- 5 Aralık 2012
- 103
- 135
- 103
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.981
aa bende oyle ıceyım o zamanben sabahları içilen 1 kesme şekerin metabolizmayı hızlandırdığını o nedenle içilmesi gerektiğini biliyorum
yoksa her şeyimi şekersiz içerim ben sadece bu diyet boyunca hep 1 şekerli içtim
şeker ve çıkolata aynı etkıyı verır mı bılmıyorumBen minik bir kare bitter çikolatayla içiyorum kahveyi. Ayrıca kızarmış ekmek olan günde de kızarmış ekmeğe 1 tatlı kaşığından az fıstık ezmesi sürüyorum.
Et için de Dana antrikotu düdüklüde pişirip yiyorum. Çok lezzetli oluyor.
Bu arada dayanamadım tartıldım,3. günün sabahı 1,7 kg vermişim.
diğer öğünün besininden tuket canımKizlar sinavim vardi bugun basim nasil dondu kacamak yapmak hic istemiyorum bi kahve ictim simdi okulda kacamak saymiyorum bunu
canım geçmiş olsun sınavların çok daha önemli. bende 6 günün sonunda 57 kiloyu görürsem eğer bırakacağım. zaten harfiyen uyamıyorum maalesefKizlarbayilcak gibi oldum ve simavlarim var birakicam.malesef.size basarilar
Sana basarilar cnmcanım geçmiş olsun sınavların çok daha önemli. bende 6 günün sonunda 57 kiloyu görürsem eğer bırakacağım. zaten harfiyen uyamıyorum maalesef
kac kg gıttıİsveç diyetinin bu gün 8. günündeyim 70 kg ve çok açım
ne kadar verdın pekıyarını 4 gözle bekliyorum. bugün 11. gündü. nanisaya gidip manisa köfte yemeden olmazdı sma bütun gun baska bir sey yemedim. gun boyle bitiricem. yarin ssbah 81.5 bekliyorum hayırlısı. .
Ayy Insallah darısı basına erken kalkmadı sımdı uyandım sımdı İcsem kahveyı bısey olur mu?ben geçen sene 24 kilo vermiştim. simdi bu diyeti yapıyorum. 10 günde 5 kilo oldu. ve vücudumda kendim bile farkediyorum. inanılmaz inceldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?