- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.521
canım yinede çok zararlı kaçamak sayılmaz sonuçta yumurta. salam ve kek biraz tabi ama olsun... çok büyük yemekler değil.Ben de oyleyim surekli ya tarti tepesindeyim ya da ayna onunde yani ne olacaksa 3 gunde hemen mucize bekliyoruz,kendim gibi buldum sabirsiz bi yoldas :) Bugun kacamagi abarttim biraz ya ek olarak bi yumurta bi minik kek bi de bi dilim yerine kalin iki dilim salam yedim ama bu kez pismanimBu diyet hic affetmiyo ee o zaman normale donunce direkt alcaz kilolari geri off..
Kolay gelsin.. Sağlıkla amacımıza ulaşırız umarım.. Bugün 4. günüm arada kaçamaklarım oluyo ama 2 kilo verdim,devamı gelir inşallah..merhaba arkadaşlar bende bugün başladım, sabah kahvemi içtim hala bişey yemedim ama acayip dinç hissediyorum kendimi, spor bile yaptım ara ara 3-5 dk. lık. Ben ayrıiyetten sabah ılık suya bir limon sıkıp içiyorum iki gün daha önce zayıflama konusunda çok faydasını görmüştüm hemde vucudu dinc tutuyor, zinde hissediyorsun tavsiye ederim. umarım birbirimize destek oluruz. Ben 9 gün yapacağım sonra tatile gidiyorum, varsa bana eşlik etmek isteyen yarışa varım.
şuna 71,5 kg. ile başladım haydi hayırısı, hepimize başarılar
ayy canm 2 kg mi verdn sen ama ben 1Kolay gelsin.. Sağlıkla amacımıza ulaşırız umarım.. Bugün 4. günüm arada kaçamaklarım oluyo ama 2 kilo verdim,devamı gelir inşallah..
canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar bende bugün başladım, sabah kahvemi içtim hala bişey yemedim ama acayip dinç hissediyorum kendimi, spor bile yaptım ara ara 3-5 dk. lık. Ben ayrıiyetten sabah ılık suya bir limon sıkıp içiyorum iki gün daha önce zayıflama konusunda çok faydasını görmüştüm hemde vucudu dinc tutuyor, zinde hissediyorsun tavsiye ederim. umarım birbirimize destek oluruz. Ben 9 gün yapacağım sonra tatile gidiyorum, varsa bana eşlik etmek isteyen yarışa varım.
şuna 71,5 kg. ile başladım haydi hayırısı, hepimize başarılar
bizden sonra başlayan kızlar gözükmüyor gülcan biz yine kaldıkKolay gelsin.. Sağlıkla amacımıza ulaşırız umarım.. Bugün 4. günüm arada kaçamaklarım oluyo ama 2 kilo verdim,devamı gelir inşallah..
canım bu arada ekmeğimi kızarttım kepek kızarttım sorun olmaz dimiBugün kaçamak yok.. İncelicez pes etmek yok sabır sabır :)
13 gün sonunda bu işi başarmış olursam karışık tostla kutlamayı düşünüyorum
Merhaba canım inşallah sıkıntıya girmeden hedefimize ulaşırız.Kaçamak yapmak istemiyorum ama bu akşam nasıl geçecek onu da bilmiyorum hee bir de 7. gün akşamı felaketcanım yinede çok zararlı kaçanir ise mak sayılmaz sonuçta yumurta. salam ve kek biraz tabi ama olsun... çok büyük yemekler değil.
sorularım var numaralandırıyorum canm karışık yazdm baya
asıl bugün çok zor akşam portakal suyu ve yoğurt o da 100 gr cık
1. canım sen gr neye göre ayarlıyorsun
2. ben geçen yoğurt menümde hazır mevyeli yoğurt almıştm meyveli olması kötü mü ya minickti zaten
bugün kaçamak bekliyorum kendmden ve senden zor bir güne benziyor inşallah olmaz...
yumurta 1 e düşmüş salata yok et yok
3. bir de akşam dışarı çıkma durumum var orda portakal suyu söylerm artık ama 2 portakal suyu acaba ne kadar ölçeğe geliyo???
bir de tok olmak için yeşil çay iç aklına geldikçe yoksa olmayacak
bu arada tartıl 1 kg vermişim ama 3 gündeym ve aç tartıldım pff
ölçülerime bakayım dedm belden 1 cm gitmiş bir de göbek çevresnden 1 cm incelmişim
ama bn normalde sporla zaten bu kiloyu veriyordum çektiğim eziyet yanıma kar kaldı
4. bir de yarın brokoli var canm o nasıl çiğ mi haşlanmış mı anlamadm
baya karışık oldu anlatacak çok şey birikmiş
Evet cnm haklısın dün ben de form çayı içtim hem sindirime yardımcı hem de sıvı da olsa mideye farklı bir şey gitsin.. ek olarak çay kahve içilmemeliymiş bu diyette ama 1 fincandan bir şey olmaz..canım bu arada ekmeğimi kızarttım kepek kızarttım sorun olmaz dimi
2 minik ekmek yaptım
bir de çay içelim diyorum yoksa acıkıyoruz vallahi
yeşil çay 5 i bi yerde falan içelim
normal şekersiz çayında bir zararı olmaz diyorlar.
