- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.401
Ben harfiyen uydum, kereviz yerine karnabahar yedim sadecr. Kahve özellikle sade ve tek şekerli olmalıymış. Bende sütlü tercih ederim ama süt kullanmadım hiç. Az daha fazla kalori almı olursunuz sade içemem derseniz ekleyin.
Siz başladınız mı?
Sürekli diyette olunca direniyorlar vücut. Bir de dolunay zamanı su tutuyorum herhaldesen tamamına uydun mu canım?uyduysan bence bir tiroidlerine falan baktır.
Salatada mutlaka sağ zeytinyağı olmalı diyorSalatayı bende fazla yiyorum, yağ koymuyorum, limon sıkıyorum. (yağsız salata sevmem, limonda sevmem aslında)
Miktar belirtilmeyenler 1 porsiyon hesabına göre olmaliymisakşam yemeğimi spordan önce yiyebilirim..siz öğlen verilen yumurtayı yemeyip akşam spordan sonra mı yiyorsunuz?yoksa kendiniz mi eklediniz yumurtayı spor sonrasına?1 tane tüketiyorsunuz sanırım..bide salatayı sınırsız yiyebiliyor muyuz doyana kadar az yağ ile..biftek yerine tavuk yiyeceğim 1 dilim ama salatayı büyük bir tabak ile yesem anca doyarım :):)
Miktar belirtilmeyenler 1 porsiyon hesabına göre olmaliymis
Sürekli diyette olunca direniyorlar vücut. Bir de dolunay zamanı su tutuyorum herhalde
Salatada da zeytinyağı ve limon olmalı diyor amahadi ya hayal kırıklığına uğradım su anyağsız yerim bende bir tabaktan fazla..pazartesi başlayıp cuma tartılıp size bildireceğim sonucu.
İsvç diyeti konulu başka bi , konuda bi arkadaş yazmıştı 11 kiloya yakın vermiş biftek yerine tavuk eti yemiş. Bence bi sakıncası olmaz o yüzden. Ama balık vr yumurta yemelisiniz bu diyeti yapacakanız.Bazi sıkıntılarım var kilo veremiyorum Konus actim kimse ilgilenmedison care bu diyeti deneyecegim Ac kalmaktan yana bir korkum yok ama cok yogun bir insanim genelde Enerjim dayanir mi onu bilemiyorum 13 gun dayanilmayacak sey degil Bir sorum var kizlar Ben kirmizi et yemiyorum tavuk olur mu onun yerine Aslinda balik ve yumurta da yemiyorum ama kendimi zorlayabilirim belki diye duusundum Emin degilim ama deneyecegim
Yicem mecburen Hic sevmiyorum ama napimm dikkat edicem Tavukla yapicam ben de bi sıkıntı olmaz insallah 10 kilo fazlam var denemez ama ben 10 kilo vermek istiyorum Hani 5 kilo versen yeter diyor cogu kisi ama ben balik etli bile olmak istemiyorum Ne versem kardirİsvç diyeti konulu başka bi , konuda bi arkadaş yazmıştı 11 kiloya yakın vermiş biftek yerine tavuk eti yemiş. Bence bi sakıncası olmaz o yüzden. Ama balık vr yumurta yemelisiniz bu diyeti yapacakanız.
Ben attım az az, baharatta koydum hatta. Zaten etten tiksinmek üzereyim, birde tuzsuz olursa hiç yenmez.Hicbirseye tuz atmiyor muyuz
Et de mesele degil de yumurtaBen attım az az, baharatta koydum hatta. Zaten etten tiksinmek üzereyim, birde tuzsuz olursa hiç yenmez.
Et de mesele degil de yumurtaben 12 senedir yumurta yemiyorum zaten bugun ilk kez bu diyete basladigim icin yedim Kusacak gibi oldum Tuz attigim halde Tuz atmasam hic yiyemem
Ben attım az az, baharatta koydum hatta. Zaten etten tiksinmek üzereyim, birde tuzsuz olursa hiç yenmez.
Ben diyeti bitince yağ yakıcı kür uyguşayacağım, isterseniz sizde bi deneyinEki Görüntüle 1898316
Kür fotoğrafta yazdığı gibi yeşilçay, su, soda ve limon karışımı. 1 lt kadar hazırlanıp gün içinde içiliyormuş, aç tok farketmez yazıyordu. Yağ yaktırıcı özelliği vrmış. Deneyeceğim bakalım.nasıl bir kür o bahsedebilir misiniz biraz bn yarın başlıyorum isveçe size bildireceğim sonucu umarım işe yarar.kaçıncı gününüz sizin ve kaçtan kaça inmiştiniz?hiç kaçamak yapmadınız değil mi?
Kür fotoğrafta yazdığı gibi yeşilçay, su, soda ve limon karışımı. 1 lt kadar hazırlanıp gün içinde içiliyormuş, aç tok farketmez yazıyordu. Yağ yaktırıcı özelliği vrmış. Deneyeceğim bakalım.
Diyete 76,9 la başladım, 10.günün sabahı 72,8 çıktım. Bugün 12.günüm. Yarından sonra tartılmayı düşünüyorum. Hiç kaçamak yapmadım.
Bu arada bu diyeti bi komşumda yaptı, dün bitti onunki de 77 küsür ile başladı 70,5 da bitirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?