Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

@zuzu_p bence 6 günde kesilmelidir ben daha fazlasını kaldıramıyorum ama kısa sürede tekrar yapılmamalı. 1 ay önce ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdimşimdi tekrar yapıyorum hiç kilo vermedim 4. Gün bitti yarıda bırakmamak için 6 ya tamamlayacağız ben iki İsveç arasında iki defa 5te5 yaptım onunda etkisi vardır muhakkak vücut hiç diyetten çıkamadı şimdide kendini korumaya aldı
O yuzden de notmal bisey yasen bile yag yapcak simdi cnm bikac gun karatay falan yap vicudun bi kendine gelsin kitliga sokmussun kiz bnde oyleydim en son beremidum diyetisyen bi kizdi bna metobolizma durmus her geleni yag yapio ac kalcak die dedi

Günaydın pambuk-apla pambuk-apla bugün bir değişim varmı sende ben de yine bir fark yok geçen haftaki 76 ya bile razı olacam ama oda olmuyor
buseb buseb sende bırakarak en iyisini yaparsın ben sağlığımın bozulduğunu hissediyorum ama 2 gün daha idare edeceğim

Günaydın pambuk-apla pambuk-apla bugün bir değişim varmı sende ben de yine bir fark yok geçen haftaki 76 ya bile razı olacam ama oda olmuyor
buseb buseb sende bırakarak en iyisini yaparsın ben sağlığımın bozulduğunu hissediyorum ama 2 gün daha idare edeceğim
Etme cnm ya birak bakin benim guzel bi fikrim var bu isvec diyeti basligi ya biz sizle baska diyet deneyimlerimizi kilolarimizi falan paylasalim ya birdan yada yeni bi baslik atalm

kitledi vücudumu duraklamaya soktu dün akşam bıraktım.

buseb buseb Günaydın cnm cok zorlaniyorsan birak

hiç zorlanmıyorum ama vücudumu duraklamaya soktu dün akşam bıraktım.

Lif degil c

Lif degil cnm if yiyecekleeimi ben kendim belirliorum gunde 2 ogun karbonhidrat yok 2 ogun arasi 7 saat iste budur lavaboya da cikabiliorum cok rahat her tur seker de yasak onn disinda 2 ogunde ne isterseniz

şuan tam anlamadım ama araştıracağım bu if diyetini sağ ol canım kulağa güzel geliyor

Bncede birak bikac gun normal beslenin cnm

yok canım bıraktım dün akşam daha sanmam yani bu diyeti yapacağımı

kilom dünde sabit olunca ben aslında dün bıraktım. bıraktım dediğim uymadım diyete mesela dün akşam iki anjelik eriği 1 küçük kase yogurda dogradım mis gibi yedim. bırak gitsin ne zorluyorsun veremiyorsun işte vücudu kandırmak için bırakmalısın yoksa 1 ay kendini kitleyebiliyor vücut zorlama

kızlar diyet vücudumu duraklamaya soktu dün akşam bıraktım. akşam olarak 2 anjelik eriği 1 küçük kase yogurda dogradım mis gibi yedim. hala wc yok bende. bu sabah kalktığımda -200 dü

benden bu kadar. sizlere kolay gelsin devam edecekseniz :)

kızlar diyet vücudumu duraklamaya soktu dün akşam bıraktım. akşam olarak 2 anjelik eriği 1 küçük kase yogurda dogradım mis gibi yedim. hala wc yok bende. bu sabah kalktığımda -200 dü

benden bu kadar. sizlere kolay gelsin devam edecekseniz :)
Sen bizle normal.beslenmeni paylas cnm illa isvec olcak degil ya bak insanlar bu kadar kati yaoinca psikolojileri de bozuluo

