Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarr benim bugun 2.gunum beni de alin araniza
1.67 boyundayim.57.4 ile basladim dun.
bugun 56.7 idim.dogum yaptigim icin kotu bi goruntum var kilo az gorunsede..bolgesel sorunum.
Simdi kahvemi ictim..hadi hayirlisi hepimiz icin.

bugun 56.7 idim.dogum yaptigim icin kotu bi goruntum var kilo az gorunsede..bolgesel sorunum.
Hoşgeldin aramıza :) Aslında kilon boyuna göre iyi ama doğum kiloları olunca vücut şekilsizleşiyor haklısın.O bölgesel kilolar için egzersiz şart ama hadi bakalım girdik bir yola hayırlı olsun

Benim de 2. Günüm dün çok temizlik yaptım akşam 4-5 küçük erik yedim.. bugün kaçamak yok inşallah..

Bugün 3. günüm.. 66,5 kg ile başladım diyete ve şu an 64,5 kg ile yola devam ediyorum.. Evet halsizim,evet çok da sağlıklı bi diyet diyemeyiz ama benim bu kilolarla psikolojim daha da sağlıksızdı :)

günaydınn
günler sonra ekmek yedik
aslında ekmeği çok arayan bri değilim ben sevmem pek ama bi fırının önünden geçnce falan oruç gibi hissettm kendimi şu aralar
dışarda yemekler falan yemek istiyorum pastaneler vs neyse sustum...
iyi gibiyim şimdillk şu sporu araya soksam iyi olacak yapacak halm olmaz diye korkuyorum
ıspanaktan da nefret ediyorum
acaba balık gününde hangi balıktan almalıyım??
4. günün akşam yemeğinde de aç kalıcaz gibi... 100 gr yoğut yetmiyor.
kilo bildirimi yapamıyorum kızlar çünkü tartı digital değil. gr göstermiyor bi 56-57 çıkıyor bakalım zaten 2 gün oldu
3 kg versem bile yeter yani 13 günde ne demek.

Bugün 3. günüm.. 66,5 kg ile başladım diyete ve şu an 64,5 kg ile yola devam ediyorum.. Evet halsizim,evet çok da sağlıklı bi diyet diyemeyiz ama benim bu kilolarla psikolojim daha da sağlıksızdı :)
canım 3 e başladık kaldı mı 10 gün
aynı günde başlamamz güzel bi tesadüf oldu.
ya bende halsizlk bir an oluyor öyle çok olmuyor suyunu mu az içiyorsun ki.
ekmekte yedk bugün ohhh
bu arada çok erken kalkıyorsun canm ondan da olabilir halszlk tabi gün uzun oluyor senin için. ben 11 gibi kalktım...akşamda dizi izliyorum ki vakt geçsn
şu sıra çalşmadığımdan
kahveyide mink fincan da içmiyorm canm onun hafif büyüğü

bir de yarın neyiyeceğiz diye bakıyoruz mesela küçük heyecan katmak lazım
salam ve yumurta var ama ıspanak pfff

içmem gereken su miktarı 1.700 müş bu arada
Kopyaladığım yazıya göre hesapladın değil mi cnm işte fazladan su içmenin anlamı yok,2 lt'ye tamamlamak iyi olur..
Erken kalkıyorum bebeğimin uykusu düzensiz,geç yatıyoruz kolay uyumuyo o yüzden de halsizliği daha fazla hissediyor olabilirim..
Ispanak yerine 2 gündür kıvırcık ve maydanoz yiyordum ama bugün ıspanak pişirdim çok iyi geldi Ayrıca ıspanağı normal yaptım,soğanı zeytinyağında azcık kavurdum ve azcık da tuz koydum 5 dk pişirdim.Başka türlü yenmezdi ve gayet de sağlıklı oldu diye düşünüyorum.Tamam bol yasaklı bi diyet ama 10 kilo verip sürüneceğime 5 kilo verip dinç olmayı tercih ederim ve kaldı ki vücudun az da olsa tuza ihtiyacı var,hem 13 günlük sıkı diyetten sonra normal yiyeceklere döndüğümüzde vücudumuz ters tepki verecek ve aniden kilolar geri gelecek bu sebeple azıcık azıcık yemeliyiz bazı şeylerden.Bu diyeti tasarlayan bunu düşünmüş müdür tabi ki düşünmüştür ama her insanın bünyesi farklıdır ve dr gözetiminde yapılması önerilen bi diyettir demek ki sıkıntı oluşma ihtimali yüksek,hızlı kilo vercem diye organlarımdan olmak istemem.

