• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Of ben de cok yaptim bu diyeti baya kilo verdim ama sonrasinda 1 dikkm ekmek bile yemeye korkar oldum sonra sat anasini diyip hepsini geri aldim. Yani kizlar bu diyetten sonra karbonhidrat aliminizi cok iyi hesaplamaniz gerekiyor. Isvec falan hikaye askinda kisa sureli cozumler ve yeterli kiloyu verdirmiyo son yaptigim diyette istikrarliydim 4 ay yaptim usimdi bi deri bi kemigim herkes noldu sana diyor:)

Of ben de cok yaptim bu diyeti baya kilo verdim ama sonrasinda 1 dikkm ekmek bile yemeye korkar oldum sonra sat anasini diyip hepsini geri aldim. Yani kizlar bu diyetten sonra karbonhidrat aliminizi cok iyi hesaplamaniz gerekiyor. Isvec falan hikaye askinda kisa sureli cozumler ve yeterli kiloyu verdirmiyo son yaptigim diyette istikrarliydim 4 ay yaptim usimdi bi deri bi kemigim herkes noldu sana diyor:)
nasıl bı dıyet uyguladın :D

nasıl bı dıyet uyguladın :D
Kendime cok kisitli miktarlar koydum nesfitle basladim diyete minicik bi kasede mesela 30 gramlik bi nesfit. Oglen et salata aksam da ayni sekilde nesfitle devam ettim sonra gitkide midem kuculdu. Ve herseyden yedim kendime yasak koymadim ama sadece tatlarina baktim 1 isirik. Burgerda bike salata yiyodum. Boyum 174 65 ten 51 e dustum bu sekilde simdi de canim pek busey yemek istemiyor. Ha bi de asla yagsiz urun tuketmedim zeytinyagi kullandim hep ama cig halde. Sut urunleri de yagli ama az miktarlarda. Onemli olan mideyi kucultmek ve herseyi tadinda birakabilmek. Midede duracagina tabakta dursun

Kendime cok kisitli miktarlar koydum nesfitle basladim diyete minicik bi kasede mesela 30 gramlik bi nesfit. Oglen et salata aksam da ayni sekilde nesfitle devam ettim sonra gitkide midem kuculdu. Ve herseyden yedim kendime yasak koymadim ama sadece tatlarina baktim 1 isirik. Burgerda bike salata yiyodum. Boyum 174 65 ten 51 e dustum bu sekilde simdi de canim pek busey yemek istemiyor
ya süpermıs benım boy kısa kılo var ıyısın boyle dıyolar ama ben cok takıyorum aslında 1,55 boy 64 kılo vermem gerekıyo ya :D

Evet canım 3.gün sabahında tam 2 kilo eksik tartıldım ama gram oynama yok şu anda.. O portakal konusu tam bi muamma kimi yerde 2 dilim yazıyor ki çok mantıksız 2 dilimin suyu nedir yani o yüzden boşver tam bi portakal suyu iç sen ama hazır olmamasına özen göster tabi gittiğin yerde mevcutsa..
canım gittiğim yerde sıkma içtim parçacıkları vardı yani
zaten marketlerde yoktur diye düşündüm var mı portakal?
havucu rendelemk şart mıydı? vaktim yoktu bir kaç ısırık alıp evden çıktım
bir de biftek konusunda sen hangisini alıyrdun canm ben kasaba 200 gr koy dediğimde 4 tane avuc içi kadar koyuyor 1 değil yani. pişmiş mi gr hesaplayacağız yoksa çiğ olarak mı?