Sen bizle normal.beslenmeni paylas cnm illa isvec olcak degil ya bak insanlar bu kadar kati yaoinca psikolojileri de bozuluo

o zaman başka bir başlık açın orada grupça paylaşalım pambuk nadal sen ben. burayı meşgul etmeyelim. öyle olursa paylaşırım canım

tartilmamaya yeminliyim cmtsi yazarim cnm bizde bırakalım istersen bayramdan sonra devam ederiz ne dersin psikolojik olarak kötüyüm hem ac hemde zayiflayamiyorum cok sinir bozucu

o zaman başka bir başlık açın orada grupça paylaşalım pambuk nadal sen ben. burayı meşgul etmeyelim. öyle olursa paylaşırım canım
Cooook mükemmel olur aklimda olani yazmissin cnm o zmn sen ac bizide davet et olurmu en azından utanmayiz bende orda kalori sayarim:KK49::KK71:

pambuk-apla pambuk-apla montuna girmene sevindim ben kışlıkları derinlere kaldırdım şimdi çıkartamadım ama ben daha giremem herhalde 73 kiloyken girebiliyordum en son. Diyeti bizde bırakalım ama yine dikkat edelim yememize ben bugün öğlende 330 kl lik öğlen yemeği yedim uzun süre sonra karnım doydu pilav ve ekmek yemedim kahvaltıda kahve içmiştim

tartilmamaya yeminliyim cmtsi yazarim cnm bizde bırakalım istersen bayramdan sonra devam ederiz ne dersin psikolojik olarak kötüyüm hem ac hemde zayiflayamiyorum cok sinir bozucu

Cooook mükemmel olur aklimda olani yazmissin cnm o zmn sen ac bizide davet et olurmu en azından utanmayiz bende orda kalori sayarim:KK49::KK71:
Aaynen cnm bekkiorum davet et bizi sana guvenioruz

pambuk-apla pambuk-apla montuna girmene sevindim ben kışlıkları derinlere kaldırdım şimdi çıkartamadım ama ben daha giremem herhalde 73 kiloyken girebiliyordum en son. Diyeti bizde bırakalım ama yine dikkat edelim yememize ben bugün öğlende 330 kl lik öğlen yemeği yedim uzun süre sonra karnm doydu pilav ve ekmek yemedim kahvaltıda kahve içmiştim
Iste tam olarak onu diorum dieyete dikkat etmeye devam yeni basligimizda bide bakin boyle sok dieytler yaoinca akkimiz hep yemekte kalio smdi herkes zayiflicaz dio ama herkesin ortak noktasi bayramda herseyi yicez boyle olmasin bayramda da evet tadakim ama tadinda birakalim cok guzel bi kitap okudum az yuyerek asla zayiflayamayiz kizlar yiceklerimizi listeler degil biz belirlicez herkes kendine bi sistem kurcak ve vudunu rhatlatcak

N nnnadal cnm bu sabah bana cok dar gelen kabanimi denedim tam oldu cok sevindim en azından biraz ise yaramis 1 aylik diyet

ay süpeeer

buseb buseb canım bende aynı durumdayım hala wcye çıkarıyorum öğlende normal yemek yedim ama hala çok şişim başka başlık altında yazışmak çok iyi fikir bunu hemen yapalım yediklerimizi orada paylaşalım
A aaadddaaa

aynı durumdayız :(

Kizlar yenisayfa açtım hepinizi etiketledim bekliyorum A aaadddaaa buseb buseb pambuk-apla pambuk-apla

geliyoruuum

selam kızlar en son başlıyorum diye yazdığımda bir rahatsızlık geçirdiğimden dolayı diyeti devam ettirememiş ve yazamamıştım. bugun sıfırdan başlıyorum şimdi. neredeyse son 3 isveç diyetini hiç yapmamış gibi en baştaki kiloma döndüm şu an :( ama diyetin suçu yok yani ben öküz gibi yedim haliyle de aldım. geçen hafta baktım da burda ne güzel konuşulmuş benle de olsun yeni başlayanlar nolur nolur nolur :)
23 yaşındayım 168 boyum ve 64le bugun isveç diyetine başlıyorumm.

Selam kızlar ,
bu başlığa daha önce de geldim ,lakin diyetimi 6. Gününden bozdum(göz kararması,baş dönmesi sebebiyle) bir kaç hafta ara verdim ama İsveç diyetiyle verdiğim kiloları korudum...

Boyum 180 kilom 99
107 kiloyken diyete başlamıştım, şimdi 14 gün boyunca uyguluycam hedefim 89 kiloyu görmek ....
14 günün sonunda tartıya çıkıcam malesef gün gün tartılmak moral bozuyor..
kendinize iyi bakın birbirimiz destek olalım sevgilerle...

kızlar selam.isveç diyeti bana zor görünmüyor nedense ama bişeyi anlayamadım.salatalar sınırsız mı oluyor yaparken?sabah kahveleri de laktozsuz sütle olsa olur mu?

Back
X