Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, kızlar bende bugun İsveç diyetine başladım bismillah kahve ile size bi sorum olacak bu biftek eti yazıyor ya her hangi bi et türü olsa ne olur yine dana dan boyun vs vs gibi

Kızlar nasıl gidiyor benim bugün 2. günüm dünden bugüne 1 kilo vermişim bu arada akşam dışarda 1 saat tempolu yürüdüm hiç kaçamak yapmadım 13 gün sonunda inşallah en az bi 8 kilo vermiş olurum :(

Merhaba, kızlar bende bugun İsveç diyetine başladım bismillah kahve ile size bi sorum olacak bu biftek eti yazıyor ya her hangi bi et türü olsa ne olur yine dana dan boyun vs vs gibi

Canım diyetkolik adlı siteye girip besinlerin kalori değerlerine göre tüketebilirsin. Mesela 200 gr biftek yazıyor diyette önce onun kalorisine bak,sonra köfte yemek istiyorsan kaç köfte 200 gr biftek etinin kalorisine eşit ya da kaç dilim peynir 200 gr biftek etinin kalorisine eşit diye bak. İstediğin proteinle değişim yapabilirsin. Ben eti pek sevmediğim için peynirle değişim yapıyorum mesela. Fazla etki etmiyor.:KK49:

kasaptan dana biftek diyorsun veriyor canım ben 600 gr aldım 3 e böldüm o şekilde tüketeceğim dün akşam ilk 200 gr ı tükettim hatta

Canım evde etim oldugu icin ekstra almak istemedim işte dana nın her yeri olur mu acaba cünki biz kendimiz kesiyoruz ayırmıyoruz öyle boyun kol biftek diye

Kızlar nasıl gidiyor benim bugün 2. günüm dünden bugüne 1 kilo vermişim bu arada akşam dışarda 1 saat tempolu yürüdüm hiç kaçamak yapmadım 13 gün sonunda inşallah en az bi 8 kilo vermiş olurum :KK43:

Çok iyi gidiyorsun canım. Ben tam uymadığım halde 2 günde 1.200 gr verdim. Sen kaçamak yapmıyorsun artı sporunu yapıyorsun en az 6 kilo gider merak etme :-)

selam şekerler;
Günlük bilgilerimi vereyim hepinize
An itibariyle 4. Günümün kahvaltısını yapmış bulunmaktayım başlangıç kilom 105 ama Şuan 101.600 üm boyun 1.80 cm

bu satırları size belimde titreşimli masaj aletiyle yazıyorum... spor yapacak enerjim yok lakin kendi Çapımda boş durmayayım dedim

Canı bir şey çeken arkadaşlarımada seslenmek istedim
Unutmayın;
İstediğini yiyen istediğini giyemez
öpüldünüz çok herkese başarılar ...
kimse vazgeçmesin !!!!
inanmak başarmanın yarısıdır, vazgeçmek kısır döngüye geri dönüş hepinize hayırlı günler dilerim bol öpücükler Mutlu olun <3

selam şekerler;
An itibariyle 4. Günümün kahvaltısını yapmış bulunmaktayım başlangıç kilom 105 ama Şuan 101.600 üm boyun 1.80 cm

bu satırları size belimde titreşimli masaj aletiyle yazıyorum... spor yapacak enerjim yok lakin kendi Çapımda boş durmayayım dedim

Unutmayın;
kimse vazgeçmesin !!!!
inanmak başarmanın yarısıdır, vazgeçmek kısır döngüye geri dönüş hepinize hayırlı günler dilerim bol öpücükler Mutlu olun <3

Canım çok iyi gidiyorsun maşallah:halay: Bu arada motivasyon için teşekkürler :KK31:

Canım evde etim oldugu icin ekstra almak istemedim işte dana nın her yeri olur mu acaba cünki biz kendimiz kesiyoruz ayırmıyoruz öyle boyun kol biftek diye
canım yağlı kısmı olmasın yeter 2 dilim neredeyse 200 gr'a denk geliyor bu tarz şeyleri çok dert etme kendine dert edince insan pes ediyor dananın heryeri olur

buseb buseb cnm bende ikinci tur yaptigim icin cok pismanim iyiki devam etmemiş sin
@nadalvanos hazirim cnm tam gaz fazla veremeyiz ama dusuk kalorili diyetten bir digerine gecince fazla gitmiyo
Aynen bayanlar bide o aok diyetteki yiyecekler size uygun mu ona da bakin mesela ben meyveli diyetler yapamiorum hem aciktirio hemde insulinimi tetiklio ama isvec gibi protein agirliklilar verdirio bna

selam şekerler;

Unutmayın;
kimse vazgeçmesin !!!!
Ne guzel soylemissin cnm tebrikler sana

Hic kilo vermedim o yüzden zaman kaybettim

kaçamak yaptın mı peki hiç? o diyet tekrar yapılmamalı bence 1 ay sonra belki işe yarar ama üstüste bi işe yaramadığı belli

Aynen bayanlar bide o aok diyetteki yiyecekler size uygun mu ona da bakin mesela ben meyveli diyetler yapamiorum hem aciktirio hemde insulinimi tetiklio ama isvec gibi protein agirliklilar verdirio bna

beni ne tetikliyor hiç bilmiyorum ama bana farketmiyor öyle olsa anlardım. ne bulursam yapıyorum :D kilo verince bebek istiyorum çünkü suan acelem var :))

Ben pazar günü spora yazilicam inşallah haftanin 3 günü platesle zumba var Kayin validem kizima bakarsa gitmeyi dusunuyorum

kaçamak yaptın mı peki hiç? o diyet tekrar yapılmamalı bence 1 ay sonra belki işe yarar ama üstüste bi işe yaramadığı belli
Bende bebos dudunuorum cnm ne guzel ya ins olur ama ben bu kez sok diyet yaparken kendimi cok da skmamayi dusunuorum cnku o zaman hep yiyecek dusnuorum

beni ne tetikliyor hiç bilmiyorum ama bana farketmiyor öyle olsa anlardım. ne bulursam yapıyorum :KK70: kilo verince bebek istiyorum çünkü suan acelem var :))

Back
X