ayy canm ben ıspanak nasıl yapılır bilmiyorum zaten hayatta yemem
bi kere sevgilim yapmıştı yemiştim çok güzeldi
ama haşlama da afedersin kusacaktım nerdeyse yarısını yiyemedim bile yoğurt döktm yine olmamıştı.
dediğin gibi yapcam Allah razı olsun =)
ya bende seninle aynı düşüncedeym canm 3-4 kg versem bile yeter yani
2 haftadan bahsediyoruz sonuçta
ben normalde haftada 1 kg veriyordum sadece sporla
bu biraz hızlandırılmışı olacak
umarım çektklerimize değer
canm balık olarak hangi çeşit bu arada ,haşlama yapmayı düşünüyorum da
bak sakın yalnız bırakma beni günde 1 kez de olsa gir
şu sıralar burdasın konuşabiliyoruz ama kaybolmak yok ona göre =)
ekmeği de kendm kızarttım
biraz kalın oldu ama ne olcak ki baya iyi geldi
öğünlerini hangi saatlerde yapıyorsun canım?

Evet ben sık sık girip bakıyorum var mısın diye çünkü aynı gün başladık ve destek gibi görüyorum kendime
Ben hazır kızarmış ekmeklerden aldım zaten çok minik oldukları için 2 tane yedim ay bi tatlı geldi bi tatlı geldi anlatamam
Ben balık hastasıyım ama kış gelmeden balık almamayı tercih ediyorum tabi alabalık hariç çünkü her mevsim üretiliyor.Konserve ton balığı yemeyi düşünüyorum.Balığı haşlama yapma cnm lezzetsiz olur,fırında ya da buğulama şeklinde pişirebilirsin daha keyifli yenir ve azcık da tuz tabiki
Kahveyi 7-9 arası içiyorum,öğle yemeğini de 12 gibi yiyorum,akşam da en geç 7de yeme işim bitmiş oluyor.2 lt suyu da yatana kadar bitiriyorum.

buğulama tarifini alabilir miyim canım onu da bilmiyorum
ayy ben kendm kızarttım evde yoktu almaya üşendm ama içi kızarmadı tam kaçamak mı oldu yine üfff

buğulama tarifini alabilir miyim canım onu da bilmiyorum
ayy ben kendm kızarttım evde yoktu almaya üşendm ama içi kızarmadı tam kaçamak mı oldu yine üfff
O kadardan bir şey olmaz canım takılma.. Büyük tencereye yaklaşık 2 lt su koy,suyun üstüne de kayık görevi görecek sıcaktan etkilenmeyecek bi kap koy,o kaba da balığın içinde pişeceği çelik süzgeci yerleştir.Ağız tadına uygun kıvama gelene kadar pişir.Buharla pişecek ve lezzetli olacak ama yok bu baya zahmetli gözüküyor diyorsan o zaman balığı folyoya sar at fırına 180 derecede 40-45 dk pişsin.

Son düzenleme:
tamam canm teşekkür ettim

canm naptın
ben meyve hakkımı şimdi kullandm çünkü akşamıda yiyip spora gittim
2 küçük meyve yedim
arkadaşımn arkadaşı 6 günde 5 kg vermş ama harfi harfine uymuş
bn o kadar sıkıya gelemiyorm işte
göbek sorun zaten gelip geçip aynada bakıyorum aynı ya midem hiç inmiyor su içiyorum çünkü ne olacaksa
kimiside 5. günden sonra kilo vermeye başlamış
ay hiç veremicem ben galiba anlamadm ki neyi yanlış yaptım 1-2 kaçamak yüzünden mi

Ben de oyleyim surekli ya tarti tepesindeyim ya da ayna onunde yani ne olacaksa 3 gunde hemen mucize bekliyoruz,kendim gibi buldum sabirsiz bi yoldas :) Bugun kacamagi abarttim biraz ya ek olarak bi yumurta bi minik kek bi de bi dilim yerine kalin iki dilim salam yedim ama bu kez pismanim Bu diyet hic affetmiyo ee o zaman normale donunce direkt alcaz kilolari geri off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…