- 18 Nisan 2015
- 65
- 17
- 8
- 44
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.381
Kaç kilo verebiliriz birlikte görcez ama öle 10 15 kiloları hayal etmeyin 5-6 versek donuç mükemmel şaşırmış bir metabolizma ile sağlıklı bir diyete başlayabiliriz...
Biftek yiyin çünkü kırmızı et ve beyaz et çok farklı..
Ama sevmiyosanız bozmaktan iyidir:))
Tabiki olur hic problem degil sadece dana jambon olsun.. kolay gelsin .. paylasirsan motive olursun benim 4. Gun bitti..merhaba biz de bugün annemle başladık. 1. gün yani :)
2. günde 1 dilim salam var ya onu jambon olarak yesek olur mu. salam sevmiyorum da???
Supermis tebrik ederim benim 4. Gun bitti sadece 2 kg gitti az diye dusunuyodum 13 gun yapsaydin 8 kg garantin olabilirdi belkide, peki spor yaptinmi?Merhaba kızlar :)
Ben bu diyeti 6 günlük yaptım
80.2 yle başlayıp, 76.5 e düştüm
tabi çok açlık çektim ama sonuca değdi :)
hatta bi kaç arkadaşımada önerdim, onlarda zayıfladılar
Ben bi anda bu kadar kilo verince korktum tabi acaba kastan mı verdim kiloları diye
spor salonunda ölçüm yaptırdım ve sonuç mükemmelll :))
Verdiğim tüm kiloyu yağdan verdiğimi görünce dahada motive oldum
şimdi 1 ay geçmesini bekliyorum, 6 günden devam etmek için
Merhaba kızlar :)
Ben bu diyeti 6 günlük yaptım
80.2 yle başlayıp, 76.5 e düştüm
tabi çok açlık çektim ama sonuca değdi :)
hatta bi kaç arkadaşımada önerdim, onlarda zayıfladılar
Ben bi anda bu kadar kilo verince korktum tabi acaba kastan mı verdim kiloları diye
spor salonunda ölçüm yaptırdım ve sonuç mükemmelll :))
Verdiğim tüm kiloyu yağdan verdiğimi görünce dahada motive oldum
şimdi 1 ay geçmesini bekliyorum, 6 günden devam etmek için
Canım naptın başladın mi eğer güzel bir spor programıyla desteklersen kilolarını verebilirsin canım Allah yardımcın olsunBende yarin baslicam ağustosta dugunum var ve stresten daha çok yemeye başladım inşallah 13 gün sonunda güzel sonuçlar alırım 67 kiloyum 55 olmm lazim
Canım naptın başladın mi eğer güzel bir spor programıyla desteklersen kilolarını verebilirsin canım Allah yardımcın olsun
Morelini bozma bence kaç kilosunBenim bu gün 6. günüm ama sadece 2 kilo vermisim.Fazladan hic bisey yemedim neden bu kadar yavaş gidiyor kilolar fikri olan var mi ?
Canım yürüyüşün yanında biraz ağırlık çalışmanı da öneriyorum Verdiğimiz kiloların kastan gitmemesi içinBaşladım canım çok sagol spor olarak da yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşamları bakalım inşallah sonuçlar iyi olur :)
59 ile başladım 57 yim şu an 52 olmak istiyorum. Bu kadar çabaya rağmen çok az sankiMorelini bozma bence kaç kilosun
Kilona göre iyi vermissin bence 20 kilo ve fazlası olanlar için büyük kilo kayıpları söz konusu senin kilon için gaye iyi gidiyorsun bence canını sıkma ben 8o,5ile başladım şuanda 78,5 im 3. Günüm59 ile başladım 57 yim şu an 52 olmak istiyorum. Bu kadar çabaya rağmen çok az sanki
Teşekkür ederim.Daha da verirsin inşAllah.Kilona göre iyi vermissin bence 20 kilo ve fazlası olanlar için büyük kilo kayıpları söz konusu senin kilon için gaye iyi gidiyorsun bence canını sıkma ben 8o,5ile başladım şuanda 78,5 im 3. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?