Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar
bende bugün diyete başladım. bakalım bu diyetle kaç kilo verebileceğim. Aslında hergün tartılmak istemiyorum ama dayanamayıp tartılıyorum. kilo vermediğimi görüncede moralim bozuluyor. geçen ay diyet yapıp 4 haftada 7 kg verdim.
ama kaçamakları artırmaya başladım. Hatta 8 kg vermiştim ama 1 kg mını geri aldım. inşallah bu sefer başaracağım.
şuan 95 kg mım bakalım 90 nın altına inebilecekmiyim

Merhabalar ben de 1.73 boyundayım 3 gun once diyete basladim abur cubur yememe tatli simit yasaklari getirdim kendime az yemeye basladim fakat bi yararini hissetmedim bugun isvec diyetine basladim bugunun tamamina uydum 72 kiloyla basladim 58 dusmem lazim bu diyetle olmasa da yavas yavas bir suru diyetle dusmeye dusunuyorum bi de universite sinavina hazirlaniyorum 60 kilodan 72 kilo olmusum cok aci verici

Selam kızlar nasıl gidiyor bugün 4. Günüm sabah tartıldım toplamda 2,400 verdim her sabah tartılıyorum ama tartılmasam iyi olacak galiba insan ilk Günlerde ki gibi vermeyince hevesi kırılıyor bugün çok halsiz düştüm bacaklarımda güç kalmadı resmen miğdemde ziller Çalıyor kaçamak yaptım biraz Çubuk kraker birkaç tane de badem yedim olacak o kadar:) asla pes etmek yok birbirimize destek olalım

Diyet nasıl gidiyor canım bizi haberdar et:)

Bende pazar günü çok halsizdim canim 2 tane kuru kayisi yedim bir de 2-3 kere öğünlerde yer degistirme yaptim.Bu gun 7. günüm cok fazla halsizlik falan yok iyi gidiyor ama kilolar gitmiyor ilk basta 2 kilo verdim hala ayni Regl oldum dün sebebini ona bağlayıp devam ediyorum diyete yoksa tartiya her çıktığımda moralim bozuluyor

7 gün dayandıysan 13 günü tamamla derim morelini bozma Bencede regl olduğun için şişkinlik vardır bir kaç gün tartıya çıkma derim morelim bozulabilir hastasın çünkü

merhaba hanımlar bende pzt günü bu diyete başladım.6 aylık bebeğim var sütüm çok çok az süt olsun diye aşırı yedim süt olmadığı gibi kiloda aldım.bu diyete başlamaya karar verdim 13 gün yapacağım.
pzt 75.7 ile başladım bugün 3.günüm ve ben 73.3 üm arada salatalık yiyorum çünkü öğlen çok acıkıyorum benimle yapacak arkadaş var mı?birbirimize destek olalım

diyetime büyük bir istikrar ile devam ediyorum. 3 günde 3 kg verdim. bugün dördüncü gün. bakalım 13 günün sonunda kaç kilo vereceğim.

bu diyete benden başka eden eden yok mu ?
Destek lazım . Aslında aç değilim ama karbonhidrat diye vücudum resmen bağırıyor.

ben devam ediyorum 5 gün yaptım 3.3 kilo verdim.Dün bozduğum için bugün 6.günden devam ediyorum.72.4 kilo ile devam 13 güne tamamlayacağım beraber yapalımm sen kaçıncı günündesin kaç kilo verdin?

Ben de İsveç'e benzer biey yapıyorum. Listede bazı yiyecekleri değiştirmek durumunda kaldım kırmızı et yemiyorum mesela. Duraklama dönemine girdim diyetimde. Bu diyetle vücuduma bi şok yapmak istiyorum bakalım artık. Buraya yazarım sonucu da

benim diyette 7. günüm 6 günde 4,5 kg verdim . diyetin dışına kesinlikle çıkmadım. Hatta bazı şeyleri yemedim. Birtek çay ve kahveyi istediğim kadar içtim. Zaten şekersiz içtiğimden sorun olmaz diye düşündüm.
bu gün biraz bozdum ama bence masum 7. günde ızgara et vardı bizde anneler günü nedeniyle mangal yaptık. tek bozduğum şey mangalda pişmiş biber ve domates yedim.

ben devam ediyorum 5 gün yaptım 3.3 kilo verdim.Dün bozduğum için bugün 6.günden devam ediyorum.72.4 kilo ile devam 13 güne tamamlayacağım beraber yapalımm sen kaçıncı günündesin kaç kilo verdin?
benim diyette 7. günüm 6 günde 4,5 kg verdim . diyetin dışına kesinlikle çıkmadım. Hatta bazı şeyleri yemedim. Birtek çay ve kahveyi istediğim kadar içtim. Zaten şekersiz içtiğimden sorun olmaz diye düşündüm.
bu gün biraz bozdum ama bence masum 7. günde ızgara et vardı bizde anneler günü nedeniyle mangal yaptık. tek bozduğum şey mangalda pişmiş biber ve domates yedim.

çook tebrik ederim.mşl ne güzel vermişsin benim motive düştü kaçamaklarım oluyo bugünde oldu.ama devam edeceğimm daha dikkat edip kilo vermek istiyorum

bu geceyi de atlattım mı kaldı 5 gün.
evdeki pişen yemeklerden 1-2 kaşık olsa da yemek istiyorum. özledim.. Aslında aç değilim sadece özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…