Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

inanırmısın ikinci günden sonra hiç acıkmamaya başladım öğün saati geliyo benim canım hiç yemek istemiyor .ben hiç kaçamak yapmıyorum biliyorum bi yapsam sonu gelmicek.tek sorunum halsizlik.

Doğru diyosun canım 2. Günüm daha kilolar değil gramlar gitmiş bi de guatr hastası Olduğum için kolay kilo veremiyorum neyse inşallah 13 gün sonunda umarım en azından 5-6 kilo gider

Dikkat edersen en az 5 Kilo verebileceğini düşünüyorum.allah yardımcın olsun canım.inşallah sağlıkla sıhhatle istediğin kiloya ulaşırsın...

Doğru diyosun canım 2. Günüm daha kilolar değil gramlar gitmiş bi de guatr hastası Olduğum için kolay kilo veremiyorum neyse inşallah 13 gün sonunda umarım en azından 5-6 kilo gider
canım guatr hastalığın varsa diyetisyenle çalış bnce hızlı kilo vermek istiyorum de. böyle metabolizmanı zorluyor olabiliriz. nasıl geçti bu günün ben öğle okul yemeği vardi öğle balık yedim diyeti tam uygulamak zor oluyo bnm için. bi de meşrubat içilmeyecek demi hiç bu diyette çok az yememe rağman bnde bugün daha iyiyim alışıyoz sanırım

Dikkat edersen en az 5 Kilo verebileceğini düşünüyorum.allah yardımcın olsun canım.inşallah sağlıkla sıhhatle istediğin kiloya ulaşırsın...

canım sende çok iyi kilo vermişsin maşallah. neler yaptın anlatsana bizde verelim kilo senin gibi. ben ikinci günüm 500 gr vermişim ama o beni çok mutlu etti beklemiyodum tartılmamalıyım hergün ama dayanamıyorum

ben hiç kaçamak yapmadan tam olarak diyeti uyguluyorum.spor yapıyorum.karbonatlı su içiyorum.tek sorunum halsizlik ve miğde bulantısı

Kızlar ben 4 gün yapıp bıraktım geçen hafta ve 63 ile baslayip 61 ile bırakmistim bu bir haftada sadece 700 giram tekrar aldim. Yarin 61.700 ile tekrar başlayacağım umarım bu sefer devam ederim :)

Ya kızlar akşama yemekli misafirlerim vardı çok dikkat etmeme rağmen ayıp dediler sen yemessen bizde yemeyiz dediler mecbur yemek zorunda kaldım olmadı diyeti 2 gün uzatırım ama 300 gr vermişim

81.3 ve bi sürü kaçamak yapmak zorunda kaldım misafirlerim den dolayı ama açlık hissetmiyorum bundan sonra ki günler çok dikkat edcem

canım dikkat edersen veriyorsun. bende 1,5 kilo vermişim 2 günde evdeki yemeğe göre değiştiriyom ben menüyü ama protein ağırlıklı yiyorum sürekli mesela bugün jambon yerine peynir yedim. karbonhidrat meyve dışında yemeyin. diyetin mantığı bnce protein ağırlıklı ve az yemek oluyo öyle yapıncada. dünde yarım armut yedim gece yatarken çok acıkmıştımda.yeni yemeliyiz bnce ama çok çok az yiyince oluyo kahve zaten metabolizmayı hızlandırıyo

Aynen canım haklısın 2 gündür misafirlerim vardı yarın da geliyorlar napalım elimden geldiğince dikkat ediyorum

Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canım olmazsa zaten haftaya tekrar yapçam olmazsa bu en azından ön alıştırma aşaması olur

Merhaba hanımlar bende isveç diyeti yapmayı düşünüyorum.Ama bi kaç sorum olacaktı.
Bifteği nasıl pişireceğiz?
Balığı nasıl haşlayacağız fınızda buğulama yapsak olur mu?

kızlar ben iki kilo verdim bıraktım başka daha normal diyetlerden yapacağım sağlığım için inş. verirsiniz sizde
canım ben biftek haşlama yedim yada köfte yedim onun yerine balığıda fırında pişirdim

Teşekkür ederim canim O ozlem_nuri
Ben de gün başladım. Pek zor degil ama haşlanmış ispanak ve haslanmis yumurta midemi bulandirdi yarim yumurta ve uc dort catal ıspanak yiyebilidim sadece. InşAllah basarabilirim cok canimi sıkıyor kilo vercem deyip verememek

Merhaba bende basladim bugun 2. Gunum ve 1 kg vermisim ama odemden gitti anliyorum.. bence 13 gun dayanmak ve sonunu gormek gerek... insallah umut ediyorum ki oyle olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…