- 14 Nisan 2011
- 113
- 27
- 298
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.401
Diyet nasıl gidiyor canım bizi haberdar et:)Merhabalar ben de 1.73 boyundayım 3 gun once diyete basladim abur cubur yememe tatli simit yasaklari getirdim kendime az yemeye basladim fakat bi yararini hissetmedim bugun isvec diyetine basladim bugunun tamamina uydum 72 kiloyla basladim 58 dusmem lazim bu diyetle olmasa da yavas yavas bir suru diyetle dusmeye dusunuyorum bi de universite sinavina hazirlaniyorum 60 kilodan 72 kilo olmusum cok aci verici
Bende pazar günü çok halsizdim canim 2 tane kuru kayisi yedim bir de 2-3 kere öğünlerde yer degistirme yaptim.Bu gun 7. günüm cok fazla halsizlik falan yok iyi gidiyor ama kilolar gitmiyor ilk basta 2 kilo verdim hala ayniSelam kızlar nasıl gidiyor bugün 4. Günüm sabah tartıldım toplamda 2,400 verdim her sabah tartılıyorum ama tartılmasam iyi olacak galiba insan ilk Günlerde ki gibi vermeyince hevesi kırılıyor bugün çok halsiz düştüm bacaklarımda güç kalmadı resmen miğdemde ziller Çalıyor kaçamak yaptım biraz Çubuk kraker birkaç tane de badem yedim olacak o kadar:) asla pes etmek yok birbirimize destek olalım
7 gün dayandıysan 13 günü tamamla derim morelini bozma Bencede regl olduğun için şişkinlik vardır bir kaç gün tartıya çıkma derim morelim bozulabilir hastasın çünküBende pazar günü çok halsizdim canim 2 tane kuru kayisi yedim bir de 2-3 kere öğünlerde yer degistirme yaptim.Bu gun 7. günüm cok fazla halsizlik falan yok iyi gidiyor ama kilolar gitmiyor ilk basta 2 kilo verdim hala ayniRegl oldum dün sebebini ona bağlayıp devam ediyorum diyete yoksa tartiya her çıktığımda moralim bozuluyor
Tamamlamaya caliscam 13 gunu insAllah ise yarar7 gün dayandıysan 13 günü tamamla derim morelini bozma Bencede regl olduğun için şişkinlik vardır bir kaç gün tartıya çıkma derim morelim bozulabilir hastasın çünkü
benim diyette 7. günüm 6 günde 4,5 kg verdim . diyetin dışına kesinlikle çıkmadım. Hatta bazı şeyleri yemedim. Birtek çay ve kahveyi istediğim kadar içtim. Zaten şekersiz içtiğimden sorun olmaz diye düşündüm.ben devam ediyorum 5 gün yaptım 3.3 kilo verdim.Dün bozduğum için bugün 6.günden devam ediyorum.72.4 kilo ile devam 13 güne tamamlayacağım beraber yapalımm sen kaçıncı günündesin kaç kilo verdin?
çook tebrik ederim.mşl ne güzel vermişsin benim motive düştü kaçamaklarım oluyo bugünde oldu.ama devam edeceğimm daha dikkat edip kilo vermek istiyorumbenim diyette 7. günüm 6 günde 4,5 kg verdim . diyetin dışına kesinlikle çıkmadım. Hatta bazı şeyleri yemedim. Birtek çay ve kahveyi istediğim kadar içtim. Zaten şekersiz içtiğimden sorun olmaz diye düşündüm.
bu gün biraz bozdum ama bence masum 7. günde ızgara et vardı bizde anneler günü nedeniyle mangal yaptık. tek bozduğum şey mangalda pişmiş biber ve domates yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?