- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.881
Merhaba, ben bu sabah tartıldım dünkü o açlığıma kilo verememişim tam olarak aynı çıktım ama ben yarın falan regl olucam onun şişliği var bence diyete devam edicem vücudum direniyor ama ben kazanıcam
şimdi kahvemi yaptım onu içiyorum
merhaba , sürekli tartılma bence vücut diyette olduğunu bilip sana direniyor ayrıca regl döneminde kilo verme durur fakat sen devam edersen regl bitince birden gider o durma döneminde vereceğin kilolar. benim bu 2.günüm ve tartılmadım daha söz verdim kendime tartılmıcam diye şimdi leslie ile 4 mile yürüdüm oh rahatım bugün
doğru diyosun canım ben normal diyet yaparken zaten çok tartılmamaya çalışıyorum dediğin gibi sinir bozucu olabiliyor ama isveç diyeti ilk günlerde çok etkili diye tartılmıştım su falan atıyosun ya ama regl olucağımın bilincinde olduğum için hiç moral bozmadan devam ediyorum yani bugün de iyi gitti gayet birazdan spor yapıcam ama kasıklarımda baya ağrı var benim için zor olucak biraz sanırım
vallahi canım bugün 2.gün bitirdim ama açllık çekmedim desem yalan olur. birde plates filan yapmaya çalış adet sancısına iyi geliyor diye biliyorum ama buda bi öneri yanifakat regl dönminde dikkat et de tatlı krizine girip saldırma amannn :18:
Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu: 64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8 (2 gün diyetsiz)bu gün diyetli
7.gün sabah kilosu:65,3 (2 gün diyetsiz) bu gün de diyet yapamıyorum
8. gün bademciklerimin ağrımaya başlaması üzerine diyeti bıraktım ama yediklerime dikkat ettim
9. gün sabah: 64,9 VE DİYETİ BIRAKTIM 1,5 kilo fark
......................
arkadaşlar size gidişatı anlatsın diye elimden geldiğince yaptıklarımı yazdım. 1 hafta içinde sadece isveç diyetine 4 gün uydum. açlığa başka türlü dayanamayacağımı düşündüğümden 3 öğünü sahur ve iftara bölüp oruç tuttum. bu sürede koskoca 3 gün serbest ve karbonhidrat ağırlıklı (makarna, pizza, lahmacun , 1-2 lokum) beslenmeme rağmen 1,5 kilodan kurtuldum. 65de kilosu direnen ben bu direnci kırdım. kaldı ki bu 64,9 rakamı 2 gün wcye çıkmadna olduğu için verdiğim kilonun biraz daha fazla olduğunu düşünebiliriz.
Sevgi ile kalın. diyet yapanların durumlarını gün gün takip etmek benim için faydalı oluyordu umarım benim yazdıklarım da size yardımcı olmuştur.
kızlar hepinize gunaydın
dun doktora gıttım ve kendıme dıyet lıstesı yaptım ama akşam aradı ve 8 eylulde nısanı oldugunu soyledı ve ben tabı şok yanı 11 gun sonra bende dusundum en hızlı nasıl kılo verebılırım dıye ve doktorun lıstesını rafa kaldırıp bugun isvece başladım en azından 5 kılo vermem şart neyse sabah kahvemı içtim öglen ıkı yumurta ve bır domates yıycem aksamda bol salata
benıde aranıza alın ve motıvasyon olmamı saglayın lutfen acıl 13 gunde 5 kılo vermem şart dombılı oldum ıyıce boyum 1,65 kılom 80 15 kılo vermem lazım ama 5 kılosunun acıl gıtmesı lazım offf cok mutsuzum
ya ben geciktirici kullandım bu ay tatildeyim diye ama internetten arştırdım şimdi o ilacı kullansanda adet döneminin tüm özellikleri görülüyormuş hakkaten tatilde canım hep tatlı istiyodu sinirliydim falan normalde benim regl öncesi iştahım çok açık olur mesela ama hiç öyle değil şimdi düzenim şaştı galba.
Bugün normalde cardio yapıcaktım koşu falan ama yürüyünce bile ağrıdığı için bende zaten kol bacak ve popo videolarımı yaptım o da pilates gibi zaten teşekkür ederim ama canım :)
ben de tam şu an çok acıktım nedense canım çok mercimek çorbası çekti
o yüzden yememek için birazdan yataga uçuyorum,uyku kurtarıcı
Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu: 64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8 (2 gün diyetsiz)bu gün diyetli
7.gün sabah kilosu:65,3 (2 gün diyetsiz) bu gün de diyet yapamıyorum
8. gün bademciklerimin ağrımaya başlaması üzerine diyeti bıraktım ama yediklerime dikkat ettim
9. gün sabah: 64,9 VE DİYETİ BIRAKTIM 1,5 kilo fark
......................
arkadaşlar size gidişatı anlatsın diye elimden geldiğince yaptıklarımı yazdım. 1 hafta içinde sadece isveç diyetine 4 gün uydum. açlığa başka türlü dayanamayacağımı düşündüğümden 3 öğünü sahur ve iftara bölüp oruç tuttum. bu sürede koskoca 3 gün serbest ve karbonhidrat ağırlıklı (makarna, pizza, lahmacun , 1-2 lokum) beslenmeme rağmen 1,5 kilodan kurtuldum. 65de kilosu direnen ben bu direnci kırdım. kaldı ki bu 64,9 rakamı 2 gün wcye çıkmadna olduğu için verdiğim kilonun biraz daha fazla olduğunu düşünebiliriz.
Sevgi ile kalın. diyet yapanların durumlarını gün gün takip etmek benim için faydalı oluyordu umarım benim yazdıklarım da size yardımcı olmuştur.
slm kızlar.. umarım hepiniz iyisinizdir...
dün itibari ile dyetim son buldu ... sonuç 75 kilodan 67 kiloya iniş oldu 8 kilo verebildim...
geçtiğimiz senlerde bu diyetle 11 kilo vermiştim ve şimdide en azından 65 olurum diyordum olmadı amagenede bunada şükür ..
sanırsam vucudum duraklama dönemi içinde... şuan yediklerim daha öneemki asıl kiloyu vermeye şuan başlıyorum buna eminim... ramazana kadar olan süre içinde 65 olmaya gayret edeceğim.. spora daha çok düşeceğim ve diyet bitti diye yemek yemeyeceğim genel olarak meyve yemeyi planlıyorum ve tabiki bol su içmeye devam... en azından şu 67 takıldığım noktayı yıkıp geçmem lazım ramazana kadar ....
sabah bir dilim kepek ekmeği yedim o kadar öğlende meyve yiyeceğim hadi bakalım hayırlısı ....
sizlerinde iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla durumlar... bundan sonra ne diyet yapacağımı şaşırmış durumdayım çünkü ramazan aklımı karıştırıyor... akşamları çorba ekmeksiz ve salata düşünüyorum gecede mutlaka kalkıp meyve yiyeceğim aklımda şimdilik bu var ve tabiki bol su tüketeceğim... aynı zamanda iftardan 1-2 saat sonra yürüyüşümü ve sporumuda aksatmamaya çalışacağım...
hepinize bu diyette sabır diliyorum... başaracaz kızlar durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?