Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim cevapladığınız için..henüz başlamadım ben de p tesi başlamayı düşünüyorum ya da yarın..haftasonu sürekli dışarda olduğumdan uyması zor gibi.

Miktar belirtilmeyenler 1 porsiyon hesabına göre olmaliymis

Bazi sıkıntılarım var kilo veremiyorum Konus actim kimse ilgilenmedi son care bu diyeti deneyecegim Ac kalmaktan yana bir korkum yok ama cok yogun bir insanim genelde Enerjim dayanir mi onu bilemiyorum 13 gun dayanilmayacak sey degil Bir sorum var kizlar Ben kirmizi et yemiyorum tavuk olur mu onun yerine Aslinda balik ve yumurta da yemiyorum ama kendimi zorlayabilirim belki diye duusundum Emin degilim ama deneyecegim

İsvç diyeti konulu başka bi , konuda bi arkadaş yazmıştı 11 kiloya yakın vermiş biftek yerine tavuk eti yemiş. Bence bi sakıncası olmaz o yüzden. Ama balık vr yumurta yemelisiniz bu diyeti yapacakanız.

İsvç diyeti konulu başka bi , konuda bi arkadaş yazmıştı 11 kiloya yakın vermiş biftek yerine tavuk eti yemiş. Bence bi sakıncası olmaz o yüzden. Ama balık vr yumurta yemelisiniz bu diyeti yapacakanız.
Yicem mecburen Hic sevmiyorum ama napimm dikkat edicem Tavukla yapicam ben de bi sıkıntı olmaz insallah 10 kilo fazlam var denemez ama ben 10 kilo vermek istiyorum Hani 5 kilo versen yeter diyor cogu kisi ama ben balik etli bile olmak istemiyorum Ne versem kardir

Ben attım az az, baharatta koydum hatta. Zaten etten tiksinmek üzereyim, birde tuzsuz olursa hiç yenmez.
Et de mesele degil de yumurta ben 12 senedir yumurta yemiyorum zaten bugun ilk kez bu diyete basladigim icin yedim Kusacak gibi oldum Tuz attigim halde Tuz atmasam hic yiyemem

Et de mesele degil de yumurta ben 12 senedir yumurta yemiyorum zaten bugun ilk kez bu diyete basladigim icin yedim Kusacak gibi oldum Tuz attigim halde Tuz atmasam hic yiyemem

Atın o zaman bence , hiç yiyememekten iyidir. Haşlama yiyemiyorsanız yağsız tavada kırıp ,pişirrekte yiyebilirsiniz yazıyordu bi yerde hatta.

Kür fotoğrafta yazdığı gibi yeşilçay, su, soda ve limon karışımı. 1 lt kadar hazırlanıp gün içinde içiliyormuş, aç tok farketmez yazıyordu. Yağ yaktırıcı özelliği vrmış. Deneyeceğim bakalım.
Diyete 76,9 la başladım, 10.günün sabahı 72,8 çıktım. Bugün 12.günüm. Yarından sonra tartılmayı düşünüyorum. Hiç kaçamak yapmadım.
Bu arada bu diyeti bi komşumda yaptı, dün bitti onunki de 77 küsür ile başladı 70,5 da bitirdi.

canım tebrik ederim seni..kilolarımız yakınmış ben de 78 küsürle başlıyorum akşamları 3 4 gün sporda yapıyorum inş en az 5 kg gider düğün var 16 17 güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…