Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar. benimde bugün ikinci günüm sabah 600gr eksik uyandım. dün 59.4 tüm bugün 58.8 bide regl olucam 4-5 günüm var. bu sabah şekersiz türk kahvesi içtim. diyete tam anlamıyla sadık olamıyorum mesela şeker hiç kullanmıyorum ben. bugün öğlenki yoğurt ve salam menüsündeki salamı tüketmeyeceğim mesela. akşamda sadece ıspanak yemeği yiyeceğim. benden haberler bu kadar :)

Ben minik bir kare bitter çikolatayla içiyorum kahveyi. Ayrıca kızarmış ekmek olan günde de kızarmış ekmeğe 1 tatlı kaşığından az fıstık ezmesi sürüyorum.

Et için de Dana antrikotu düdüklüde pişirip yiyorum. Çok lezzetli oluyor.

Bu arada dayanamadım tartıldım, 3. günün sabahı 1,7 kg vermişim.

Kizlar sinavim vardi bugun basim nasil dondu kacamak yapmak hic istemiyorum bi kahve ictim simdi okulda kacamak saymiyorum bunu

şeker ve çıkolata aynı etkıyı verır mı bılmıyorum

Bu akşam yumurtalı ve jambonlu yeşil salatamı yiyince 3. günümü tamamlıyorum. :) Hala kolay geçiyor; ama itiraf etmeliyim ki 7. günden korkuyorum. Çok azimliyim bu diyeti sonlandıracağım. Bu arada ben Fatsecret diye bir uygulama kullanıyorum. Oraya her gün yediklerimi yazıyorum. Değişiklik yapacaksam (bitter çikolata-şeker, salam-yağsız jambon gibi) bu uygulamada kalori, yağ, karbonhidrat ve protein oranlarına dikkat ederek yapıyorum.
Size de önerebilirim.

yarını 4 gözle bekliyorum. bugün 11. gündü. nanisaya gidip manisa köfte yemeden olmazdı sma bütun gun baska bir sey yemedim. gun boyle bitiricem. yarin ssbah 81.5 bekliyorum hayırlısı. .

Merhaba arkadaslar ben de yenı uye oldum sayfaya bana acıkl yardım edin kızlar benı 1bcuk ay sonra sözlenıcegım ve bu kadr kilolu olmak tan ılk defa tıskındım ben 1.64 byundayım kılomda 75 gercekten verenler var mı bu diyetle ve vucudunuzda belli mı yoksa sadece dartıda mı oynama var? ben bunu uygulasam gunde de 1bcuk saat yurusem sonuc alır mıyım

diyetin ıkıncı gunu ılk gun basarılı gectı 3 lt yakın su ıctım mekık cektım bakalım sımdı nabıcaz sizde durumlar nasıl ?

4. günüm de bitmek üzere. Öğleden sonra çok acıktım ve 1 elma yedim. Akşam yarım porsiyon meyve yiyip yoğurdumu da yiyerek bu zor günü bitireceğim inşallah. Hedef kiloma da 1,5 kg kaldı. İnşallah bu diyetin sonunda 1,5 ve belki biraz daha fazlasını da verebilirim. :) 5. ve 6. gün çok daha kolay gibi. 7. günü de atlatırsam, 6 gün daha sabredebilirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…