vee az kalsın bugün bozuyordum canım dayanamıyorm dışarda yemekler 2 küçk dilim pizza yemek zorunda kaldım benmki kendine söyleynce bende söyleyecektm ama pişman değildim dışarıda zor oluyor yarın spor yaparım napim o_O

nedir bu isveç diyetı :D
canım googlea yaz listesi çıkıyor
ben karşıydım
zaten aman aman bir kilo veremedm henüz 3 günde 1 kg gitti o da yeter bana öyle 5-10 vereym demiyorum
az yemeye alıştırayım kendimi diyet bitince de canın çok yemek istemez alışırsın diyorlar bakalım biz biraz sabırsız biraz çabuk gitsn diye başladık bu diyete
biraz verince ayda 1 kg gitse yeter şu an 6 kg fazlam kaldı zaten

Kendime cok kisitli miktarlar koydum nesfitle basladim diyete minicik bi kasede mesela 30 gramlik bi nesfit. Oglen et salata aksam da ayni sekilde nesfitle devam ettim sonra gitkide midem kuculdu. Ve herseyden yedim kendime yasak koymadim ama sadece tatlarina baktim 1 isirik. Burgerda bike salata yiyodum. Boyum 174 65 ten 51 e dustum bu sekilde simdi de canim pek busey yemek istemiyor. Ha bi de asla yagsiz urun tuketmedim zeytinyagi kullandim hep ama cig halde. Sut urunleri de yagli ama az miktarlarda. Onemli olan mideyi kucultmek ve herseyi tadinda birakabilmek. Midede duracagina tabakta dursun
canım ama senin kilon normalmiş ki zaten 51 çok çok az sana göre 64 hadi 62 senin ideal kilon boyun uzun çünkü neden böyle bir şey yaptın ki o_O

ayrıca nesfit bende seviyorum ama o çok zararlı hazır besin sonuçta
ve hazır besinleri mide sindirmez
onun yerine doğal bir şey yesen daha faydalı inan
içinde ne ararsan var onların katkı maddeleri vs
yoksa nasıl raf ömrünü koruyacak

canım gittiğim yerde sıkma içtim parçacıkları vardı yani
zaten marketlerde yoktur diye düşündüm var mı portakal?
havucu rendelemk şart mıydı? vaktim yoktu bir kaç ısırık alıp evden çıktım
bir de biftek konusunda sen hangisini alıyrdun canm ben kasaba 200 gr koy dediğimde 4 tane avuc içi kadar koyuyor 1 değil yani. pişmiş mi gr hesaplayacağız yoksa çiğ olarak mı?

vee az kalsın bugün bozuyordum canım dayanamıyorm dışarda yemekler 2 küçk dilim pizza yemek zorunda kaldım benmki kendine söyleynce bende söyleyecektm ama pişman değildim dışarıda zor oluyor yarın spor yaparım napim o_O
Canım ben de kaçamak yaptım haklıydın duramadık :) Avuç içi dediğim elinin içi kadar yani parmaklar dahil cnm :D
Pizza yedin he ohh afiyet olsun iyi yaptın,biz zaten uçuk rakamlar peşinde değiliz ne kadar versek kar napalım ölelim mi ya amaaaannn :KK49:
Olsun kaçamak falan olsa da yola devam :KK50:

Canım ben de kaçamak yaptım haklıydın duramadık :) Avuç içi dediğim elinin içi kadar yani parmaklar dahil cnm :D
Pizza yedin he ohh afiyet olsun iyi yaptın,biz zaten uçuk rakamlar peşinde değiliz ne kadar versek kar napalım ölelim mi ya amaaaannn :KK49:
Olsun kaçamak falan olsa da yola devam :KK50:
aynı düşüncedeyim canım
sen ne yedin??
yani adam bana hemen hemen elim kadar tartıyor 4 tane
çiğ mi pişmiş mi 200 gr?
sen ne eti yiyorsun canım?

aynı düşüncedeyim canım
sen ne yedin??
yani adam bana hemen hemen elim kadar tartıyor 4 tane
çiğ mi pişmiş mi 200 gr?
sen ne eti yiyorsun canım?
Çiğ haliyle 200 gr olan pişince 160-180 gr arası olur o yüzden 250 gr olarak al canım.. Ben ilk gün mercimek çorbası içtim sonraki günlerde tavuk yedim,et buzluktaydı uzun sürer yapmak diye üşendim..
Bugün ki kaçamaklar cips,tavuk ve domates yani bildiğin baya yedim doydum :KK48:

Çiğ haliyle 200 gr olan pişince 160-180 gr arası olur o yüzden 250 gr olarak al canım.. Ben ilk gün mercimek çorbası içtim sonraki günlerde tavuk yedim,et buzluktaydı uzun sürer yapmak diye üşendim..
Bugün ki kaçamaklar cips,tavuk ve domates yani bildiğin baya yedim doydum :KK48:
ahahha dedim sana kız kaçamak yaparız diye
tavuk ne kadar yedin ki
ya ben geçen gün biftek yerine kızarmış tavuk aldım eve
işte derisi hariç içinden aldım tarttım küçük bi tartı var bizde mutfak için
koyuyorum koyuyorum 200 gr olmuyo bi dünya et girdi içine anlamadım kuzum yao_O
yani biftekte dediğim gibi 4 parça dövülmüş ince dilim girdi içine çözemedim şimdi sen pişmiş 200 yap diyorsun yani??

yarın ki menüde gözümü doyuruyor hem balık hem et var çok değil mi =)

ahahha dedim sana kız kaçamak yaparız diye
tavuk ne kadar yedin ki
ya ben geçen gün biftek yerine kızarmış tavuk aldım eve
işte derisi hariç içinden aldım tarttım küçük bi tartı var bizde mutfak için
koyuyorum koyuyorum 200 gr olmuyo bi dünya et girdi içine anlamadım kuzum yao_O
yani biftekte dediğim gibi 4 parça dövülmüş ince dilim girdi içine çözemedim şimdi sen pişmiş 200 yap diyorsun yani??

yarın ki menüde gözümü doyuruyor hem balık hem et var çok değil mi =)
Ye gitsin cnm 200-300 ne farkeder kaçamağın gözünü çıkardık zaten o kadar gr işine takılmayalım :KK9:
Bir but yedim ohh proteinin zararı olmaz.. Yarın kaçamak yapmamak ümidiyle.. :p

Ye gitsin cnm 200-300 ne farkeder kaçamağın gözünü çıkardık zaten o kadar gr işine takılmayalım :KK9:
Bir but yedim ohh proteinin zararı olmaz.. Yarın kaçamak yapmamak ümidiyle.. :p
balığı nasıl yapıcam canım yaaa
o gün tarifin gibi yapamam haşlasam içi su dolmaz mı anlamadım ben
o kadar emeğimz boşa gidiyo uğraş dur sonra kaçamak :KK48::KK48:
pizza menü söyleycektm az daha kız oruç gibiyim her yemek güzel geliyo.
oruçtan beter olduk

balığı nasıl yapıcam canım yaaa
o gün tarifin gibi yapamam haşlasam içi su dolmaz mı anlamadım ben
o kadar emeğimz boşa gidiyo uğraş dur sonra kaçamak :KK48::KK48:
pizza menü söyleycektm az daha kız oruç gibiyim her yemek güzel geliyo.
oruçtan beter olduk
Azcık ondan azcık bundan derken diyetin suyu çıktı :) Balığı tost makinesinde de ızgara gibi yapabilirsin olmadı azcık zeytinyağıyla tavada yap çok kızartmadan..

Azcık ondan azcık bundan derken diyetin suyu çıktı :) Balığı tost makinesinde de ızgara gibi yapabilirsin olmadı azcık zeytinyağıyla tavada yap çok kızartmadan..
ızgara kolay
yağlı kağıtta fırında mı yapsam
ama haşlama olmuyo o zaman

kuzum suyu çıktı falan deme
en kötü 2. hafta 6 gün tamı tamına yaparız
6 günde kilo veriyorlar ya diyeti 6 gün yapıp
harfi harfine uyarız

Back
X