Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hanimlar bende bu gun basladim bi gazla yumurta ispanak be domatesten salata yapip yedim ogle menumu ins dayanabiliriz.bende birde iki kucuk bebek var birisi 5aylik digeri 22 aylik allah yardimcimiz olsun :)) bu arada ben sabah tartildim 69.800 gr yarin yazicam lutfn kimse yazmayi unutmasin sevgileer

oooo süper vermişsin arkadaşım maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
bende bu 1 günde 6-7 kilo versemm çokk mutlu olurumm:KK9:
Aynen uygularsan dahada çok verirsin bence cnm, ben 5 ay önce bu diyeti yaptığımda 88 dim 75 e düştüm, doğum kilolarimi verdim yani, şimdi hedefim evlendiğim zamanki kiloya düşmek, 60 ı görmek istiyorum :)

Merhaba hanimlar bende bu gun basladim bi gazla yumurta ispanak be domatesten salata yapip yedim ogle menumu ins dayanabiliriz.bende birde iki kucuk bebek var birisi 5aylik digeri 22 aylik allah yardimcimiz olsun :)) bu arada ben sabah tartildim 69.800 gr yarin yazicam lutfn kimse yazmayi unutmasin sevgileer
Sana da kolay gelsin cnm, sende benim gibi sutten kesildin galiba :( bende 5 ay emzirebildim, sütüm olsun diye neler neler yedim ama olmadı :( nasip değilmiş napalim, sonrasında bu diyeti uyguladım bende, çünkü süt olsun diye herseyi denemekten artık tartı 90 ı vuruyordu :/

Sana da kolay gelsin cnm, sende benim gibi sutten kesildin galiba :KK43: bende 5 ay emzirebildim, sütüm olsun diye neler neler yedim ama olmadı :KK43: nasip değilmiş napalim, sonrasında bu diyeti uyguladım bende, çünkü süt olsun diye herseyi denemekten artık tartı 90 ı vuruyordu :/
Aynen canim ama benim cok once kesilmisti ilkinde de oyle oldu genetik sanirim annemnde olmams sutu :(( benim canim cok cay icmek istiyor adeta bir caykoligim napicam bilemiyorum..acaba cay icipte zayiflayan olmus mi ki okudunuz mu hic hanimlar yorunlarda yada yesil cay icip zayiflamaya destek veren bu diyetle olmus mu acaba ??

merhabaaaa valla benimle birlikte birkaç kişiyi daha görmek çok mutlu etti beni .böyle tek kalmamak daha güselll.sende kilo kaybı oldumu arkadaşım???
Bugün tansiyonum düştü yere yığılıp kalmadan önce ufak ayran alıp bolca tuzlayıp içtim:( 62kiloyla başladım şu an tartıldım tam tamına 60 kilo çıktım.halsiz olduğum için spor yapamadım bugün sadece yolumu uzatıp biraz daha yürüyebildim.çok su tüketen biri değilim zorluyorum kendimi.bende sevindim cidden senin nasıl gidiyor?

merhaba kızlar .size bir kötü haberim var ben isveçe devam edemedim dün herşeyden öyle bir midem bulandıki şunu anladım liste mantığı bana göre değil:( belki çok fazla kilo verebilirdim ama beynime yenik düştüm yine:(ama zayıflamanın peşini bırakmicam herşeyden ölçülü yicem çünkü benim bir listem olmamalı fobim oluştu resmen diyet listelerine yıllardır:)sizlere başarılar diliyorum arkadaşlarEn Büyük KK

Merhaba arkadaşlar 4.günümdeyim..bugün diğer günlere göre daha iyi hissediyorum kendimi enerjim kendine gelmeye başladı.bu 4günde bi ayran,5kestane bikaç tane de leblebi yedim kaçamak olarak sanırım onları hiç yememeliymişim...62yle başladığımı yazmıştım 60ı görmüştüm ama şuan 60.4 çıktım.çok yavaş veriyorum maalesef bugün kendimi iyi hissettiğim için bi 40dak. Dans edicem.biraz moralim bozuldu açıkcası

merhaba arkadaşlar bu diyeti yapmaya hep çok çabaladım ama yapamadım bugün 69 la başladım sabah nescafe içtim öğlen 1 kase yoğurt yedim yumurta yemedim yurtta kaldığım için her an herşeyi yapamıyorum o yüzden listeyi kendime göre değiştirdim

Merhabalar afenim :)) dilim damagim kurudu :( bu gun 40dak yuruyus yaptim..kotu olan su ki aksam uzeri dayanamayip 2tane bebe buskivisi yeyivermisim cayla :((( suan cok pismanim yürüyüs falan bosa gitmemistir di mi :) aksamda biftekle salata yerine ceyrek sucuk yedim hemde pismemis gunu kapatmis oldum ins tabi :))) yarin kac gr vericem acabaaa dimtisss güp güp güp heycanliyim :))

Merhabalar afenim :)) dilim damagim kurudu :KK43: bu gun 40dak yuruyus yaptim..kotu olan su ki aksam uzeri dayanamayip 2tane bebe buskivisi yeyivermisim cayla :KK43:(( suan cok pismanim yürüyüs falan bosa gitmemistir di mi :) aksamda biftekle salata yerine ceyrek sucuk yedim hemde pismemis gunu kapatmis oldum ins tabi :))) yarin kac gr vericem acabaaa dimtisss güp güp güp heycanliyim :))
boşa gitmemiştir yürüyüsün merak etme cnm. diyete devam :KK46:

merhaba arkadaşlar bugün 2. günüm 69 la dün başlamıştım bugün 68.500 sabah kahvemi içtim öğlen salatalık yedim akşam yoğurt domates yemeyi düşünüyorum dün çekirdek çitledim dayanamayıp ben hiç spor yapmıyorum ama

Benim de bugun 4. Gunum. 75.5 ile basladim. Bugun 73.1 oldum. Ilk gunler daha kolaydi ama suan cok aciktim mesela zor dayaniyorum ya :( ben hafta ici her sabah 1 saat yuruyup ustune biraz da spor yapiyorum parkta. 13 gun dayanabilirim insallah.

merhaba arkadaşlar,

forumu sıkı takip eden yok sanırım, ama ben yeni takip etmek isteyenler içinde deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Dün itibari ile isveç diyetine başlamış bulunuyorum. 34 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim.küçük oğlum 1 yaşında, geçen sene doğumdan 3 ay sonra spora başladım, yediklerime dikkat ederek ve pilates yaparak 10 kilo verdim.Hafta içi cok güzel diyet yapıp hafta sonu cozutan bir insan olduğum için 62 de takıldım bir ileri iki geri şeklinde gecen günler benii sıktı ve isveç diyetinde karar kıldım.

62,3 kilo ile başladım bu sabah 61,5 idi. ilk gün için gayet iyi.gelişmeleri yazmaya devam edicem.

Selam kızlar bende defalarca diyete başlayıp yarım bıraktım ama kilolar aldı başını gidiyor bu sefer bu diyetle sonuca ulaşmak istiyorum. Yarın başlayacağım var mı bana eeşlik edecek

Back
X