ağzımız boş durmasın
Sen de gidersen ben bırakırım diyet miyet söyleyeyim Helena hayallerimin katili olmabizden sonra başlayan kızlar gözükmüyor gülcan biz yine kaldık
akşam benmkyle bulşcam yemeğe gidelim diyo portakal suyumu içerim
ayy demek o gün full kaçamak olmuş tüh tühh 2. gün deMerhaba canım inşallah sıkıntıya girmeden hedefimize ulaşırız.Kaçamak yapmak istemiyorum ama bu akşam nasıl geçecek onu da bilmiyorum hee bir de 7. gün akşamı felaket
Bu gr ölçülerini de araştırdım cnm 100 gr. yoğurt bir su bardağını dolduracak kadar oluyor katı haliyle.25 gr peynir de bilinen ölçüsüyle kibrit kutusu kadar.200 gr biftek ise ince kesim avucumuz kadar olacak.Meyveli yoğurtları normalde bile kullanma cnm katkı maddeleri fazla ve şeker oranı da diyette kaçamak sayılır..
Portakal suyu da dolu su bardağına denk gelir..
Ben brokoliyi normalde de salatama çiğ ekleyip yemeyi seviyorum ama azcık haşlanıp da yenebilir biraz baharatla ve zeytinyağıyla..
gitmem canm inşallh =) gitmemek için ha bire yazıyorum ya sana işte sende gitmeee.Sen de gidersen ben bırakırım diyet miyet söyleyeyim Helena hayallerimin katili olma
peki yeşil çayda mı içmemeliyzEvet cnm haklısın dün ben de form çayı içtim hem sindirime yardımcı hem de sıvı da olsa mideye farklı bir şey gitsin.. ek olarak çay kahve içilmemeliymiş bu diyette ama 1 fincandan bir şey olmaz..
Oğluma yaptığım mamayı bile canım nasıl çekiyor bilsen :)
tabiki tartıda gitmesi iyi değil görünüşte bir şey olmadıktan sonra canımhttp://kadin.ihtiyacodasi.com/?Syf=15&cat_id=38&baslik_name=TXV0ZmFrIMOWbMOnw7wgVGFibG9zdQ==
Bu linkten ölçülere bakabilirsin canım.. Bir fincan yeşil çay sıkıntı olmaz diyorum kanaatimce ama içilmemesi gerekiyormuş he bir de 3 ana öğün şeklinde yapılması gerekiyor yani ara öğüne bir şey ayırmamak lazım diye okudum ama öğle ile akşam öğünlerini birbirleriyle değiştirebiliyoruz,akşamı öğlede,öğleyi de akşam öğünün de yiyebiliriz duruma göre.. Hiç kaçamak yapmazsak vereceğimize inanıyorum ben ilk 2 gün ne güzel verdim ama dün abartınca takıldı kilo o yüzden yapmıcam daha kaçamak.Spor da şart ki sonra hemen geri almayalım kiloları.. 3 günde 1 kilo gayet iyi canım bence şimdilik ikimiz de takılmayalım bakalım 13 gün sonunda toplamda ne olacak ayrıca ben tartıdaki rakama pek dikkat etmicem mesela ben şu an 44 beden giyiyorum,40 bedene ya da aşağısına düşersem sevinirim yoksa tartıda düşen kilo beni mutlu etmez.
Evet canım 3.gün sabahında tam 2 kilo eksik tartıldım ama gram oynama yok şu anda.. O portakal konusu tam bi muamma kimi yerde 2 dilim yazıyor ki çok mantıksız 2 dilimin suyu nedir yani o yüzden boşver tam bi portakal suyu iç sen ama hazır olmamasına özen göster tabi gittiğin yerde mevcutsa..tabiki tartıda gitmesi iyi değil görünüşte bir şey olmadıktan sonra canım
ölçülere baktım büyük çay bardağı diyor ben su bardağı anlamıştım
portakal suyuda kimi listelerde 2 dilim yazıyor galiba yanlışlık olmuş 2 portakalın suyu mu onu dışarda içeceğim nasıl yapmalıyım?
canm bende bir kaç yerde araştrdm ama öğün bölebilirsinz yazıyordu.yer değiştirmeyide okudum zaten böldüğüm yumurta falan değil hani 2 yumurta da birini sabah birini akşam yerim değil meyve mi sebzemi ayırırım ancak.
sen ilk 2 günde mi 2 kg verdn canm şimdi durdu dediğine göre öyle anladım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?