yazarım bu arada ıswece dewam edenlerı kutluyorum :)
bn 6 gund bırakmıstım:d
bu arada kızlarrrr yogurt dehset metabolızma hızlandırıp yag yaktırıomus duzenlı yedıın taktırde habrınız ola :)

merhaba , sürekli tartılma bence vücut diyette olduğunu bilip sana direniyor ayrıca regl döneminde kilo verme durur fakat sen devam edersen regl bitince birden gider o durma döneminde vereceğin kilolar. benim bu 2.günüm ve tartılmadım daha söz verdim kendime tartılmıcam diye şimdi leslie ile 4 mile yürüdüm oh rahatım bugün

merhaba yarindan itibaren bende bu diyete baslayacagim uzun suredir diyet yapiyorum ancak son bir ayda 5 kilo aldim acilen onlari vermem lazim

doğru diyosun canım ben normal diyet yaparken zaten çok tartılmamaya çalışıyorum dediğin gibi sinir bozucu olabiliyor ama isveç diyeti ilk günlerde çok etkili diye tartılmıştım su falan atıyosun ya ama regl olucağımın bilincinde olduğum için hiç moral bozmadan devam ediyorum yani bugün de iyi gitti gayet birazdan spor yapıcam ama kasıklarımda baya ağrı var benim için zor olucak biraz sanırım

vallahi canım bugün 2.gün bitirdim ama açllık çekmedim desem yalan olur. birde plates filan yapmaya çalış adet sancısına iyi geliyor diye biliyorum ama buda bi öneri yani fakat regl dönminde dikkat et de tatlı krizine girip saldırma amannn :18:

ya ben geciktirici kullandım bu ay tatildeyim diye ama internetten arştırdım şimdi o ilacı kullansanda adet döneminin tüm özellikleri görülüyormuş hakkaten tatilde canım hep tatlı istiyodu sinirliydim falan normalde benim regl öncesi iştahım çok açık olur mesela ama hiç öyle değil şimdi düzenim şaştı galba.
Bugün normalde cardio yapıcaktım koşu falan ama yürüyünce bile ağrıdığı için bende zaten kol bacak ve popo videolarımı yaptım o da pilates gibi zaten teşekkür ederim ama canım :)
ben de tam şu an çok acıktım nedense canım çok mercimek çorbası çekti
o yüzden yememek için birazdan yataga uçuyorum,uyku kurtarıcı

kızlar hepinize gunaydın

dun doktora gıttım ve kendıme dıyet lıstesı yaptım ama akşam aradı ve 8 eylulde nısanı oldugunu soyledı ve ben tabı şok yanı 11 gun sonra bende dusundum en hızlı nasıl kılo verebılırım dıye ve doktorun lıstesını rafa kaldırıp bugun isvece başladım en azından 5 kılo vermem şart neyse sabah kahvemı içtim öglen ıkı yumurta ve bır domates yıycem aksamda bol salata

benıde aranıza alın ve motıvasyon olmamı saglayın lutfen acıl 13 gunde 5 kılo vermem şart dombılı oldum ıyıce boyum 1,65 kılom 80 15 kılo vermem lazım ama 5 kılosunun acıl gıtmesı lazım offf cok mutsuzum

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu:
64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8 (2 gün diyetsiz)bu gün diyetli
7.gün sabah kilosu:65,3 (2 gün diyetsiz) bu gün de diyet yapamıyorum
8. gün bademciklerimin ağrımaya başlaması üzerine diyeti bıraktım ama yediklerime dikkat ettim
9. gün sabah: 64,9 VE DİYETİ BIRAKTIM 1,5 kilo fark
......................
arkadaşlar size gidişatı anlatsın diye elimden geldiğince yaptıklarımı yazdım. 1 hafta içinde sadece isveç diyetine 4 gün uydum. açlığa başka türlü dayanamayacağımı düşündüğümden 3 öğünü sahur ve iftara bölüp oruç tuttum. bu sürede koskoca 3 gün serbest ve karbonhidrat ağırlıklı (makarna, pizza, lahmacun , 1-2 lokum) beslenmeme rağmen 1,5 kilodan kurtuldum. 65de kilosu direnen ben bu direnci kırdım. kaldı ki bu 64,9 rakamı 2 gün wcye çıkmadna olduğu için verdiğim kilonun biraz daha fazla olduğunu düşünebiliriz.
Sevgi ile kalın. diyet yapanların durumlarını gün gün takip etmek benim için faydalı oluyordu umarım benim yazdıklarım da size yardımcı olmuştur.

yolun açık olsun canım diyete devam ediceksin heralde kolay gelsin :)

hoş geldin canım, diyete tam uyamasanda isveç midenin küçülmesine çok yardımcı gerçekten merak etme bir kaç güne alışırsın kendini ramazandaymış gibi düşün bu da bir çeşit nefsi terbiye

ben de bugün gene regl olamadım artık tüm nette gördüğüm kürleri yapıcam maydonoz suyu olsun çörek otu olsun artık söküleyim de kurtulayım istiyorum ve 1 saat de yürüyüş yapmak istiyorum akşamda kuzenim evleniyor kınası var orda oynarım artık bol bol

kızlar ben isveç diyetini bi gün uyguladım zorlanmadım da fakat gece yarısı yan tarafıma korkunç bir ağrı girdi . sabah kalktığımda bir kilo gitmişti ama böbreklere çok zararlı o yüzden bıraktım .

rica ederim canım :) annemler karşımda mantı yiyorlar hep diyete girdiğim anlarda zaten yapılır bu şeyler dondurma filan aldılar bide üstüne ohh bende karşılarına geçip suyumu içiyorum motivasyonum tavan ya okula 20sinde gidicem ailemden ayrılıcam yemeklerini özlicem biliyorum ama erkek arkadaşımla iddalaştık vermeliyim mutlaka

Emegın ve gayretın için tebrik ederim çok istifadeli oldu

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt suyu tamamlayacagim

Günaydıın,
Kızlar dün akşaam kadar listeye çok güzel uydum ama akşam kuzenimin kınası vardı iki tuzlu kurabiye iki kanepe yedim akşam yemeği yerine gene de ne pasta yedim ne tatlı kendimi kutluyorum ve yoluma devam ediyorum. Kahvemi içtim şekersizce öğleni bekliyorum

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

Son düzenleme:
İyi Geceler, kızlar ben bu diyete tam olarak uyamıyorum artık düğünmüş nikahmış ama gayet az yiyorum gene sabah bi tek kahve içtim öğlen bi tane tahıllı simit yedim akşam da 1 elma ve ananas o kadar gene kaloriyi hesaplayınca az yani

nerdeyse 4 sene geçmiş yorumların üstünden bu diyeti yeni duydum ve yapmaya başlayacağım. tek korkum 13 günde 7-8 kilo verince vücutta olacak sarkmalar böyle bir sorun yaşayan arkadaş olmamış galiba topikte yazanlar arasında. vücudumda göğüslerimde bacaklarımda ve kollarımda aşırı çatlaklar var umarm kilo verince onlarda gider. sizde bir sarkma oldu mu 8 kilo verdiğinizde ve geri aldınız mı merak ettim. :2:

kızlar ben de bugün başladım. arkadaş arıyorum kendime ..

başlangıç kilo:63
hedef kilo : 55

2 hafta sonra okulum başlıyor evden ayrılık var. başlamadan önce verirsem çok iyi olacak
kızlar incecik incecik .. ben de balık etli kalmak istemiyorum .
umarım başarırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…