Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ya bide ne diyecegım nasıl ayarlıyosunuz gramajları 100 gram falan

3 yk yoğurt (çok dolu, tepeleme olmayacak) 100g, küçük activia yoğurtlar 100g kadar. 3 kofte et 90 gram ya da 3 yk kıyma yaklaşık 90 gramdır. Bir kibrit kutusu kadar peynir yaklaşık 30 gram. Bu şekilde göz kararı ayarlayabilirsin.

Ben de hafiften aciktim ama dun depoyu iyi doldurmusum hahah.bugun ogle ve aksam arasini kisa tuttum ogleni yetistirebilmek icin ama yarin bende zorlanirim baya 6guncuk sabredicem artik..

günaydın herkeseee
9. gününm bugün dünden bu yana 200 gr gitmiş.. yavaşladı kilo vermem çünkü çok minik de olsa kaçamak yapıyorum
toplamda 2.9 kilo
Melinda ben de bu sabah toplamda 3.700 kg la uyandm. 7. Gün 900 gram gitmişti. 8. Gün verememisim 9. Gün 300/gram toplamda ben de 3700 oldum benim de yavaşladı ama ben hep çay iciyorum şekersiz hala ondan mı acaba bilmiyorum

ben dün çok mutlu oldum. çünkü verdiğim kilonun ne kadarı su ne kadarı yağ bilemiyordum. spor salonunda rejim öncesi ölçulerimle 9. günki ölçülerim aradında kol 4 cm. bacak 3 cm. karın kalça göğüs 5 cm incelmişti. üstelik sadece 4 kiloyla. ve asıl önemlisi ayni gün regl oldum. vücudum ödem içinde. yani 3 4 gun sonra daha da ineceğim. bugün tartılmayı bile unutmuşum sabah tartılir yazarım. ben de bazen kaçamaklar yaptım ama hergün tenis oynadım. 10. gün de bitti şükür. 3 gün sonrayı 4 gözle bekliyorum. darisi başınıza. .

ben sonlara doğru saçmaladım bitse de gitsek modundayım bugün yine verememişim
11. günüm toplamda ben o kadar veremedim keşke sonlarda saçmalamasaydım neyse bugün tutmaya çalışayım kendimi

2.gunum harfiyen uyuyorum listeye,yarin tartilacagim. sabah sekersiz kahvemi ictim seker atmayi unutuyorum.aksam 1 meyve hakkim var 1kucuk nektarin 1 kayisi yiyecegim.salam yerine de hindi fume yerim

Ogle yemegimi simdi yedim kizlar (10.00)sinava gidicem cunku 2hindi fume (ince diye 2tane) ve 2yemek kasigi yogurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…